Aah, syksy, pimeä ja kasvohoidot!

Syksy on täydellinen aika toteuttaa erilaisia kasvohoitoja. Kasvojen iho ei hikoa kuumuudesta, eikä auringossa palamista tarvitse pelätä ja toisaalta pakkanenkaan ei vielä pääse puremaan. Pimeä vuodenaika antaa sopivan tilaisuuden hilpaista kotiin vähän punoittavammallakin iholla ja sadepäivinä ei haittaa parannella kasvoja television ääressä.

 

Tässä suosituksemme syyskuun kotipäiviin:

 

TCA – kuorinta

TCA-kuorinta on happokuorinta. Kuorinnan voi tehdä erilaisilla vahvuuksilla, mutta plastiikkakirurgin käsissä uskaltaa ottaa tehoja irti! Toimenpide ”kuorii” muutamien päivien kuluessa ihon pintakerrosta. Voit sanoa hyvästit epätasaisen sävyiselle, maksaläiskäiselle ja samealle iholle ja toivottaa tervetulleeksi heleän, ”uuden” ihon.

Parantumisaikana iho saattaa olla hurjan näköinen. Hoitoalue ensin tummenee ja alkaa tämän jälkeen kuoriutua muutamien päivien kuluessa. Ihoa saattaa lähteä suurinakin alueina ja koko hoitoalueelta.

Uusi iho on heleä ja tasaisemman sävyinen. Hoito silottaa pintajuonteita tai esimerkiksi aknearpia. Hoidon tulokset on nähtävissä heti, kun iho on uusiutunut, mutta tulokset parantuvat ajan kanssa, kun iho vahvistuu entisestään.

Lue Johannan tarina TCA -hoidosta

[button text=”Lue lisää TCA:sta” link=”https://www.estetiikkamansurow.fi/ihon-kemiallinen-kuorinta-tca/” style=”info” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

 

 

Nanorasvansiirto

Nanorasvansiirto on injektiomenetelmällä tehtävä rasvansiirto. Toimenpide sisältää asiakkaalle pienehkön rasvaimun, sekä pistoksin tehtävän siirron halutulle alueelle. Jos tuntuu siltä, että kasvot kaipaisivat piristysruisketta ja maan vetovoima on käynyt kasvoihin käsiksi, nanorasvansiirto voi olla ratkaisu.

Parantumisaikana pistoshoitoalue, eli alue johon rasva on siirretty, voi olla turvonnut, punainen ja mustelmainen. Mustelmat häviävät yleensä viimeistään kahden viikon aikana.

Iho saa hoidosta valtavasti ravinteita vahvistumiseen ja uusiutumiseen. Rasvansiirto antaa mahdollisuuden täyttää haluttuja alueita täyteaineen tavoin tai vain keskittyä ihon vahvistamiseen.

 

[button text=”Lue lisää nanorasvansiirrosta” link=”https://www.estetiikkamansurow.fi/nanorasvansiirto/” style=”info” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]