PLASTIIKKAKIRURGIEMME KONSULTAATIOT

Haluatko plastiikkakirurgin arvion siitä, mikä on paras vaihtoehto juuri sinulle?

Suosittelemme konsultaatiota, oli kyseessä mikä tahansa toimenpide tai leikkaus.
Konsultaatiossa saat tarkempaa tietoa mahdollisuuksista juuri Sinun kohdallasi, sekä tietää valitun toimenpiteen lopulliset kustannukset.  

Huomioithan, että nauhoitamme konsultaatiokäynnit laadun varmistamiseksi.

 

Varaus- ja peruutusehdot, saapumatta jättäminen, tyytymättömyys hoitotulokseen

Konsultaation ja alle 800€ toimenpiteen ajanvarausta voi siirtää tai perua vähintään 3 vrk ennen kyseistä konsultaatiota tai toimenpidettä. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta varaamme oikeuden veloittaa varatun palvelun peruutushinnan. Mikäli asiakas jättää saapumatta plastiikkakirurgin vastaanotolle tai maksulliseen konsultaatioon, veloitamme varatusta ajasta 100€ palvelumaksun. Sairastapauksissa pyydämme sairastodistusta, jolloin 100€ palvelumaksu on aiheeton. 

Leikkausmaksun veloitamme kokonaisuudessaan etukäteen. Maksu tulee suorittaa viimeistään kolme viikkoa (21 päivää) ennen aiottua toimenpidettä. Leikkauksien ajanvarauksen peruutukset tulee tehdä puhelimitse viimeistään kolme viikkoa (21 päivää) ennen, muuten veloitamme 50% aiotun toimenpiteen hinnasta.

Emme hyvitä mahdollista tyytymättömyyttä hoitoon rahallisesti. Mikäli ko. asiaan on oikeat perusteet, teemme korjaavan toimenpiteen sairaalassamme.

Plastiikkakirurgeillemme varattava konsultaatioaika on normaalisti 40-60min. Sinulle varattavan vastaanottoajan pituus riippuu siitä mitä aihetta/aiheita haluat konsultaatiollasi puhuttavan. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua ilomielin varaamaan oikean pituisen ajan. 

Esimerkkejä konsultaatioajoista:

  • Konsultaatio alle 30min  (pistoshoidot, iholuomet, tatuoinninpoistot/arpikorjaukset) ajanvaraus vain soittamalla tai spostitse
  • Konsultaatio 30-60min  (mm. yläluomileikkaukset, rasvaimut ja -siirrot, buffaloplastia, intiimikirurgia, rintaleikkaukset, abdominoplastia, facelift)
  • Konsultaatio yli 60min  (aiheet, jotka vaativat paljon aikaa tai useamman toimenpiteen konsultaatio) ajanvaraus vain soittamalla tai spostitse

Varaa aikasi konsultaatiokäynnille puhelimitse 044 9865510, sähköpostitse: ajanvaraus@estetiikkamansurow.fi tai ajanvaraus -linkistä.

Hinnasto

Plastiikkakirurgin vastaanotto n. 30min
(iholuomet, tatuoinnit, pistoshoidot ja arpikorjaukset)
Ajanvaraus vain puhelimitse tai sähköpostitse
150€
Kelan korvauksen jälkeen 90€
Ajanvaraus vain puhelimitse tai sähköpostitse
Plastiikkakirurgin vastaanotto n. 30-60min. 180€
Kelan korvauksen jälkeen 110€
Plastiikkakirurgin ETÄvastaanotto
(toimenpiteestä riippuen, käynti vastaanotolla saattaa olla tarpeen ennen itse operaatiota)
180€
Ajanvaraus vain puhelimitse tai sähköpostitse
Plastiikkakirurgin vastaanotto, nenän toimenpiteet 180€
Kelan korvauksen jälkeen 130€
Plastiikkakirurgin vastaanotto yli 60min.180€
Kelan korvauksen jälkeen 172‬€
Ajanvaraus vain puhelimitse tai sähköpostitse
Peruuttamaton tai liian myöhään peruttu aika konsultaatioon/ vastaanotolle150€
Vastaanottojen siirrot/peruutukset vähintään 3 vrk ennen. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta varaamme oikeuden veloittaa varatun palvelun peruutushinnan.
Leikkausajan varaaminen peruutusajalle (mikäli potilaalle sopii Estetiikka Mansurowin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi). Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan.-15% alennus leikkauksen kokonaishinnasta
Vastaanottojemme varaus- ja peruutusehdot löydät viereistä linkkiä klikkaamallaVaraus- ja peruutusehdot

Mitä konsultaatiossa tapahtuu?

Konsultaation kulku riippuu asiakkaan toiveista ja myös halutusta toimenpiteestä tai kohteesta josta keskustellaan. Voit lukea kunkin toimenpiteen kohdalta erikseen, mitä konsultaatiossa tapahtuu.

Konsultaatio ei sido sinua mihinkään, vaan toimii informaatiopakettina, jonka pohjalta voidaan halutessasi tehdä jatkosuunnitelmia ja esimerkiksi varata toimenpidepäivä. 

Etäkonsultaatio

Jos olet ulkopaikkakuntalainen, myös sähköiset konsultaatiot ovat mahdollisia. Ota tällöin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Annamme sinulle toimintaohjeet sähköistä konsultaatiota varten! Etänä tapahtuva keskustelu kirurgimme kanssa tapahtuu whatsapp-videopuhelun välityksellä. Maksu tulee suorittaa heti varauksen yhteydessä.

Sähköpostitse:  ajanvaraus@estetiikkamansurow.fi tai puhelimitse 044 9865510.