TATUOINNIN POISTAMINEN

Tatuointi voidaan poistaa leikkaamalla. Leikkaamalla poistaminen on hyvä vaihtoehto, kun tietää, että haluaa tatuoinnista eroon ja selviä tuloksia. Tatuoinnin poistaminen leikkaamalla on verrattuna muihin tapoihin poistaa tatuointi nopea ja edullinen.

Tatuoinnin poistaminen leikkauksella tehdään paikallispuudutuksessa, jolloin asiakas ei tunne poistettavalla alueella mitään. Leikkaamalla voidaan poistaa pieniä ja myös suuria tatuointeja. Pienet tatuoinnit pystytään yleensä poistamaan yhdellä leikkauskerralla, mutta suurempien poistossa vaaditaan mahdollisesti useampi leikkauskerta.

Tatuointeja voidaan poistaa myös silloin, kun ne ovat lähellä toista tatuointia, jonka haluaa säilyttää!

Tatuoinnin poistaminen leikkaamalla: hinnasto

Toimenpiteen lopullinen hinta riippuu poistokertojen määrästä. Voit sähköpostitse kysellä tarkempaa hintaa.

PLASTIIKKAKIRURGIN TEKEMÄNÄAlv 24%
Tatuoinnin poisto, pieni, alle 30 min
(Paikallispuudutus)
399 €
Tatuoinnin poisto, keskisuuri, 30-45 min
(Paikallispuudutus)
800 €
Tatuoinnin poisto, suuri, 60 min
(Paikallispuudutus)
1700 €

Tatuoinnin poistaminen sormesta: asiakkaan ennen ja jälkeen -kuvat

Laita hiiri kuvan päälle nähdäksesi missä toimenpiteen vaiheessa kuva on otettu.

Tatuoinnin poistaminen leikkaamalla: Janni Hussin videot

Tatuoinnin poistamisen tulokset

Estetiikka Mansurowissa plastiikkakirurgi tekee parhaansa ja ompelee toimenpidealueen huolella, jotta asiakas saisi parhaat mahdolliset edellytykset esteettiselle tulokselle. 

Lopputulokseen kuitenkin vaikuttaa myös asiakkaan osuus jälkihoidon kanssa. Asiakas saa kirjalliset ohjeet jälkihoitoon ja on vapaa kysymään lisäohjeita aina tarvittaessa. 

Asiakaspalautteita

Janni Hussi asiakkaana

Kenelle sopii tatuoinnin poistaminen leikkaamalla?

Tatuoinnin voi poistaa leikkaamalla lähes kaikkialta vartalosta ja leikkaamalla voidaan poistaa suuriakin tatuointeja. Oleellista on olla ihoa, jota voidaan “venyttää” poistetun tatuoinnin paikalle. Jos esimerkiksi käsivarresta on tatuoinut “hihan”, eli käsivarren kauttaaltaan niin, ettei tatuoimatonta ihoa ole, ei tatuointia voida poistaa kuin ihosiirteellä (joka tokin sekin voi olla mahdollista). 

Leikkaamalla poistaessa on suunniteltava kuitenkin poistoajankohta itselleen sopivaksi niin, että haava saa aikaa parantua.

Kelakorvaus ja sairasloma

Tatuointien poistaminen on pääasiassa esteettinen toimenpide, mutta toki tatuoinnin poisto voi olla aiheellista esimerkiksi tatuoinnissa käytettyjen haitallisten väriaineiden aiheuttaman tulehduksen tai allergisen reaktion vuoksi, jolloin toimenpide saatetaankin tehdä sairaudenhoitona tai esimerkiksi arpikorjauksena. Vastaavissa tapauksissa toimenpide saattaa olla jopa Kelakorvattava, mutta nämä ovat aina tapauskohtaisia ja lisäinfoa saa plastiikkakirurgin konsultoinnissa. 

Plastiikkakirurgin konsultointi tatuoinnin poistamisesta

Plastiikkakirurgin konsultaatiossa selviää, onnistuuko tatuoinnin kirurginen poisto. Useimmilta alueilta leikkaaminen onnistuu.

Konsultaatiossa keskustellaan montako leikkauskertaa tatuoinnin poistaminen vaatii. Leikkauskertojen määrään vaikuttaa mm. tatuoinnin koko, muoto ja sijainti. Kun poistetaan kerralla isoja osia tatuoinnista, on asiakkaan tärkeää sitoutua jälkihoitoon. Aktiivisemmille asiakkaille suositellaan poistoa pienemmissä osissa. Konsultaatiossa saa myös lopullisen hinta-arvion sovitun suunnitelman perusteella.

Konsultoinnit on varattava aina puhelimitse, sähköpostitse tai kotisivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

Etäkonsultaatio

Oletko ulkopaikkakuntalainen tai haluaisitko alustavaa tietoa poiston mahdollisuuksista? Teemme tatuoinnin poistamiselle myös sähköisiä konsultaatioita. Lähetä muutama kuva tatuoinnistasi osoitteeseen info@estetiikkamansurow.fi, kerro lyhyesti mitä toivot poistolta. Halutessasi voit lisätä mukaan myös puhelinnumerosi. 

Mikäli tatuoinninpoisto on vaativa tai haasteellisella alueella, on hyvä keskustella ja tehdä huolelliset suunnitelmat yhdessä plastiikkakirurgimme kanssa kasvokkain. Etäkonsultaatio on mahdollista järjestää whatsapp-videopuhelun välityksellä. Nämä konsultoinnit on varattava aina puhelimitse tai sähköpostitse. 

Tatuoinnin poistamiseen valmistautuminen

Paikallispuudutuksessa tehtävään tatuoinnin poistamiseen ei tarvitse erikseen valmistautua, mutta toimenpiteeseen on aina hyvä tulla peseytyneenä ja miettiä vaatetus sen mukaan, että pukeutuminen on helppoa, kun poistoalueella on haavasidokset. Jos toimenpide alueena on reisi tai sääri, ei kannata valita esimerkiksi tiukkoja farkkuja.

Suuri poisto esimerkiksi käsivarren alueelta voi vaikuttaa autolla ajamiseen tai jalasta poistaminen pitkien matkojen kävelemiseen. Liikkumisrajoituksia toimenpiteen jälkeen voi kysyä henkilökunnaltamme. 

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri