044 986 5510

Ma-Pe: 8-19

Tatuoinnin poisto

TATUOINNIN POISTAMINEN LEIKKAAMALLA

Tatuointi voidaan poistaa leikkaamalla. Leikkaamalla poistaminen on hyvä vaihtoehto, kun tietää, että haluaa tatuoinnista eroon ja selviä tuloksia. Tatuoinnin poistaminen leikkaamalla on verrattuna muihin tapoihin poistaa tatuointi nopea ja edullinen.

Tatuoinnin poistaminen leikkauksella tehdään paikallispuudutuksessa, jolloin asiakas ei tunne poistettavalla alueella mitään. Leikkaamalla voidaan poistaa pieniä ja myös suuria tatuointeja. Pienet tatuoinnit pystytään yleensä poistamaan yhdellä leikkauskerralla, mutta suurempien poistossa vaaditaan mahdollisesti useampi leikkauskerta.

Tatuointeja voidaan poistaa myös silloin, kun ne ovat lähellä toista tatuointia, jonka haluaa säilyttää!

  

15 minuutin ilmainen konsultaatio

Plastiikkakirurgin konsultaatiossa selviää, onnistuuko tatuoinnin kirurginen poisto. Useimmilta alueilta leikkaaminen onnistuu.

Konsultaatiossa keskustellaan montako leikkauskertaa tatuoinnin poistaminen vaatii. Leikkauskertojen määrään vaikuttaa mm. tatuoinnin koko, muoto ja sijainti. Kun poistetaan kerralla isoja osia tatuoinnista, on asiakkaan tärkeää sitoutua jälkihoitoon. Aktiivisemmille asiakkaille suositellaan poistoa pienemmissä osissa.

Konsultaatiossa saa myös lopullisen hinta-arvion sovitun suunnitelman perusteella. Sivun alaosasta löydät viitteelliset hinta-tiedot.

  

  

Sähköinen konsultaatio

Oletko ulkopaikkakuntalainen? Teemme tatuoinnin poistamiselle myös sähköisiä konsultaatioita. Lähetä muutama kuva tatuoinnistasi osoitteeseen info@estetiikkamansurow.fi, kerro lyhyesti mitä toivot poistolta ja lisää mukaan puhelinnumerosi.

  

Janni Hussi asiakkaana

Käy lukemassa Janni Hussin fiiliksistä tatuoinnin poistosta meillä!

Kun oli sitten käynyt selväksi, että leikkaus on paras vaihtoehto poistamiselle, sain aika erilaisia ratkaisuja eri tohtoreilta. Osasta tuli heti semmoinen fiilis että hitto tuosta tulee ruma arpi.. Mutta sitten se ratkaisikin hyvin nopeasti sen, mihin paikkaan päädyin menemään. Menin itse Estetiikka Mansurowille, josta sain kaikista miellyttävimmän ehdotuksen, miten poistoa kannattaa lähteä suorittamaan.

Siirry tästä katsomaan kaikki aiheeseen liittyvät linkit Jannin kirjoituksista ja videoista.

  

Siirry hinnastoon tästä tai tutustu hintoihin alla.

PLASTIIKKAKIRURGIN TEKEMÄNÄAlv 24%
Tatuoinnin poisto, pieni, alle 30 min
(Paikallispuudutus)
340 €
Tatuoinnin poisto, keskisuuri, 30-45 min
(Paikallispuudutus)
800 €
Tatuoinnin poisto, suuri, 60 min
(Paikallispuudutus)
1700 €

  

Plastiikkakirurgian erik.lääk.
Furkat Mansurow


Plastiikkakirurgian erik.lääk.
Salvatore Giordano

  

Lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille tatuoinnin poistoon liittyvän kysymyksen.

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More