TATUOINNIN POISTAMINEN

Tatuointi voidaan poistaa leikkaamalla. Leikkaamalla poistaminen on hyvä vaihtoehto, kun tietää, että haluaa tatuoinnista eroon ja selviä tuloksia. Tatuoinnin poistaminen leikkaamalla on verrattuna muihin tapoihin poistaa tatuointi nopea ja edullinen.

Tatuoinnin poistaminen leikkauksella tehdään paikallispuudutuksessa, jolloin asiakas ei tunne poistettavalla alueella mitään. Leikkaamalla voidaan poistaa pieniä ja myös suuria tatuointeja. Pienet tatuoinnit pystytään yleensä poistamaan yhdellä leikkauskerralla, mutta suurempien poistossa vaaditaan mahdollisesti useampi leikkauskerta.

Tatuointeja voidaan poistaa myös silloin, kun ne ovat lähellä toista tatuointia, jonka haluaa säilyttää!

Tatuoinnin poistamisen hinnasto

PLASTIIKKAKIRURGIN TEKEMÄNÄAlv 24%
Tatuoinnin poisto, pieni, alle 30 min
(Paikallispuudutus)
340 €
Tatuoinnin poisto, keskisuuri, 30-45 min
(Paikallispuudutus)
800 €
Tatuoinnin poisto, suuri, 60 min
(Paikallispuudutus)
1700 €

15 minuutin ilmainen konsultaatio

Plastiikkakirurgin konsultaatiossa selviää, onnistuuko tatuoinnin kirurginen poisto. Useimmilta alueilta leikkaaminen onnistuu.

Konsultaatiossa keskustellaan montako leikkauskertaa tatuoinnin poistaminen vaatii. Leikkauskertojen määrään vaikuttaa mm. tatuoinnin koko, muoto ja sijainti. Kun poistetaan kerralla isoja osia tatuoinnista, on asiakkaan tärkeää sitoutua jälkihoitoon. Aktiivisemmille asiakkaille suositellaan poistoa pienemmissä osissa.

Konsultaatiossa saa myös lopullisen hinta-arvion sovitun suunnitelman perusteella.

Sähköinen konsultaatio

Oletko ulkopaikkakuntalainen? Teemme tatuoinnin poistamiselle myös sähköisiä konsultaatioita. Lähetä muutama kuva tatuoinnistasi osoitteeseen info@estetiikkamansurow.fi, kerro lyhyesti mitä toivot poistolta ja lisää mukaan puhelinnumerosi.

Janni Hussi asiakkaana

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri