TUTUSTU AJANKOHTAISIIN TARJOUKSIIMME

Tältä sivulta löydät kaikki ajankohtaiset tarjouksemme

VARTALOON KAUNIIT LINJAT KESÄKSI 2020. HUHTIKUUSSA RASVAIMUT TASARAHAHINNOIN

Rasva kerääntyy vartaloon osittain perinnöllisten piirteiden mukaan. Tällöin rasva saattaa kertyä tiukasti joillekin tietyille alueille, josta rasvan pudottaminen saattaisi tarvita merkittäviäkin pysyviä muutoksia elämäntapoihin. 

Rasvaimuja tehdään miehille ja naisille, urheilullisille ja vähemmän urheilullisille, sekä ihmisille eri painoluokista. Rasvaimut ei missään nimessä ole “vain ylipainoisten” toimenpide, vaan esteettisempiä vartalon muotoja haetaan monen eri vartalomallin, sekä ikäluokan puolesta. Rasvaimulla voidaan muotoilla vartaloa suurestikin, mutta merkittävää rasvaimua suunnitellessa on aina otettava huomioon ihon mahdollisuus kiristyä.

 

Rasvaimujen toimenpidejäljet ovat pienet, kun ainut tarpeellinen ihon avaus on vain pienelle imukärjelle. Rasvaimun ajankohdan suunnittelussa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon mahdolliset turvotukset, mustelmat ja tukiasusteiden käyttö. Tukiasusteita on tarpeen käyttää noin 2-6 viikkoa, riippuen toimenpiteen laajuudesta.

Vielä on siis aikaa tehdä muutos vartalolle kesäksi 2020. 

 

Tarjoushinnat ovat voimassa vain huhtikuussa tehdyille toimenpiteille. Rasvaimujen hinnat ovat aina yksilöllisiä. Yksi rasvaimu alue on noin kämmenen kokoinen alue ja tämän vuoksi tarvittava aluemäärä on asiakaskohtainen. Rasvaimun suunnittelu tehdään plastiikkakirurgin konsultointikäynnillä. Toimenpideaikoja on rajoitettu määrä.

Tarjoushinta on voimassa vain toimenpiteille, jotka suoritetaan maalis-huhtikuussa 2020. Tarjoushinta on alv 0%.

RINTOJEN MUOTOILUT -10%.

Rinnat vaikuttavat usein vahvasti itsetuntoon – oli kyseessä nainen tai mies. Rintaleikkauksista pääsee suhteellisen nopeasti takaisiin normaaliin elämään, mutta täydellisten liikeratojen, aktiivisen urheilun ja arpien vaalentumiseen on hyvä jättää aikaa. 

 

Rintaleikkauksia tehdään myös sairaudenhoitona, jolloin on mahdollisuus palkalliseen sairaslomaan.

Tarjoushinnasto rintojen suurennusleikkauksiin 2020

Rintojen suurennusleikkauksella voidaan tasapainottaa keskenään erikokoisia rintoja tai kohentaa kehon ääriviivoja suurentamalla molempia rintoja. Suurentaminen voidaan tehdä rintaimplanteilla (silikonit) tai rasvansiirrolla.

Implanteilla suurentamisessa tärkeintä on valita turvalliset implantit sekä osaava ja luotettava tekijä. Estetiikka Mansurowilla suositaan Mentor implantteja. Teemme rintojen suurennuksia jopa elinikäisellä implanttien repeämisen takuulla.

Tarjoushinnasto rintojen pienennys- ja kohotusleikkaus 2020

Rintojen koko ei ole ainoa rintojen ulkonäköön vaikuttava asia. Myös niiden muoto ja korkeus saavat ne näyttämään pirteiltä ja nuorekkailta tai vastaavasti iän myötä ja painovoiman vaikutuksesta muuttuneilta. Ajan kuluessa naisen rinnat alkavat usein roikkua ja nännipihat leventyvät.

Rintojen kohotusleikkaus voi tarjota kiinteämmät, korkeammat ja nuorekkaan näköiset rinnat, kun rintojen muoto palautetaan ja niitä nostetaan. Kohotusleikkauksella kehonkuva voi päivittyä vastaamaan paremmin asiakkaan minäkuvaa.

TARJOUKSIA ON JATKETTU JA NE OVAT VOIMASSA TOISTAISEKSI.

Tekstiviestitarjoukset

Oletko valmis nopeisiin liikkeisiin?

Liity tekstiviestilistallemme ja saa huippuetuja, kun tulet saman tai lähipäivien aikana tarjoushintaiseen toimenpiteeseen!

Viestejä tulee korkeintaan kerran viikossa.

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri