PRP-HOITO

PRP-hoito tunnetaan myös nimellä “Vampire Facelift”. Jos harkitset kasvojen luonnollista ja välitöntä nuorentamista ilman keinotekoisia täyteaineita ja Botoxia, on PRP -plasmahoito hyvä vaihtoehto. PRP (eng. Platelet Rich Plasma) on turvallista injektiohoitoa asiakkaan omalla verellä, eli se on luonnontuote omasta elimistöstäsi. Hylkimisriski ja allergiset vastaoireet ovat erittäin epätodennäköisiä. PRP-hoito Suomessa on melko uusi menetelmä, mutta on jo pidempään ollut käytössä Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Esteettinen PRP -teknologia on nykyään kehittynyt ja erottuu tavallisesta PRP -hoidosta. Uusi esteettinen-PRP menetelmä ei ole Suomessa vielä yleisesti käytössä mutta laajasti jo muissa maissa.

Estetiikka Mansurowissa käytetään vain tätä uusinta teknologiaa. Kaikki PRP- hoidot tekee plastiikkakirurgian erikoislääkäri.

PRP-hoito tummille silmänalusille

Miten PRP-hoito tehdään?

Toimenpide on nopea ja ennen sitä iholle levitetään puudutusvoidetta. Asiakkaan suonesta otettu veri laitetaan koneeseen, joka erottaa verisolut ja plasman. Verestä erotetut kasvutekijät injektoidaan ihoon käynnistämään kehon omat uusiutumisprosessit kuten mm. kollageenituotannon, joka nuorentaa ihoa, parantaa ihon kimmoisuutta, rakennetta ja linjoja. Hoitoa voidaan tehdä kasvojen, kaulan ja käsien alueen ryppyihin. Vaikutukset näkyvät noin 3 viikossa ja kuukauden välein toteutettujen 2–3 tehostuskerran jälkeen tulokset kestävät jopa kaksi vuotta.

PRP-hoitoa käytetään muun muassa

  • juonteiden ja syvien ryppyjen tasoittamiseen
  • ihon laadun/kimmoisuuden parantamiseen
  • arpien hoitoon
  • tummiin silmänalusiin
  • hiustenlähtöön ja kaljuuden hoitoon
  • kemiallisen tai laserkuorinnan jälkihoitona
  • ripsien ja kulmakarvojen kasvattamiseen

 

 

 

PRP-hoitoa voidaan käyttää myös kipujen lieventämiseen, kuten urheilussa syntyneisiin vammoihin, vaikeiden kroonisten haavojen ja makuuhaavojen parantamiseen, leikkauksien jälkeisen paranemisen nopeuttamiseen, palovammoihin, hammasimplanttien ja muiden hammaskirurgisten toimenpiteiden yhteydessä paranemisen tehostamiseksi ja myös apuna oftalmologiassa. Esteettinen PRP -hoito tehdään myös ”ennakoivana” hoitona, jotta iho pysyisi pidempään nuorena. Hoito sopii kaikille ikäryhmille koska esteettisen tarkoituksen käyttöskaala on laaja.

 

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri