REISIEN RASVAIMU

Reisien rasvaimu on nopea toimenpide, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, asiakkaan ollessa hereillä. Rasvaimu suunnitellaan aina niin, että poistunut rasva ei tee vartalosta epäsopusuhtaista. Tämän vuoksi voi olla tarpeellista laajentaa imualuetta “ongelmakohdan” ulkopuolellekin. Rasvaimulla voidaan muotoilla reisiä merkittävästikin ja tuoda estetiikkaa, mutta mahdollisesti myös helpottaa elämää. 

Hinnasto

Leikkaushinnat sisältävät paikallispuudutuksen, suuremmilla poistoilla nukutus voi kuitenkin olla tarpeellinen.
Alla ilmoitettu vesisuihkurasvaimun alueet, joilla voi arvioida hinnan muodostumista.

WAL-alueet: Yksi WAL-alue on noin 10×10 cm:n kokoinen.
Kaksoisleuka = 1 alue
Alavatsa = 2 aluetta
Koko vatsa = 4–5 aluetta
Kyljet = 2 aluetta
Reisien ulkopinta = 2 aluetta
Reisien sisäpinta = 2 aluetta
Olkavarret = 2 aluetta
Selkä = 2 aluetta
Polvet = 2 aluetta
Poskien alaosat, hamsteripussit (molemmat) = 1 alue
PLASTIIKKAKIRURGIN TEKEMÄNÄAlv 24%
Rasvaimu 1 alue899€
Rasvaimu 2 aluetta 1200€
Rasvaimu 3 aluetta 1500€
Rasvaimu 4 aluetta2000€
Rasvaimu 5 aluetta2500€
Rasvaimu 6 aluetta 3000€
Rasvaimu 7 aluetta 3500€
Toimenpide yleisanestesiassa (nukutuksessa)toimenpiteen hinta
+ 850€

Koska rasvaimuun?

Rasva ei kerry tasaisesti kehossa ja sen takia kehon eri osiin saattaa kertyä enemmän rasvaa kuin toisiin. Rasvaimuja voidaan tehdä koko reisille, mutta myös reisien eri kohtiin, esimerkiksi:
  • Sisä- ja ulkoreisiin

Korkealle sisäreisiin kertyvä rasva on yleistä ja näkyy usein hoikissakin jaloissa pyöreänä muotona. Tämä rasva pitää usein pintansa vaikka paino putoaisi paljonkin. Myös ulkoreisien rasvakertymät pitävät usein hyvin pintansa painon pudotessa. Rasva ulkoreisissä korostaa päärynämallia ja saa lantion näyttämään isommalta.

  • Takapuolen alle

Takapuolen alle rasvaa kertyy usein banaanin muotoon. Kun rasvaimu tehdään takapuolen alle kertyneeseen rasvaan, saadaan takapuoli erottumaan paremmin ja ilme terhakkaamman näköiseksi.

  • Polven sisä- ja ulkosyrjiin

Polvien rasvaimulla voidaan korostaa illuusiota pidemmistä sääristä, kun ne jatkuvat kauniissa linjassa pohkeiden kanssa.  Polven alueiden rasvaimuja tehdään paljon. 

Rasvaimu ja selluliitti

Rasvaimulla on myös positiivisia vaikutuksia kun halutaan selluliitista eroon.

Etenkin naisilla rasva kertyy usein alavartaloon, pakaroihin ja reisiin, jotka ovat myös alueita, joissa näkee selluliittia. Selluliitti on yksinkertaisuudessaan ihonalaista rasvaa.  Rasvaimussa rasvasolut imetään pois. Aikuisella ihmisellä nämä rasvasolut eivät uusiudu. Tällöin saavutetaan tasaisempi ja hoikempi ulkomuoto!

 

Mitä rasvaimussa tapahtuu?

Rasvaimua varten tehdään pienet viillot iholle, lähelle hoidettavaa aluetta. Viillot sijoitetaan mahdollisuuksien mukaan ihon luonnollisiin poimuihin tai ryppyihin niin, että arvet jäävät näkymättömiin.

Villoista laitetaan ihon sisälle kanyyli. Kanyyli on ohut, onttokärkinen väline, jonka kautta hoidettavalle alueelle johdetaan puuduteliuos, mutta myös vesisuihku, joka helpottaa rasvasolujen irtoamista. Rasvaimu Body-Jet -laitteella on nopeaa, ja myös turvotusta ja mustelmia esiintyy vähemmän, kuin perinteisissä rasvaimumenetelmissä.

Toimenpide voidaan tehdä sekä yleisanestesiassa, että paikallispuudutuksella. Yleisohjeena on, että kun operoidaan yli kolmea aluetta, rasvaimu suositellaan tehtäväksi anestesiassa. Anestesialääkäri tarkkailee asiakkaan fyysistä tilaa leikkauksen aikana ja sen jälkeen.

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri