044 986 5510

Ma-Pe: 8-19

Kasvot

 

KASVOJEN PLASTIIKKAKIRURGIA

Estetiikka Mansurow on erikoistunut esteettiseen kirurgiaan. Plastiikkakirurgimme ovat kokeneita alan ammattilaisia ja käytössämme on uusinta teknologiaa edustavat menetelmät ja laitteet.

Ilmaisia konsultaatioita Estetiikka Mansurowissa tekevät Furkat Mansurow ja Kai Saariniemi. Salvatore Giordano tekee myös ilmaisia konsultaatioita arkisin klo 17.30 alkaen. 
Kasvot Estetiikka Mansurow
 

Kasvot - juonteet ja rypyt

Plastiikkakirurgia auttaa kasvoissa oleviin iän mukanaan tuomiin ryppyihin, juonteisiin ja veltostumiin palauttaen kasvoille nuorekkaan ulkonäön. Kasvot paljastavat usein ajan kulumisen ja ikääntymisen selkeimmin. Jos peilikuva näyttää vanhemmalta kuin miksi itsensä tuntee, kasvojenkohotus (face lift, rhyditectomy) auttaa palauttamaan nuoremman ja pirteämmän ulkonäön.
 
Pistoshoidot  

Kasvojenkohotus  

PRP - ihon omille uusiutumisprosesseille  

TCA - väsyneelle iholle ja pigmenttimuutoksiin  
 
Nanorasvansiirto  
 

Huulet ja nenä

Teemme huulien ja nenän muokkauksia. Huulia voidaan muokata leikkauksin, mutta myös pistoshoidoilla. Nenän toimenpiteisiin on Estetiikka Mansurowissa erikoistunut plastiikkakirurgi Salvatore Giordano.

Kuuntelemme aina asiakkaan toiveita ja toteutamme kasvoihin kohdistuvat muutokset ja korjaukset sen mukaisesti.
 
Nenäleikkaus  

Huulien muotoilu

 

Ajanvaraus konsultaatioon

Useimmille kasvojen toimenpiteille on suositeltavaa ensin tulla konsultaatioon keskustelemaan plastiikkakirurgimme kanssa mahdollisuuksista ja toimenpiteen kuluista, sekä jälkihoidosta.
 
 

 

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More