KASVOJEN PLASTIIKKAKIRURGIA

Estetiikka Mansurow on erikoistunut esteettiseen kirurgiaan. Teemme kuitenkin toimenpiteitä myös sairaudenhoitona ja arvonlisäverottomana. Arvonlisäverottomista toimenpiteistä voi saada myös Kelan korvauksen. Plastiikkakirurgimme ovat kokeneita alan ammattilaisia ja käytössämme on uusinta teknologiaa edustavat menetelmät ja laitteet. Leikkauksien jälkeen plastiikkakirurgimme myös päivystävät 24h.

Kasvot - juonteet ja rypyt

Plastiikkakirurgia auttaa kasvoissa oleviin iän mukanaan tuomiin ryppyihin, juonteisiin ja veltostumiin, palauttaen kasvoille nuorekkaan ulkonäön. Kasvot paljastavat usein ajan kulumisen ja ikääntymisen selkeimmin. Jos peilikuva näyttää vanhemmalta kuin miksi itsensä tuntee, kasvojenkohotus (facelift, rhytidectomy ) auttaa palauttamaan nuoremman ja pirteämmän ulkonäön.

Jos leikkaus ei tunnu sopivalta vaihtoehdolta, kasvoille voidaan tuoda nuorekkuutta myös esimerkiksi rasvansiirrolla tai pistoshoidoilla. 

Kasvot - iho

Kasvojen ihon epätasainen sävy voi olla merkittävä tekijä itsetunnon ja itsensä kauniiksi tuntemisen suhteen. Ihan epätasaista sävyä voidaan korjata esimerkiksi erilaisilla kasvohoidoilla, kuten soluhoidolla, kemiallisella kuorinnalla tai rasvansiirrolla. 

Huulet ja nenä

Myös kaventuvat huulet ja toisaalta kokkaammaksi muuttuva nenä voivat näkyä ikämuutoksina kasvoilla. Huulten punaosa voi myös luonnostaan olla kapea ja nenä malliltaan epämieluisa. Huulia voidaan muokata leikkauksin, mutta myös pistoshoidoilla. Nenän toimenpiteisiin on Estetiikka Mansurowissa erikoistunut plastiikkakirurgi Salvatore Giordano.

Kuuntelemme aina asiakkaan toiveita ja toteutamme kasvoihin kohdistuvat muutokset ja korjaukset sen mukaisesti.

Leuka ja kaula

Leuka ja kaula paljastavat usein merkittävästi ikämuutoksia.