Huulien muotoilu

HUULIEN MUOTOILU

Huulten muoto ja täyteläisyys eivät aina vastaa toiveita tai minäkuvaa. Korjaustarpeita voivat aiheuttaa ikääntymisen tuomat muutokset (huulten ohentuminen, syvät ilmepoimut huulissa ja suupielissä), kasvoihin kohdistuneet vammat ja huulten arvet tai muodin muuttuneet ulkonäkövaatimukset.

Huuliin kohdistuvat toimenpiteet tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Huulten kudos turpoaa helposti, joten toimenpiteen jälkeen kannattaa toipumiseen varata vähintään 10 päivää (toimenpiteestä riippuen). Lymfahoito nopeuttaa turvotuksen laskemista.

Huulten muotoa ja paksuutta voidaan muotoilla leikkauksella tai lisäämällä niihin omaa kudosta tai täyteainetta.

Huulet ja suu

Huulien muotoilu Teosyal täyteaineella (1ml)319 €
Buffaloplastia1800 €
Nanofat rasvansiirtotulossa!

 

Nanofat rasvansiirto

Rasvaimulla otettua rasvaa voidaan siirtää huuliin niin, että niihin saadaan haluttu muoto. Rasvasolut siirretään huuleen pienellä neulalla, joka on vastaava, kuin pistoshoidoissa käytettävä neula.

 

Täyteaineet

Huulten muotoiluun on olemassa useita erilaisia täyteaineita. Osa aineista liukenee ja häviää kudoksista ajan mittaan, jolloin hoitoja joudutaan uusimaan. Pysyvät aineet tarjoavat pysyviä tuloksia, mutta niitä käytettäessä on tiettyjä riskejä saada myöhemmin komplikaatioita.

 

Huulen nostaminen

(buffaloplastia)

Huulen nostaminen (buffaloplastia) voi olla ratkaisu viivamaisen ylähuulen muotoilulle, kun toimenpiteellä nostetaan huulen punaista osaa esille. Buffaloplastiassa huulen ja nenänpohjan rajalta poistetaan ihoa ja kudoksia tuetaan ylemmäs. Toimenpiteessä ihoa avataan nenän alaosan luonnollisia muotoja mukaillen, jotta arpi olisi mahdollisimman kaunis ja lopulta parantuisi huomaamattomaksi.

Parhaan vaihtoehdon juuri sinulle määrittää plastiikkakirurgi konsultaatiossa.

Mansurow_014

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow    

Giordano_010 – kopio

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Salvatore Giordano