HUULIEN MUOTOILU

Huulten muoto ja täyteläisyys eivät aina vastaa toiveita tai minäkuvaa. Korjaustarpeita voivat aiheuttaa ikääntymisen tuomat muutokset (huulten ohentuminen, syvät ilmepoimut huulissa ja suupielissä), kasvoihin kohdistuneet vammat ja huulten arvet tai muodin muuttuneet ulkonäkövaatimukset.

Huuliin kohdistuvat toimenpiteet tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Huulten kudos turpoaa helposti, joten toimenpiteen jälkeen kannattaa toipumiseen varata vähintään 10 päivää (toimenpiteestä riippuen).

Huulten muotoa ja paksuutta voidaan muotoilla leikkauksella tai lisäämällä niihin omaa kudosta tai täyteainetta.

Hinnasto

Huulien muotoilu Teosyal täyteaineella (1ml)alk. 430 €
Buffaloplastiaalk. 1800 €
Nanorasvansiirto huulille900€

Asiakaspalautteita

Nanorasvansiirto huulille

Rasvaimulla otettua rasvaa voidaan siirtää huuliin niin, että niihin saadaan haluttu muoto. Rasvasolut siirretään huuleen pienellä neulalla, joka on vastaava, kuin pistoshoidoissa käytettävä neula. 

Huulet ja suu

Täyteainehoito huulille

Huulten muotoiluun on olemassa useita erilaisia täyteaineita. Osa aineista liukenee ja häviää kudoksista ajan mittaan, jolloin hoitoja joudutaan uusimaan. Pysyvät aineet tarjoavat pysyviä tuloksia, mutta niitä käytettäessä on tiettyjä riskejä saada myöhemmin komplikaatioita.

Huulen nostaminen (buffaloplastia)

Huulen nostaminen (buffaloplastia) voi olla ratkaisu viivamaisen ylähuulen muotoilulle, kun toimenpiteellä nostetaan huulen punaista osaa esille. Buffaloplastiassa huulen ja nenänpohjan rajalta poistetaan ihoa ja kudoksia tuetaan ylemmäs. Toimenpiteessä ihoa avataan nenän alaosan luonnollisia muotoja mukaillen, jotta arpi olisi mahdollisimman kaunis ja lopulta parantuisi huomaamattomaksi.

Parhaan vaihtoehdon juuri sinulle määrittää plastiikkakirurgi konsultaatiossa.

 
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri