Kaulankohotus

 KAULANKOHOTUS JA KAULAN RASVAIMU

Ikääntymisen myötä kaulalihakset veltostuvat ja ylimääräistä rasvaa voi kertyä leuan alle. Rasvan kertyminen leuan alle hävittää usein leukalinjan raamikkuuden ja kaula tuntuu jatkuvan leuan kärkeen asti. Velttoa kaulaa kutsutaan myös nimellä ”Turkey neck” tai ”Kalkkunajuosteet”.

Rasvan kertymistä voidaan helposti hoitaa rasvaimulla. Leuan rasvaimu on paikallispuudutuksessa toteutettava kivuton ja nopea toimenpide. Tulee kuitenkin huomioida, että rasvaimu ei välttämättä ole oikea ratkaisu kaulan ihon ollessa velttoa ja venynyttä. Lue lisää leuan rasvaimusta.

Kaulan ihon ollessa veltto ja venynyt on kasvojen ilmettä mahdollista piristää kaulankohotusleikkauksella. Leikkaus tapahtuu paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa, huomioon ottaen asiakkaan toive.

Hinnasto

Jälkihoito

Oli kyseessä sitten leuan rasvaimu tai kaulankohotusleikkaus, tulee toimenpiteen jälkeen pitää kasvotukea 1-2 viikkoa riippuen tehdystä toimenpiteestä. Paraneminen kestää yhdestä kahteen viikkoa, jonka myötä myös mustelmat ja turvotukset häviävät. Töihin voi palata yleensä parin viikon kuluttua toimenpiteestä. 

Tulokset

Kun odotukset toimenpiteestä ovat realistiset, tuloksiin ollaan yleensä tyytyväisiä.
Vaikka muutokset voivat olla suuriakin, lopputuloksesta pyritään aina saamaan luonnollisen kauniin näköinen.

Previous
Next

Mitä plastiikkakirurgin konsultaatiossa tapahtuu?

Ensimmäinen askel operaatioon on henkilökohtainen tapaaminen plastiikkakirurgin kanssa. Plastiikkakirurgi arvioi asiakkaan fyysistä ja henkistä terveyttä, keskustelee esteettistä tavoitteista ja vastaa kysymyksiin, joita asiakkaalla voi olla. Konsultaation aikana tarkastellaan syväkudosten tilannetta ja paksuutta, ihon joustavuutta sekä ryppyjen ja poimujen syvyyttä. Samalla tutkitaan hiusraja ja suunnitellaan hienovaraisen viillon sijoittamista. Konsultaation aikana käydään läpi mm. seuraavat asiat: 

  • Nykyiset ja aikaisemmat sairaudet
  • Käytössä olevat lääkkeet, myös ravintolisät ja luontaistuotevalmisteet
  • Aikaisemmat leikkaukset
  • Aikaisemmat hoidot
  • Päihteet ja tupakointi

Muut toimenpiteet

Mikäli asiakas toivoo ulkonäön kokonaisvaltaisempaa nuorentamista, konsultaatiossa voidaan keskustella myös muista toimenpiteistä, joita voidaan tehdä samanaikaisesti, kuten:

  • Silmäluomien leikkaus: roikkuvan, ylemmän silmäluomen ja silmäpussien käsittely
  • Otsan ja kulmakarvojen kohotusleikkaus (brow lift): otsaryppyjen tai kulmakarvojen välisten ryppyjen (ns. Sibeliuksen rypyt) tasoittaminen
  • Ihon hoitokäsittely: esim. kemiallinen kuorinta tai laserkuorinta, joka parantaa ihon sävyä ja silottaa pieniä ryppyjä
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri