TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteaine tuotteena on kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo.

Käyttämämme hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita ja allergisten tai yliherkkyysreaktioiden riski on mahdollisimman pieni.

Täyteainehoidot tasoittavat ryppyjä, muotoilevat kasvonpiirteitä, tekevät huulista täyteläisemmät ja uudistavat ihoa. Käsittelyt räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti, ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

Hinnasto

Yhdistelmäpaketit

PLASTIIKKAKIRURGIN TEKEMÄNÄAlv 24%
Pistoshoitopaketti 1:
Botuliini-injektio 1:lle alueelle (25 yks.)
+Teosyal Global Action tai Deep Lines (1 ml)
519 €
Pistoshoitopaketti 2:
Botuliinihoito koko kasvoille (50 yks.)
+Teosyal Global Action tai Deep Lines(1 ml)
650 €
Pistoshoitopaketti 3:
Botuliini-injektio 1:lle alueelle (25 yks.)
+ Teosyal Ultra Deep täyteainehoito (1,2 ml)
575 €
Pistoshoitopaketti 4:
Botuliinihoito koko kasvoille (50 yks.)
+ Teosyal Ultra Deep täyteainehoito (1,2 ml)
710 €
Pistoshoitopaketti 5:
Botuliinihoito koko kasvoille (50 yks.)
+ Teosyal Global Action tai Deep Lines (1 ml)
+ Radiesse (1,5 ml)
1120 €
Pistoshoitopaketti 6:
Radiesse täyteainehoito (1,5 ml) x 3
1229 €
Pistoshoitopaketti 7:
Teosyal Global Action tai Deep Lines (1 ml)
+ Radiesse täyteainehoito (1,5 ml)
809 €
Pistoshoitopaketti 8:
Botuliinihoito koko kasvoille (50 yks.)
+ Radiesse täyteainehoito (1,5 ml)
795 €
Plastiikkakirurgin 15 minuutin konsultaatio pistoshoidoista0 €

Ajanvaraus vain puhelimitse tai sähköpostitse
Voidepuudutus ennen toimenpidettä0 €

Minne täyteainetta?

Kasvon piirteiden muokkaaminen täyteaineella:

Kun leikkaus on liian pitkälle menevä toimenpide, täyteaine voi auttaa palauttamaan kasvojen menetetyn tilavuuden luonnolliselta näyttävällä tavalla. Täyteaine lisää leuan ja poskien tilavuutta hellävaraisesti ja muotoilee ja korostaa näitä alueita antaen nuorekkaan ja selkeämmän ilmeen.

Täyteaineella voi esimerkiksi muotoilla ja korostaa kasvojen ominaisuuksia

 • Korostamalla poskiluuta
 • Korostamalla leukaa

Täyteaineella voidaan tasoittaa esimerkiksi seuraavia ryppyjä:

 • Nenän ja suun väliset juonteet (nasolabiaaliset rypyt)
 • Silmänympärysrypyt
 • Suunympärysrypyt
 • Naururypyt
 • Otsarypyt

Täyteaine ja huulet:

Täyteaine tarjoaa luonnollisen tavan huulten muotoiluun ja antaa niille toivomasi täyteläisyyden ja muodon.
Huulet ovat usein katseen ja huomion keskipiste. Täyteaine voi tehdä huulista täyteläisemmät, korostaa huulirajaa tai tehdä amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla.

Huulissa uusintakäsittely tarvitaan noin kuuden kuukauden kuluttua, mikäli tulosta halutaan ylläpitää.

Tätä täyteaine voi tehdä hymyllesi:

 • Lisätä huulten tilavuutta
 • Korostaa huulirajaa
 • Tehdä suupieliin iloisemman ilmeen
 • Vähentää suunympärysryppyjä

 

Estetiikka Mansurowissa olemme erikoistuneet ja keskittyneet tekemään kauniita ja luonnollisia huulia.

 

Täyteaineella tehtävän kauneuskäsittelyn edut

Täyteaineella tehtävän käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden itse päättää, haluaako ylläpitää vaikutusta uudella käsittelyllä. Täyteaineella tehdyn käsittelyn tulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, ja yhdellä uusintakäsittelyllä vaikutuksen on viimeaikaisessa kliinisessä tutkimuksessa osoitettu kestävän jopa 18 kuukautta.

Ihmisen ihon laatu muuttuu auringon ultraviolettisäteilyn ja ajan kulumisen aiheuttamien muutosten vuoksi. Täyteaineella voi auttaa täyttämällä ryppyjä, palauttamalla menetetyn tilavuuden ja parantamalla ihon rakennetta.

Iho on ihmisen suurin elin, ja sillä on monia tärkeitä toimintoja. Iho määrittää ihmisen ulkonäön ja muodon. Sen lisäksi sillä on muita tärkeitä tehtäviä, kuten kehon suojaaminen ympäristöltä, liiallisen veden haihtumisen ehkäiseminen ja kehon suojaaminen infektioilta.

 • Tulokset ovat nähtävissä välittömästi
 • Koska käsittely on ei-kirurginen, voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti
 • Muutokset voivat olla muille huomaamattomia, mutta itsellesi merkittäviä

Täyteaine pistoshoidot Estetiikka Mansurowissa

Hidasta ihon ikääntymistä

Ikääntyessä ihon laatu muuttuu. Kollageeni ja elastiset kuidut heikentyvät, ja kehon oman hyaluronihapon laatu heikkenee. Tämän seurauksena ihon kimmoisuus vähenee ja ihosta tulee entistä epätasaisempi ja kuivempi. Tämä johtuu osittain luontaisista tekijöistä, joita on vaikea muuttaa, kuten yksilöllisestä geneettisestä koodista ja biologisesta kellosta. On kuitenkin olemassa ulkoisia eli elämäntapatekijöitä, joita voidaan tietyssä määrin kontrolloida ihon ikääntymisen hidastamiseksi.

Tupakointi ja alkoholin käyttö sekä liiallinen altistuminen auringolle ja stressille voivat nopeuttaa biologista kelloa. Kaikista näistä ikääntymistekijöistä auringon UV-säteily on suurin uhka. Itse asiassa UV-säteilyn uskotaan vastaavan suurimmasta osasta ihon ikääntymisestä. Ilman auringon aiheuttamia vaurioita ryppyjä ei todennäköisesti kehittyisi ennen 80 vuoden ikää.

Täyteaineet eivät voi muuttaa ajan kulumista. Ne voivat kuitenkin palauttaa ihon kosteustasapainon ja parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta sekä täyttää ryppyjä ja juonteita ja palauttaa kasvojen tilavuuden.
Halusitpa sitten uudistaa ihoa, tasoittaa ryppyjä tai muotoilla kasvonpiirteitä tai huulia, täyteaine saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi upeaksi. Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen.

 

Plastiikkakirurgin tekemä täyteainehoito 

Tule vastaanotolle valmistautuneena. Ole rehellinen itsellesi toiveidesi ja kysymystesi suhteen. Saat tietää, kuinka täyteaineita voidaan käyttää turvallisesti sinun toiveidesi mukaisesti, ja sinulta kysytään lääketieteellisestä historiastasi. Kun lähdet vastaanotolta, sinulla tulisi olla hyvät tiedot täyteainehoidosta ja sinun tulisi tietää, millaisia tuloksia voit odottaa.

Päätät yhdessä lääkärisi kanssa, mikä täyteaine sopii tarpeisiisi. Lääkäri keskustelee kanssasi kivunlievityksestä ennen käsittelyä. Käsiteltävästä alueesta riippuen voit myös valita muita puudutteita, kuten puudutusvoiteen, hammaspuudutteen tai jäätä.

Täyteaineella tehtävä käsittely kestää noin 15-30 minuuttia. Se suoritetaan ruiskuttamalla täyteainetta ohuella neulalla ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) täyttämään ryppyjä tai lisäämään tilavuutta, muotoilemaan kasvoja tai huulia tai uudistamaan ihoa.

 

Käsittelyn jälkeen

Käsittelyn jälkeen saat jälkihoito-ohjeet. Käsittelyn jälkeisiä yleisesti esiintyviä oireita ovat esimerkiksi käsittelyalueen punoitus, turvotus, kipu, kutina, mustelmat tai arkuus.

Seuraamme aina pistoshoitojen tuloksia uusien asiakkaiden kohdalla. Seurantaa tehdään esimerkiksi kuvien ja videopuheluiden kanssa.

Oireet häviävät yleensä muutaman päivän, viimeistään yhden tai kahden viikon kuluessa. Käsittelyn jälkeen tarvitaan joskus täydennyskäsittely optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Seuraava täyteaineella tehtävä käsittely

Koska täyteaine hajoaa luonnollisesti, tarvitset jossain vaiheessa uusintakäsittelyn lopputuloksen ylläpitämiseksi. Uusintakäsittely tehdään yleensä 6-12 kuukauden kuluttua ryppyjen osalta ja kuuden kuukauden kuluessa huulten osalta.

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri