PISTOSHOIDOT

Pistoshoidoilla voidaan piristää ja muotoilla väsyneitä, uurteisia kasvoja, sekä myös auttaa esimerkiksi purentaongelmissa tai vaikuttaa huulien ulkomuotoon.  Pistoshoito voi olla nopea ulkonäön kohennus tai osa suurempaa hoitopakettia, jolla pyritään suurempiin muutoksiin.

Pistoshoitoja ottavat sekä naiset ja miehet. Estetiikka Mansurowin taitavilla kirurgeilla on useita kanta-asiakkaita ja pistoshoitoja tehdään yhä enenevissä määrin.

Estetiikka Mansurowissa pistoshoidot tekevät aina plastiikkakirurgit.

 

 Ajanvaraus

Pistoshoitoja varten voit käydä ensin konsultaatiossa tai tulla suoraa hoitoon. Mikäli mielessäsi on suuria muutoksia, suosittelemme ensin konsultaatiota.

Ennen jokaista pistoshoitoa asiakas saa rauhassa keskustella plastiikkakirurgimme kanssa toiveistaan ja hoito suunnitellaan toiveiden mukaisesti, joten ajan voi varata suoraan hoitoonkin. 

 

 

Plastiikkakirurgin konsultaatio pistoshoitoihin

Vain soittamalla numeroon 044 9865510 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@estetiikkamansurow.fi

 

 

Juonteet ja rypyt

Kasvojen vahvat rypyt voivat tehdä kantajastaan vihaisen tai alakuloisen näköisen. Ilmejuonteita, sekä ryppyjä voidaan vähentää joko rauhoittamalla lihakset, jotka tekevät rypyn tai täyttämällä ryppyjä ja juonteita.

 

Miltä näytän ja miltä tuntuu heti injektion jälkeen?

Voit palata työhön tai normaaliin päivittäiseen toimintaan heti käsittelyn jälkeen. Kuitenkin ensimmäisen 3-5 tunnin kuluttua injektion jälkeen, sinua kehoitetaan välttämään kumartumista tai ponnistamista. Liikunta tai kasvohieronta voi levittää lääkkeitä alueille, joihin sitä ei ole tarkoitettu. Tavoitteena on, että lääke vaikuttaa lihakseen paikassa, johon se on pistetty. Mustelmia ja / tai turvotusta saattaa esiintyä injektiokohdassa.

 

Onko pistoshoidoille olemassa muita hoitovaihtoehtoja?

Syviin otsan- ja Sibelius-ryppyihin, jotka johtuvat ikääntymisestä, plastiikkakirurgi voi suositella otsankohotusleikkausta. Pistoshoidot ovat apu monille, mutta eivät auta todella syviin ryppyihin täysin poistavasti. Kirurgimme suosittelevat aina parhainta mahdollista vaihtoehtoa, että asiakkaat saavat tuloksen, jonka haluavat.

Jos rypyt kasvoissasi johtuvat pääasiassa auringon vahingosta tai ikääntymisestä, ja eivät ole keskittyneet kasvon yläkolmannekseen, plastiikkakirurgi voi suositella ihon kuorintatekniikkaa, kuten kemiallista kuorintaa tai dermabrasiota (mekaanista kuorintaa).

 

Vaikutusaika

Voi kestää useita päiviä ennen kuin injektoidun aineen täydellinen vaikutus kehittyy. Kestotulokset saattavat vaihdella injektoidusta aineesta riippuen, yleensä vaikutus pysyy kolmesta kuuteen kuukautta.

Jos hoito ei vastaa haluttuja tuloksia, plastiikkakirurgi voi suositella toista käsittelyä.

Potilaat ovat yleensä tyytyväisiä tuloksiin. Useimmat ovat yllättyneet siitä, miten helppoa on pitää tuloksia säännöllisellä hoidolla.

 

Miten edetä?

Henkilökohtainen tapaaminen on ensimmäinen askel asiakkaalle, joka harkitsee pistoshoitoa. Tässä tapaamisessa plastiikkakirurgi arvioi asiakkaan fyysistä ja henkistä terveyttä ja keskustelee erityisistä hoitotavoitteista.

Vastaanotolla selvitetään:

  • Nykyiset ja aiemmat sairaudet (myös raskaus ja imetys)
  • Lääkitys (myös ravintolisät ja luontaistuotevalmisteet)
  • Allergiat
  • Mahdolliset haittavaikutukset
 

 

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri