IHONHOITOTUOTTEET

TEOXANE

Elinvoimainen, sileä, kiinteä, pehmeä ja kirkas iho! Nyt se on saavutettavissa Teoxanen uusilla, käänteentekevillä ihonhoitotuotteilla. Hyaluronihappoa, uudistavia ainesosia, antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja sisältävät voiteet ja seerumi tekevät ihmeitä iholle.

Advanced Filler Anti-wrinkle voide, Kuivalle iholle

Suositeltu:

 • Kosteutta kaipaavalle iholle
 • Juonteikkaalle ja kiinteytensä menettäneelle iholle
 • Kuivalle iholle

Advanced Filler Anti-wrinkle voide, Normaali ja sekaiho

Suositeltu:

 • Kuivalle iholle
 • Juonteikkaalle ja kiinteytensä menettäneelle iholle
 • Rasvoittuvalle iholle

Täydellinen yhdistelmä RHA hyaluronihappoa ja uudistavia ainesosia sisältävä voide vaikuttaa syvällä ihon kerroksissa vahvistaen ihon rakenteita ja vähentäen ryppyjä. Advanced Filler kosteuttaa ja palauttaa ihon elastisuuden. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja elinvoimaiselta. Säännöllisesti käytettynä hidastaa ikääntymisen merkkejä ja vähentää ryppyjä. Ihosta tulee täyteläinen ja kiinteä. 50 ml.

Käyttö:

Hiero aamuin illoin kaulalle ja kasvojen iholle seerumin jälkeen tai yksinään.

RHA Micellar Solution, puhdistustuote

Kolmen toiminnon yhdistävä hellävarainen puhdistustuote. RHA Micellar Solution puhdistaa, poistaa meikin ja tasapainoittaa ihon pH-arvoja.

 • Puhdistaa lian ja meikin ilman vettä
 • Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Tuote ei sisällä saippuaa, joten se ei kuivata tai poista ihon luonnollisia rasvoja. Estää bakteerien lisääntymistä ja leviämistä iholla, sekä rauhoittaa punoitusta ja ärsytystä iholla. Tuotteen voi ja on suositeltavaa jättää iholle, jolloin se jää kosteuttamaan ihoa.

Käyttö:

Hiero pumpulilapulla iholle aamuin illoin. Ei tarvitse huuhdella.


Re(cover) Complexion SPF 50 (tilapäisesti ei saatavilla)

Ihanteellinen, peittävä ja suojaava (suojakerroin 50) meikkivoide käytettäväksi erityisesti kauneuskirurgisten toimenpiteiden jälkeen Voide peittää tehokkaasti mustelmat, punaiset läiskät ja pistosjäljet.

Tuote sisältää:

  • Hyaluronihappoa; kosteuttava vaikutus
  • Väripigmenttejä; peittävät ja tasoittavat ihon väriä
  • Arnicauutetta; parantava, antibakteerinen vaikutus
  • E-vitamiinia; nopeuttaa ihon tervehtymisprosessia
  • Ethylhexyl methoxycinnamate Octocrylene Titanium Dioxyde; suojaa UV-säteiltä

Käyttö:

Ota väriä pakkauksen mukana tulevaan tyynyyn ja taputa väriä peitettävälle alueelle. Eri väreistä voi muokata itselle sopivan värin.

Käyttö ennen ja toimenpiteen jälkeen:

Huom! Kysy lääkäriltäsi ennen tuotteen käyttöä toimenpiteen jälkeen.
Rauhoittaa, kosteuttaa ja peittää toimenpiteiden jälkiä.

Advanced Perfecting Shield Anti-wrinkle-voide

Vahva anti-aging vaikutus on saavutettu voimakkaasti vaikuttavilla antioxidanteilla, anti-wrinkle peptideillä ja aurinkosuojalla, jotka toimivat yhdessä Teoxanen kosteuttavien ja elvyttävien ainesosien kanssa. Iho tuntuu heti käytön jälkeen kosteutetulta, pehmeältä ja heleältä. Sävytetyt, valoa heijastavat pigmentit mukautuvat luonnollisesti kaikkiin ihosävyihin.  Jo 7 päivän käytön jälkeen iho on kiinteämpi, tasaisempi ja väsymyksen merkit ovat kadonneet.  Suojakerroin 30. 50 ml.

Käyttö:

Levitä kasvoille ja kaulalle seerumin tai voiteen jälkeen. Levitä ulkonevin liikkein ja häivytä kaulalle rajojen välttämiseksi.

Käyttö ennen ja toimenpiteen jälkeen:

Käytä päivittäin toimenpiteen jälkeen ihon kosteuttamiseksi ja UV-suojan saamiseksi.

R[II] Eyes – silmänympärysseerumi

Ohuelle ja herkälle silmänympärysalueen iholle syntyy helposti tummentumia ja hienoja ryppyjä. Alueen mikroverenkierto voi iän mukana myös heikentyä ja saa aikaan väsähtäneen ilmeen. Silmänalukset tummuvat ja usein esiintyy myös turvotusta.

Teoxanen R[II] Eyes –seerumi sisältää Hyaluronihappoa (Resilient Hyaluronic Acid™) ja Biophytexiä, jotka aktivoivat ihon mikroverenkiertoa palauttaen ihon raikkauden ja nuorekkuuden, vaalentaen tummia silmänaluksia ja laskien turvotusta.

R[II] Eyes roll-on annostelija on hygieninen ja miellyttävä sekä säästää seerumia levittäen sen vain halutulle alueelle. Seerumilla on välitön viilentävä ja virkistävä vaikutus silmänympärysalueelle. Säännöllisesti käytettynä seerumi vahvistaa ihoa, vaalentaa tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta. 15 ml.

Käyttö:

Käytä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle. Taputtele metalliosaa kevyesti silmänympärysiholla, viilentääksesi ja virkeyttääksesi ihoa. Tämän jälkeen levitä tuotetta painamalla kevyesti aplikaattorin päätä ja hiero hellästi pisara tuotetta iholle, niin että se imeytyy kokonaan.


RHA+VCIP  C-vitamiiniseerumi

 • estää pigmenttiläiskien syntymisen
 • hidastaa ihon ikääntymistä
 • kirkastaa ihon väriä
 • kiinteyttää
 • lisää kollageeni I ja IV tuotantoa
 • vahvistaa ihon pintakerrosta ja lisää elastisuutta

Seerumi sisältää luontaista RHA hyaluronihappoa, solujen uudistumista edistävää NovHyal’ia sekä C-vitamiinia. 30 ml.

Käyttösuositus:

levitetään 2-3 painallusta puhdistetulle iholle, kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ennen Advanced Fillerin tai muun tuotteen käyttöä.

Käyttö ennen ja toimenpiteen jälkeen:

Käytä päivittäin yhden kuukauden ajan aamuin ja illoin ennen toimenpidettä ihon vahvistamiseen ja kosteuden ylläpitämiseen. Toimenpiteen jälkeen käytä useita kertoja päivässä toimenpiteen jälkeen ihon vahvistamiseen.


Deep repair -voide

Suositeltu:

 • Ärsyyntyneelle ja herkälle iholle
 • Ulkoisien tekijöiden vuoksi punoittavalle iholle
 • Toimenpiteiden jälkeen

Deep repair balm korjaa ja entisöi ärtynyttä ja herkkää ihoa. Se rauhoittaa välittömästi ja auttaa ihoa saavuttamaan luonnollisen tasapainonsa. Täydellinen kylmän sään tai auringon vaurioittamalle iholle.

Käyttö:

Levitetään 2-3 painallusta aamuin ja/tai illoin.

Käyttö ennen ja toimenpiteen jälkeen:

Hiero hellästi herkälle, kuivalle tai alueelle, jolle toimenpide on tehty niin usein kuin tarpeellista.