TCA-KUORINTA

Kemiallisella TCA (trikloorietikkahappo) -kuorinnalla voidaan hoitaa mm. ryppyjä, ihon värimuutoksia, aknea ja siitä aiheutuneita arpia. Ihon värimuutoksissa kemiallisen kuorinnan käyttö on paljon tehokkaampaa kuin esim. laserhoito. Hoidossa voidaan käyttää eri vahvuisia happoja ihon tarpeen mukaan (25%, 50% tai 70%).
Iholle levitettävä happoliuos aiheuttaa ihon kuoriutumisen, jonka jälkeen alta paljastuu terveempi, sileämpi, tasavärisempi ja vahvempi iho. Hoidon jälkeen, noin viikon verran, voi vielä esiintyä ihon kuivumista ja kuoriutumista.

Estetiikka Mansurowissa TCA-kuorinnan tekee aina plastiikkakirurgian erikoislääkäri.

Hinnasto

PLASTIIKKAKIRURGIN TEKEMÄNÄAlv 0%
(lääketieteelliset perusteet)
Alv 24%
(esteettiset perusteet)
Kasvojen kemiallinen TCA-kuorinta, kasvot tai kaula305,7 €379 €
Kasvojen ja kaulan kemiallinen TCA-kuorinta362,9 €450 €
3 kerran sarjahoito TCA-kuorintaan725,8 €900 €
Voidepuudutus ennen toimenpidettä -0 €

TCA CROSS -KUORINTA

TCA CROSS -kuorinta on suosittu metodi maailmalla erityisesti kuopalla olevien aknearpien hoitoon.  Hoidossa käytetään vahvaa happoa, joka kohdistetaan arpeen neulalla tai vastaavalla, teräväkärkisellä työkalulla. Hoito saa ihon oman kollageenin muodostuksen liikkeelle, mikä lopulta täyttää arpikuopan ihossa. Hoitoa suositellaan toteutettavaksi sarjahoitona. Ensimmäisellä hoitokerralla saadaan yleensä jo tuloksia, mutta jos arvet ovat syviä, kolme hoitokertaa tuottaa usein parempia tuloksia. Toimenpide ei ole kivulias ja toipuminen kestää ajallisesti vähemmän verrattuna esimerkiksi joihinkin lasertoimenpiteisiin. Seuraavan kahden päivän aikana toimenpiteestä hoitoalue muuttuu tummaksi ja kuoriutuu noin viikon kuluessa pois.

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri