USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Voi – jos se on sopivassa paikassa ja sopivan pieni.
Tatuoinnin poistaminen leikkauksella onnistuu useimmilta kehon alueilta.
Siihen, voidaanko tatuointi poistaa kerralla, vaikuttaa tatuoinnin koko ja sijainti sekä ihon venyminen poistoalueella.
Suuremman alueen poistaminen vaatii mahdollisesti pidemmän toipumisajan.

Jos haluat nopeasti vastauksia, lähetä muutama kuva tatuoinnistasi osoitteeseen info@estetiikkamansurow.fi ja kysymyksesi. Vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista.

Voit myös varata suoraan konsultaatioajan kirurgillemme!

Varaa aika

Kasvojen olemusta on mahdollista piristää niin pienin kuin hieman isompienkin toimenpiteiden avulla. Kasvoilla esiintyviin juonteisiin ja ryppyihin on mahdollista hankkia apua esimerkiksi erilaisten pistoshoitojen avulla, mutta jos hakee suuria, pysyviä muutoksia, erinomainen hoitomuoto on kasvojenkohotus. Kasvojenkohotus kiristää kasvojen syvät kudokset, poistaa ylimääräisen rasvan ja tasoittaa löysän ihon kasvojen ja kaulan alueilla nuorentaen olemusta huomattavasti. Kun kasvojenkohotus tehdään ammattitaidolla lopputulos on luonnollinen.

Lue lisää kasvojen pistoshoidoista.

Lue lisää kasvojen kohotuksesta.

Ilmettä voi piristää myös kasvojen yksityiskohtiin tarttumalla. Tummiin silmänalusiin hoitona toimii PRP-plasmahoito, jossa injektoidaan asiakkaan omasta verestä erotettuja kasvutekijöitä alaluomelle käynnistämään kehon omat uusiutumisprosessit.

Lisätietoa PRP-hoidoista.

Kaljuuntumista voidaan hoitaa eri tavoilla. Yksi vaihtoehto on hiustensiirto ja Suomessa vielä verrattain uutena hoitokeinona PRP -plasmahoito (Platelet Rich Plasma). Plasmahoidon tarkoituksena on injektoida asiakkaan omasta verestä erotetut kasvutekijät kohdealueeseen käynnistämään kehon omat uusiutumisprosessit. Hoito on turvallinen, sillä vaikuttavana aineena toimii elimistön oma luonnontuote. Hylkimisriskit ja allergiset vastaoireet ovat näin ollen erittäin epätodennäköisiä. PRP-hoitoa suositellaan toteutettavaksi 2-3 kertaa, jotta vaikutukset olisivat pidempikestoisia.

Lue lisää

Botuliinia, eli Botoxia käytetään erityisesti kasvojen liikkeistä johtuvien ryppyjen silottamisessa. Kohteena voivat olla esimerkiksi hymyilystä, nauramisesta tai kulmien kurtistamisesta johtuvat rypyt. Hoito Botuliinilla kyseisillä alueilla aiheuttaa alla olevien lihaksien rentoutumisen, antaen iholle entistä sileämmän ja raikkaamman ulkonäön. Botuliinihoidoista on hyötyä myös liikahikoiluun sekä migreeniin. Vaikutuksen kesto vaihtelee hieman, mutta se on yleensä 3-6 kuukautta.

Lisätietoa täältä

Kun menet mammografiaan, kerro että sinulla on rintaproteesit. Jos proteesi on laitettu lihaksen alle, se ei juurikaan vaikuta kuvauksen näkyvyyteen.

Jos käyttää laadukkaita proteeseja, niin ei tarvitse.

Kyllä voi, riippuu leikkaustekniikasta.