044 986 5510

Ma-Pe: 8-19

Miksi valita meidät?

Esteettistä ja korjaavaa kirurgiaa

Estetiikka Mansurow sijaitsee aivan Turun keskustassa. Toimipisteessämme työskentelee pitkän kokemuksen nimenomaan esteettisestä plastiikkakirurgiasta omaavia erikoislääkäreitä, anestesialääkäreitä sekä ihotautilääkäreitä. Käytössämme on ensiluokkainen leikkausali ja myös leikkausmuodot edustavat uusinta teknologiaa. Sairaalassamme on panostettu uusien menetelmien lisäksi erityisesti myös asiakkaiden turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja yksityisyyteen.

 

Luonnollisuus

Toimimme asiakkaan toiveet edellä. Teemme ennen kaikkea kauniita ja luonnollisia lopputuloksia, oli kyse sitten huulien täyttämisestä, kasvojenkohotuksesta tai rintojen suurennuksesta.

 

Turvallisuus

Toimenpiteessä anestesialääkärimme on paikalla vain sinua varten. Jos jokin askarruttaa toimenpiteen jälkeen, hoitajallemme saa aina soittaa ja plastiikkakirurgimme ottavat nopealla aikataululla jälkikontrolleihin aina tarpeen mukaan.

 

Asiakastyytyväisyys

Panostamme siihen, että asiakas kokee olonsa mukavaksi heti tiloihimme astuttuaan. Niin julkisuuden, kuin yksityishenkilöidenkin yksityisyyttä varjellaan.

 

Rempseä, erilainen porukka

Vaikkakin olemme rautaisia ammattilaisia, erotumme joukosta. Estetiikka Mansurowissa pidetään töissäkin hauskaa ja jäyhää sairaalahenkilökuntaa et täältä löydä!

Estetiikka Mansurow työporukka

”Toimenpide onnistui hienosti
ja asiakkaana tunsi olevansa yksi kaikkein tärkeimmistä.
Aikuiset lapseni totesivat toimenpiteen jälkeen,
että äiti on nuortunut kymmenen vuotta.”

Kosmetologiset hoidot

Plastiikkakirurgian lisäksi Estetiikka Mansurowissa on mahdollisuus saada erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja kosmetologin tekemänä.
Varaa aika Karitalle.

Estetiikka Mansurow - kuvia

 

Haluatko nähdä lisää kuvia toimipisteestämme ja töistämme?
Siirry galleriaan.