MIKSI VALITA MEIDÄT?

Esteettistä ja korjaavaa kirurgiaa

Estetiikka Mansurow sijaitsee aivan Turun keskustassa. Toimipisteessämme työskentelee pitkän kokemuksen nimenomaan esteettisestä plastiikkakirurgiasta omaavia erikoislääkäreitä sekä anestesialääkäreitä. Käytössämme on ensiluokkainen leikkausali ja myös leikkausmuodot edustavat uusinta teknologiaa. Sairaalassamme on panostettu uusien menetelmien lisäksi erityisesti myös asiakkaiden turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja yksityisyyteen.

Turvallisuus

Toimenpiteessä anestesialääkärimme on paikalla vain sinua varten. Leikkauksen jälkeen plastiikkakirurgimme päivystävät 24h. Jos jokin askarruttaa toimenpiteen jälkeen, hoitajallemme saa aina soittaa ja plastiikkakirurgimme ottavat nopealla aikataululla jälkikontrolleihin aina tarpeen mukaan. 

Olemme aina helposti ja nopeasti tavoitettavissa.

Luonnollisuus

Toimimme asiakkaan toiveet edellä. Teemme ennen kaikkea kauniita ja luonnollisia lopputuloksia, oli kyse sitten huulien täyttämisestä, kasvojenkohotuksesta tai rintojen suurennuksesta.

Jokainen on kaunis omalla tavallansa. Parhaita puoliasi voidaan korostaa ja itsevarmuuttasi vahvistaa. Me emme halua tehdä sinusta epäluonnollista tai massaan hukkuvaa – on tärkeää säilyttää sinut itsesi näköisenä, toimenpiteestä riippumatta. 

Usein parhaat muutokset ovat sellaisia, joita lähipiirikään ei pysty heti tunnistamaan – huulilla on vain leveämpi hymy ja olemus on itsevarmempi.

Asiakastyytyväisyys

Panostamme siihen, että asiakas kokee olonsa mukavaksi heti tiloihimme astuttuaan. Niin julkisuuden, kuin yksityishenkilöidenkin yksityisyyttä varjellaan. Asiakkaiden palautteet ja kehitysideat otetaan aina huomioon, me rakennamme toimintaamme asiakkaita varten. 

”Toimenpide onnistui hienosti ja asiakkaana tunsi olevansa yksi kaikkein tärkeimmistä. Aikuiset lapseni totesivat toimenpiteen jälkeen, että äiti on nuortunut kymmenen vuotta.”

Rempseä, erilainen porukka

Vaikkakin olemme rautaisia ammattilaisia, erotumme joukosta. Estetiikka Mansurowissa pidetään töissäkin hauskaa ja jäyhää sairaalahenkilökuntaa et täältä löydä!