UUTTA! Rypyt ja ikääntymisen merkit pois kämmenselästä ja decolteen alueelta

Täyteainepistokset ovat turvallinen ja tehokas tapa hoitaa ikääntymisen merkkejä ja juonteita käden selkämyksistä ja decolteen alueelta. RADIESSE™ täyteaine on FDA:n ( Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ) hyväksymä ihon alle laitettava täyteaine käsien keskisyvien tai syvien ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen. Aine soveltuu erinomaisesti myös decolteen alueelle.


Ennen                                   Jälkeen

Radiesse -täyteaineen avulla saat ikääntymisen merkit ja juonteet häviämään kämmenselkämyksistä samoin esim. liiallisen auringonoton seurauksena syntyneet rypyt decolteen alueelta. Täyteaine sopii myös ihon vahvistajaksi käden selkämysten ikääntyneelle, ohuelle iholle.


Ennen                                   Jälkeen

RADIESSE™ -hoidon välitön vaikutus myös säilyy pitkään. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnollisen näköiset tulokset säilyvät useimmilla potilailla yli vuoden ajan. Tulokset vaihtelevat potilaskohtaisesti iästä, ihotyypistä, elämäntavoista, aineenvaihdunnasta ja hoidettavasta alueesta riippuen. Hoitotulokset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä.

Yksi hoitokerta kestää yleensä noin 30 minuuttia. Vaikutus tulee esiin välittömästi pistoksen jälkeen.