Ihanaa kesänalkua!

Olette varmasti saaneet jo monet viestit uuteen tietoturvalakiin liittyen. Haluamme ilmoittaa, ette myös me otamme aiheen vakavasti. Alla lyhyesti keräämämme tiedon käytöstä, mikäli haluat tarkemman tiedon siitä, miten seuraamme ja käytämme tietojasi, olethan yhteydessä!

Uutiskirje

Uutiskirjeen tilatessaan asiakas on antanut vapaaehtoisesti tietonsa erityistä tarkoitusta varten, tässä tapauksessa sähköistä markkinointia varten. Uutiskirjettä tilatessanne luovutatte vain sähköpostiosoitteenne käyttöömme, jonka avulla voimme infota teitä Estetiikka Mansurowin tapahtumista ja tarjouksista. Emme missään tapauksessa luovuta sähköpostiosoitetta muihin tarkoituksiin ja teillä on koska tahansa mahdollisuus perua uutiskirjetilauksenne.

Henkilötiedot

Potilasasiakkailtamme keräämme tarkemmin henkilö- ja osoitetietoja. Henkilötietoja tallennetaan asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi hoitotoimenpiteissä ja sen suunnittelussa. Henkilötietoja ei siirretä osapuolelle, joka ei toimi tässä samassa tarkoituksessa tai käytetä alkuperäiselle käyttötarkoitukselleen poikkeavalla tavalla.