Etävastaanotto

­­­­­­­­Järjestämme vastaanottoja myös etänä. Mikäli olet esimerkiksi Koronavirus epäilyn vuoksi karanteenissa tai haluat minimoida omat mahdollisuutesi sairastua, voidaan vastaanotto järjestää myös etäyhteydessä.

Etävastaanottoa varten sinulla on oltava puhelin, jolla voit soittaa videopuhelun. Etävastaanotot ovat noin kahdenkymmenen minuutin ilmaisia aikoja, jonka aikana suunnittelette plastiikkakirurgin kanssa toiveidesi pohjalta mahdollisen toimenpiteen ja saat hinta-arvion. Etävastaanotto riittää toimenpideajan varaamiseksi, mutta toimenpidepäivän yhteyteen varataan vielä erillinen vastaanottoaika, jotta voitte käydä asiat vielä uudestaan läpi kirurgin kanssa ja kirurgi pääsee tarkemmin havainnoimaan toimenpiteen mahdollisuuksia.

Etävastaanottoajan voit varata soittamalla meille, laittamalla sähköpostia tai varaamalla ajan nettiajanvarauksestamme. Varatessasi vastaanottoajan netistä, kirjoita varauksen tietoihin etävastaanotto, jolloin me lyhennämme ajanvarauksen keston 20 minuuttiin.

Lisätietoja varten olethan yhteydessä!

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri