B-LITE IMPLANTIT

B-Lite implantit ovat maailman ensimmäiset ja ainoat kevyet implantit. Implantit ovat jopa 30% kevyemmät kuin vastaavat perinteiset silikoni-implantit ja niitä ei tarvitse vaihtaa. Kevyen rakenteensa ansiosta B-Lite implantit sopivat erittäin hyvin aktiivisesti liikkuville ja kuntoileville naisille. Näillä rintaimplanteilla on myös B-Lite Forever elinikäinen takuu kuoren repeytymisen varalta. Lisätietoja takuusta voit lukea tästä.

B-Lite kevytimplantit ovat CE-hyväksyttyjä (lupa käyttää EU:ssa).

B-Lite kevytimplanteissa yhdistyy tunnettuja ja kliinisesti todistettuja materiaaleja innovatiivisella tavalla tarjoten luonnollisen täyteläisyyden, mukavuuden ja vähemmän painoa. Patentoidussa B-Lite geelissä on pienempi tiheys ja siten implantin painosta on saatu vähenemään jopa 30%. Kevyempi implantti on mukavampi, siihen on helpompi tottua ja se vähentää pehmytkudoksiin kohdistuvaa stressiä paremmin kuin perinteiset, raskaammat implantit.

B-Lite geelissä olevat mikropallot ovat “taika-ainesosa”. Ne on valmistettu erittäin puhtaasta, biologisesti yhteensopivista, borosilikaattilasista, jotka on kiinnitetty fyysisesti ja kemiallisesti osaksi yhtenäistä geeliä. Mikropallot eivät voi liikkua geelin sisällä tai kuoren läpi. Yhtenäinen implanttigeeli ei ole nestettä ja se on muodoltaan muuttumaton. Jos esimerkiksi implantin kuori vaarantuisi, mikropallot eivät leviäisi elimistöön.

B-lite implantin kuoret valmistetaan Saksassa markkinajohtajan 25 vuoden kokemuksella ja niitä on käytetty menestyksekkäästi sadoille tuhansille potilaille vuosien varrella. Täydellinen tuotevalikoima implantin kokoja ja muotoja on saatavilla. Implantin repeämä on harvinainen, mutta kaikilla rintaimplanteilla on se pieni mahdollisuus kuitenkin olemassa. B-Liten valmistuksessa käytettävän ainutlaatuisen tekniikan johdosta todennäköisyys implanttien rikkoutumiselle on pienempi kuin perinteisillä implanteilla.

B-Lite implantin edut

Haluatko plastiikkakirurgin arvion siitä, mikä on paras vaihtoehto juuri sinulle?

Tule konsultaatioon, oli kyseessä sitten mikä tahansa toimenpide tai leikkaus.
Konsultaatiossa saat tarkempaa tietoa mahdollisuuksista juuri Sinun kohdallasi, sekä tietää valitun toimenpiteen lopulliset kustannukset.

Ajanvarauksen lääkäreille tai toimenpiteisiin voit tehdä myös
numerosta 044 986 5510 tai
sähköpostitse ajanvaraus@estetiikkamansurow.fi