Olen 60-vuotias ja halusin näyttää nuoremmalta. Ajattelin käydä plastiikkakirurgilla. Tutkin asiaa paljon. Kuulin myös paljon hyviä arvosteluja tohtori Mansurowista, jolla on oma vastaantto Turun keskustassa ja että hän on hieno plastiikkakirurgi, jolla on laaja kokemus.

Kävin ensimmäistä kertaa hänen vastanotollaan noin 3 kuukautta sitten. Sain lääkäristä sellaisen vaikutelman, että hän on erittäin herkkä ja hyvätahtoinen ihminen. Hän olemuksellaan haihdutti kaikki epäilyni ja pelkoni. Tuntui siltä, että hän jo tiesi, mitä tarvitsen ja enemmänkin.

Kävin ensin silmäluomileikkauksessa ja sitten kasvojen ja kaulan kiristysleikkauksessa. Ensimmäinen leikkaukseni onnistui yli odotusteni ja olin onnellinen. Toisen hyvin onnistuneen leikkauksen jälkeen olin vielä innostuneempi tuloksesta.

Peilissä näen itseni nyt uudistuneena ja virkistyneenä ja nuortuneena. Olen täynnä positiivista energiaa.

Haluan suositella tätä upeaa ja taitavaa lääkäriä jokaiselle, joka harkitsee ja tuntee tarvitsevansa plastiikkakirurgista toimenpidettä.

Minä ja rakkaat läheiseni, jotka näkevät uudistuneet kasvoni, ihailevat yskimielisesti tohtori Mansurovin loistavaa työtä. Hänellä on plastiikkakirurgina taiteilijan kyvyt.

Olen onnellinen, että sain olla tohtori Mansurovin potilaana. Hänen taitavat ja luotettavat kätensä tekevät meistä kauniita ja saavat meidät näyttämään nuoremmilta.

—-

Мне 60. Хотелось выглядеть моложе. Думала и читала о пластической хирургии. Слышала много хороших отзывов о докторе Монсурове, у которого своя клиника в центре Турку, о том, что это замечательный Пластический хирур с большим опытом.

Побывала первый раз в клинике 3 месяца назад. Доктор произвёл впечатление очень чуткого и доброжелательного человека и развели мои сомнения и страхи. Казалось, что он уже знает что мне нужно и даже лучше.

Необходимо было 2 операции :на веки и подтяжку нижней части лица и шеи.

Результат первой операции превзошёл мои ожидания.Я была очень довольна. После успешной и более сложной второй, я снова была в восторге от результатов. В зеркале я увидела новую себя, посвежевшую и помолодевшую. Меня переполняли положительные эмоции.

Хочу порекомендовать этого замечательного хирурга всем, кто мечтает о пластической хирургии, кому она необходима.

Не только я, но и мои близкие, увидевшие моё новое лицо, в один голос восхитились блестящей работой доктора Монсурова, его талантом пластического хирурга, талантом художника.

Я счастлив, что попала именно к доктору Монсурову, в его надёжные руки, которые делают нас красивыми и молодыми.