”Minulle tehtiin tänä keväänä sisempien häpyhuulten liikakasvun muotoiluleikkaus (labiaplastia) Estetiikka Mansurowissa. Olin jo koko aikuisiän miettinyt leikkaukseen menemistä ja aina siirtänyt asian pois mielestäni, koska leikkaukseen meneminen pelotti. Pelko oli kuitenkin turha, leikkaus oli nopea ja lähes kivuton.

Sain alkuun rauhoittavaa, koska olin hieman hermostunut. Kun leikkaus aloitettiin, tunsin kipua ainoastaan ensimmäisen puudutuspiikin kohdalla (tämäkään kipu ei saanut edes silmiä kostumaan). Kun puudutusaine alkoi vaikuttaa, olin hieman hämilläni, miten tunnoton koko alueesta tuli kertaheitolla. Sain seurata käsipeilillä leikkausta ja muistan vain ihmetelleeni, miksen tunne mitään muuta kuin valtavaa helpotusta, kun olin vihdoin päättänyt tehdä tälle asialle jotakin.

Furkat jutteli koko toimenpiteen ajan niitä näitä ja hänestä jäi erittäin positiivinen kuva. Leikkaus kesti n. 20min (leikkauskohdan piirtäminen ym. mukaan lukien meni n. tunti) ja siitä lähdin sitten bussilla kotiin toipumaan. Kun puudutusaineen teho lakkasi, oli leikkauspäivänä jonkin verran jomotusta, mutta lääkkeillä pysyi hyvin hallinnassa. Alapää oli aika arka n. 2viikkoa, mutta esimerkiksi vessassa käyminen ei sattunut lainkaan, vaikka alunperin sitäkin pelkäsin. Se, ettei saanut istua, oli ehkä suurin haaste koko toipumisprosessissa, mutta kun tikeistä pääsi eroon 3vk jälkeen, tuntui alapääkin jo lähes terveeltä.

Kaikki sujui niin helposti ja kivuttomasti, että voin pelkästään suositella Furkat Mansurowia.”

-Minna-