I’ve been Furkat Mansurow’s customer for about 5 years and during this time he has done several cosmetic surgeries and operations for me. I can heartily recommend him: his expertise and level of work is excellent. As his patient, I feel safe and truly cared for.

These operations can cause anxiousness or even fear. Furkat and his competent right-hand assistant, nurse Eija Nerman-Toivonen make the customer feel relaxed and secure. I’ve known both of them already for a few years and whenever I go see them, they welcome me with open arms, making my nervousness disappear on the spot.

Olen ollut Furkat Mansurowin asiakkaana viitisen vuotta. Tänä aikana hän on tehnyt minulle useampia esteettisiä leikkauksia ja -operaatioita ja voin vilpittömästi suositella häntä. Hänen ammattitaitonsa ja työn jälkensä on kiitettävällä tasolla ja koen oloni hänen potilaanaan turvalliseksi ja että minusta todella huolehditaan ja aidosti välitetään.

Tällaiset operaatiot tuntuvat jännittäviltä ja jopa pelottavilta. Furkat ja hänen asiantunteva oikea kätensä, sairaanhoitaja Eija Nerman-Toivonen saavat asiakkaan tuntemaan olonsa vapautuneeksi ja luottavaiseksi. Tunnen heidät siis jo muutaman vuoden takaa. Heidän luokseen meno ja vastaanotto siellä on aina ollut välitön ja iloinen ja jännitys on kaikonnut saman tien.

– Kaksonen