Kävin lokakuussa 2023 ottamassa rintaimplantit pois Estetiikka Mansurowissa.
Kun menin konsultaatioon, se oli jo kolmas kirurgi kenen kassa konsultoin. Ja heti tiesin , että Mansurow on todellakin se paikka missä haluan, että minulle tehdään leikkaus. Furkat Mansurow kuunteli minua ja selitti minulle, mitä tulee tapahtumaan leikkauksen aikana ja leikkauksen jälkeen. Mikä arpi jää ja mikä on minulle sopiva arven suhteen, koska rasva kerrosta ei ole yhtään.

Leikkauspäivänä tottakai jännitti mukavasti. Mutta Furkat ja muu henkilökunta otti minut lämpimästi siipeensä alle ja tuli oikein lämmin ja turvallinen olo.
Leikkauksen aikana otettiin kuvia miten koko leikkaus eteni. Näin asiakas on myös tietoinen mitä tapahtui ja mitä tehtiin leikkauksen aikana. Tämä lisää uskottavuutta.

Leikkaus meni täydellisesti, enkä saanut leikkauksen jälkeen yhtäkään mustelmaa,. Kipua ei ollut myöskään yhtään, edes päiviä leikkauksen jälkeen. Ei tarvinnut yhtään turvautua kipulääkkeisiin. Parantuminen sujui kuin tanssi ja olen todella tyytyväinen kaikkeen.

Ihana henkilökunta, asiakaspalvelusta lähtien, hoitajiin ja kirurgiin asti. Olen super tyytyväinen, että valitsin estetiikka Mansurowin!