Ultherapy -kohotus

 

VEITSETÖN KASVOJEN JA KAULAN KOHOTUS

Tietoa Ultherapy-hoidosta

Ultherapy on ainoa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä veitsetön hoitomenetelmä kaulan, leuanalusihon ja kulmien kohotukseen sekä kiinteytykseen. Vastikään FDA on erityisesti hyväksynyt menetelmän käyttöön myös ainoana veitsettömänä hoitomenetelmänä rintakehän (dekolteen) juonteiden ja ryppyjen hoitoon. Ultherapyn avulla saadaan raikkaampi sekä nuorekkaampi ulkonäkö ja ilme kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella virkistyy silmin nähtävästi.

  • Ei vaadi leikkausta
  • Ei sairausloman tarvetta
  • Edistää kollageenin tuotantoa
  • Luonnollinen lopputulos
  • Yksi hoitokerta useimmiten riittää
  • Turvallinen ultraäänimenetelmä

Mistä Ultherapy-hoidossa on kysymys?

Ultherapy kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään plastiikkakirurgisin toimenpitein. Ihon pintaa ei leikata eikä muutenkaan käsitellä. Ultraäänienergia käynnistää ihossa luonnollisen vasteen, joka saa aikaan uuden kollageenin syntymistä sekä heikentyneen kollageenin vahvistumista.

Osa potilaista huomaa tuloksia jo välittömästi hoidon jälkeen, mutta varsinainen hyöty tulee näkyviin 2–3 kuukauden kuluessa hoidosta, kun uusi kollageeni vähitellen kohottaa ja kiinteyttää kasvoja ja kaulaa sekä tasoittaa dekolteen ihoa. Toisin kuin esimerkiksi laseriin tai radiofrekvenssiin perustuvat menetelmät, Ultherapy ohittaa ihon pintakerroksen kokonaan, ja energia pystytään kohdistamaan optimaalisella lämpötilalla tarkasti halutulle syvyydelle. Ultherapyn ainutlaatuisiin etuihin kuuluu myös ultraäänikuvantaminen, jonka avulla hoitava lääkäri näkee hoidettavat kudoskerrokset. Näin energia saadaan kohdistettua turvallisesti juuri sinne, missä siitä on suurin hyöty.

Energian kohdistaminen juuri oikeaan kudoskerrokseen on avainasemassa kudosreaktion käynnistämisessä ja hyvän hoitotuloksen saavuttamisessa. Tämä edellyttää hyvää kokemusta ultraäänilaitteen käytöstä sekä yksityiskohtaista anatomian tuntemusta, joista erityisesti jälkimmäiseen plastiikkakirurgilla on hyvät edellytykset. Kudoksiin kohdistettava energiamäärä tulee olla yksilöllisesti suunniteltu ja riittävä (arvioidaan ja otetaan huomioon kudosten biologinen ikä), jotta kudosvaste käynnistyy. Lisäksi tulee ottaa huomioon kasvojen eri osien mahdollisesti eritasoiset ikääntymismuutokset sekä epäsymmetriat. Plastiikkakirurgin toteuttamana Ultherapy-hoito räätälöidään yksilöllisesti ennen hoitoa ja tarvittaessa myös hoidon aikana. Kaikki Ultherapy-hoidot tekee plastiikkakirurgi.

Vaikka Ultherapyn avulla ei päästäkään täysin vastaavaan hoitotulokseen kuin plastiikkakirurgialla, se on erinomainen vaihtoehto potilaille, jotka eivät ole valmiita leikkaushoitoon. Ultherapyn avulla voidaan myös pidentää plastiikkakirurgisten toimenpiteiden tulosten pysyvyyttä.

 Siirry hinnastoon tai tutustu hintoihin alla.

PLASTIIKKAKIRURGIN TEKEMÄNÄAlv 24%
Kasvot2300€
Silmänympärys600€
Suunympärys800€
Alakasvot1900€
Leuan alusalue900€
Kaula1600€
Dekoltee900€


Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Kai Saariniemi