Olen puolet elämästäni elänyt vaivan kanssa, jolla on ollut negatiivinen vaikutus henkiseen sekä fyysiseen vointiini. Sisäisten häpyhuulten liikakasvu. En kuitenkaan osannut edes haaveilla tekeväni asialle jotain, en kehdannut puhua asiasta kenellekään enkä ajatellut että minulla olisi varaa. Kesällä 2020, 21-vuotiaana, minulla kuitenkin tuli mitta täyteen ja ajattelin, että nyt on aika tehdä asialle jotain. Haluan nauttia elämästäni täysilla, kerran sitä vain eletään. Sain konsultoinnin heti kahden päivän päähän. Konsultointi oli luonteva ja tuli heti sellainen olo, että Furkat tietää mistä puhuu. Unohdin heti olla nolostunut asiasta, siellä sain tuntea itseni tärkeäksi vaivoineni.

Pyysin päästä leikkaukseen mahdollisimman pian ja sainkin ajan heti viikon päähän. Leikkaukseen tultaessa toki jännitti paljon, mutta työntekijöiden ilmapiiri oli rauhoittava. Minulle oli tähän asti selitetty kaikki todella tarkasti, tiesin tarkalleen missä mennään ja mitä ollaan tekemässä. Puudutuspiikkien jälkeen en enää tuntenutkaan mitään, kysyinkin hoitoapulaiselta ”Ai, joko hän on jo aloittanut?”. Toimenpide oli nopea, ja pian pääsinkin toiseen huoneeseen odottelemaan, että saisin luvan lähteä kotiin. Pötköttelin pedillä ja henkilökunta toi mehua ja kävivät välillä katsomassa että minulla oli kaikki kunnossa.
Viikon myöhemmin minulla oli pari tikkiä, jotka olivat hieman epämukavat. Otin yhteyttä, ja sain tarkistusajan pikimmiten. Pari tikkiä poistettiin ja kaikki oli mainiosti.
Minulla oli vielä toinen tarkistuskäynti kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen, jolloin poistettiin tikkejä, ja katsottiin että kaikki oli kunnossa. Niinhän kaikki oli.

Nyt on leikkauksesta mennyt 2 ja puoli viikkoa, ja olen enemmän kuin tyytyväinen tulokseen. Jos olisin tiennyt miten hyvin kaikki meni, olisin tehnyt tämän aikoja sitten. Palvelu oli kaiken kaikkiaan hyvä ja klinikalle tultaessa oli aina tervetullut olo. Aina kun otin yhteyttä jos jokin askarrutti sain nopean vastauksen.