044 986 5510

Ma-Pe: 8-19

Slide Styler -vartalolymfa

Koko vartalon lymfakierron edistämiseen, sekä väsyneille ja turvonneille jaloille. Soveltuu myös raskaana oleville. Lymfahoidon aikana voidaan hoitaa mm. kasvoja, rintoja tai käsivarsia.

Mitä koneellinen lymfahoito on?

Koneellisella lymfahoidolla autetaan ja tehostetaan kehon imunesteen kiertoa. Se poistaa turvotusta, rentouttaa, lieventää kipuja ja voimistaa elimistön puolustusmekanismeja. Lymfahoidossa voidaan käsitellä koko vartalo tai vain esimerkiksi leikkauksen jälkeinen turvonnut alue.  Leikkausten jälkeen on normaalia, että kudoksiin kertyy ylimääräistä nestettä, joka aiheuttaa turvotusta ja kiristävää tunnetta. Myös mustelmat painavat imuteitä tukkoon. Jokainen hoitokerta aloitetaan lymfatiehyeiden avauksella, jonka jälkeen siirrytään hoitamaan ongelma-aluetta. Lymfasuonia stimuloimalla suurimolekyyliset valkuaisaineet pääsevät nesteen mukana imusuoniin ja takaisin verenkiertoon. Näin ylläpidetään kudosten nestekiertoa ja estetään turvotusten muodostumista.

Erityisongelmissa kuten leikkauksien jälkeen, voidaan hoitoa antaa useamman kerran viikossa. Leikkauksien yhteydessä lymfaa suositellaan annettavaksi jo ennen leikkauksia.

Lymfahoitoa suositellaan annettavaksi turvotuksen mukaan, yleensä noin 6 kertaa leikkauksen jälkeen. Hoitokertojen määrä ja hoidon pituus ovat tapauskohtaisia, riippuen ongelmasta ja hoidettavasta alueesta .

Lymfahoito:

  • Poistaa turvotusta ja lisää nestekiertoa
  • Vähentää leikkausten jälkeisiä mustelmia ja turvotusta
  • Poistaa kuonaa ja epäpuhtauksia

Tutustu lymfahoitojen hintoihin tästä.


Hoitoja tekee kosmetologi, alipaine- ja lymfahoitaja Karita Salonen.
p. 050 431 1003
karita.salonen@estetiikkamansurow.fi