KAUNIIT RINNAT KESÄKSI 2020 RINTOJEN MUOTOILULLA

Rinnat vaikuttavat usein vahvasti itsetuntoon – oli kyseessä nainen tai mies. Rintaleikkauksista pääsee suhteellisen nopeasti takaisiin normaaliin elämään, mutta täydellisten liikeratojen, aktiivisen urheilun ja arpien vaalentumiseen on hyvä jättää aikaa. Rintaleikkaukset kannattaa tehdä viimeistään maaliskuussa, jos toivoo, ettei rinnat ole täydellisen itsevarmuuden tiellä enää kesällä 2020. 

Naisilla rinnat ovat voineet olla syntymästä asti alikehittyneet, eri kokoiset, voineet muuttua luonnollisen vanhentumisen seurauksena tai raskauksien myötä. On myös mahdollista, että mieltymykset ja omat toiveet rintojen ulkonäöstä ovat muuttuneet. Rintaleikkauksia tehdään todella paljon, etenkin kun puhutaan kaikista rintojen toimenpiteistä.

Miehillä saattaa rintarauhasen kehitys muokata rintoja naiselliseksi miellettyyn muotoon tai rintojen alueelle saattaa kertyä ylimääräistä, epätoivottua rasvaa. Miesten rintaleikkauksia tehdään paljon, mutta niistä harvemmin puhutaan. Arvet saadaan usein pysymään äärimmäisen pieninä näissä toimenpiteissä ja nämä pienet arvet ovat nopeasti huomaamattomia. 

 

Rintaleikkauksia tehdään myös sairaudenhoitona, jolloin on mahdollisuus palkalliseen sairaslomaan.

Tarjoushinnasto rintojen suurennusleikkauksiin maaliskuussa 2020

Rintojen suurennusleikkauksella voidaan tasapainottaa keskenään erikokoisia rintoja tai kohentaa kehon ääriviivoja suurentamalla molempia rintoja. Suurentaminen voidaan tehdä rintaimplanteilla (silikonit) tai rasvansiirrolla.

Implanteilla suurentamisessa tärkeintä on valita turvalliset implantit sekä osaava ja luotettava tekijä. Estetiikka Mansurowilla suositaan Mentor implantteja. Teemme rintojen suurennuksia jopa elinikäisellä implanttien repeämisen takuulla.

Tarjoushinnasto rintojen pienennys- ja kohotusleikkaus maaliskuussa 2020

Rintojen koko ei ole ainoa rintojen ulkonäköön vaikuttava asia. Myös niiden muoto ja korkeus saavat ne näyttämään pirteiltä ja nuorekkailta tai vastaavasti iän myötä ja painovoiman vaikutuksesta muuttuneilta. Ajan kuluessa naisen rinnat alkavat usein roikkua ja nännipihat leventyvät.

Rintojen kohotusleikkaus voi tarjota kiinteämmät, korkeammat ja nuorekkaan näköiset rinnat, kun rintojen muoto palautetaan ja niitä nostetaan. Kohotusleikkauksella kehonkuva voi päivittyä vastaamaan paremmin asiakkaan minäkuvaa.

Rintaleikkauksien hinnat

Lopullinen toimenpiteen hinta koostuu päätoimenpiteen hinnasta ja mahdollisista lisätoimenpiteistä. Toimenpidehinnan lisäksi saatetaan laskuttaa myös tukiasusteita tai ompeleidenpoisto ja laskuihin lisätään aina toimistomaksu.

Plastiikkakirurgin vastaanotolla voitte suunnitella tarkemmin henkilökohtaisen toimenpiteen toiveidesi mukaisesti.

Missä rintaleikkaus kannattaa suorittaa?

Rintaleikkauksissa, kuten muissakin leikkauksissa on aina riskejä. Riskejä on hyvä mahdollisuuksien mukaan aina minimoida, joka saattaa olla mahdollista esimerkiksi seuraavin toimenpitein:

  • Valitse laadukkaat implantit rintojen suurennusleikkauksiin. Laadukkaissa implanteissa on kunnon takuut, jopa elinikäiset – ilman lisäkustannuksia.
  • Valitse toimenpiteen suorittajaksi plastiikkakirurgi, joka on opiskellut ja jolla on kokemusta kyseisten toimenpiteiden suorittamista
  • Tee toimenpite potilasturvan suojaamana. Suomessa tehdyissä toimenpiteissä sinua suojaa aina potilasvakuutus. Saat potilasasiakirjasi Kanta -palveluun ja pystyt palaamaan niihen vuosienkin päästä.
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri