HydraFacial

HYDRAFACIAL MD -ERIKOISKASVOHOITO

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa. HydraFacial on ainoa ihonhoitoteknologia, jossa yhdistyvät koneellisesti tehtynä ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö. Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia ja tulokset näkyvät välittömästi. HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo toisena vuonna peräkkäin.

HydraFacial-esittelyvideo

Katso myös HydraFacial -esittelyvideo CBS The Doctors Show

HydraFacial™ Hydration -kasvohoito

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™Deep Clean -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial™ special-kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial™Anti-Age -kasvohoito

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita.

UUTUUS!  HydraFacial™ SkinTone -kasvohoito

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

– Auringon aiheuttamat ihomuutokset, ihon värihäiriöt, epätasainen ihonväri
– Hienot juonteet ja rypyt, kuiva iho
– Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
– Rasvainen iho ja akneiho, tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset (hyvin tyypillisiä nuorilla miehollä)


Hydra Facial-hoitoja tekee kosmetologi Pirita Kaarlela.