EXUVIANCE -KASVOHOITO

Exuviancen mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita. Tohtori Van Scott ja tohtori Yu ovat arvostettuja AHA-teknologian edelläkävjiöitä. Nykyään heillä on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja.

Exuviance-ihonhoitotuotteet on suunniteltu nykyaikaiselle ihmisille, joka haluaa todellisia tuloksia helposti ja edullisesti. Kaikki Exuviance-tuotteet sopivat miehille ja naisille, jotka haluavat huolehtia ulkonäöstään. Tuotteet on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle.

Exuviancen tutkitusti tehokkaat ihohoitotuotteet perustuvat professorien tohtori Eugene van Scottin ja tohtori Ruey Yun (Princeton, Yhdysvallat) tuotteisiin, joilla on maailmanlaajuinen patentti. Exuviancen tuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön. Tämän vuoksi voit luottaa tuotteiden turvallisuuteen. Saat ainutlaatuisia tuloksia erittäin edulliseen hintaan.

Pidä huolta ihostasi – käytä ihonhoitotuotteita, jotka tuottavat tuloksia!

Kun valitset Exuviancen, saat tuotteita, jotka perustuvat yli 40 vuoden tieteelliseen tutkimukseen ja testaukseen. Ne ovat AHA-teknologian kehittäneiden keksijöiden käsialaa. Exuviancen patentoidut ihonhoitotuotteet ovat korkealaatuisia. Ne perustuvat edistykselliseen ja jatkuvasti kehittyvään AHA-teknologiaan, jota käytetään yhdessä ihonhoidon uusimpien innovaatioiden kanssa. Päivittäisissä puhdistus- ja kuorinta-aineissa ja/tai kosteusvoiteissa käytettävät alfahydroksihapot tekevät ihosta hehkuvan ja nuorekkaamman.

Oikeassa suhteessa AHA:ta sisältävä tuote auttaa vähentämään pintajuonteiden ja ryppyjen muodostumista, kuivuutta, epäpuhtauksia ja pigmenttihäiriöitä. Exuviancen hienovaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen. Väkevä happo ei välttämättä takaa hyvää tulosta. Päinvastoin väkevä happo voi olla haitaksi iholle. Exuviance-tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille.

Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä. Kosteusvoiteet ja kasvovedet eivät aiheuta ihomatoja eivätkä aknea. Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia, ja ne on testattu oftamologisesti. Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.

Exuviance-kasvohoitoja tekee kosmetologi Pirita Kaarlela.