FOREHEAD LIFT AND BROW LIFT

A youthful and cheerful appearance of the face can be restored by a forehead and brow lift using the Endotine method. The procedure gently shapes the positions of the eyebrows and the forehead by endoscopy. Recovery takes less time than after traditional facelift operations and there will be no visible scars. The result is a rejuvenated, refreshed and natural look.

The Endotine method is quick and safe, and it can also be used as part of a traditional facelift operation.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Otsa.jpg

Who is a good candidate for forehead lift and brow lift?

Forehead and brow lift is usually performed to patients between 20 and 80 years of age, who already have or are beginning to show signs of aging in the face.

It is suitable to healthy women and men who have:


ENDOTINE -OTSANKOHOTUS

Mikä on Endotine -otsan/kulmakarvojenkohotus?

Iän myötä ja perintötekijöiden vaikutuksesta kasvojen iho ja kudokset alkavat menettää kimmoisuuttaan ja voivat saada kasvojen yleisilmeen näyttämään väsyneeltä ja vanhentuneelta. Kasvot tuntuvat roikkuvan, kun kulmakarvat ovat laskeutuneet ja otsassa on poimuisuutta.

Ilmettä voidaan kohentaa otsan- ja kulmakarvojenkohotuksella (frontal lift, brow lift), joka tehdään Endotine -menetelmällä. Toimenpiteessä muokataan kulmakarvojen ja otsan asentoa hienovaraisesti endoskopialla eli tähystämällä. Toipuminen on nopeampaa kuin perinteisissä kasvojen kohotusleikkauksissa eikä iholle jää arpia. Lopputulos on nuorekas, virkistynyt ja luonnollinen. Endotine -menetelmä on nopea ja turvallinen, ja sitä voidaan käyttää myös osana perinteistä kasvojen kohotusleikkausta. Otsan- ja kulmakarvojen kohotusleikkauksia tehdään yleensä 20-80-vuotiaille, joilla on kasvojen ikääntymismuutoksia jo havaittavissa tai vasta ilmaantumassa.
 

Miten tämä toimenpide auttaa minua näyttämään enemmän nuorekkaammalta?

Nostamalla kulmakarvat takaisin nuoruudessa olleen asentoon lopputulos on nuorekas, virkistynyt ja luonnollinen.

endotine-otsa-kuva

Kenelle otsan ja kulmakarvojenkohotus sopii?

Otsan- ja kulmakarvojen kohotusleikkauksia tehdään yleensä 20-80-vuotiaille, joilla on kasvojen ikääntymismuutoksia jo havaittavissa tai vasta ilmaantumassa.

Otsakohotus_sivu
Otsakohotus_etuviisto
Otsakohotus_etu

Toimenpide sopii terveille naisille ja miehille, joilla on:

Edut Endotine-tähystysmenetelmästä vs. perinteinen “avoin” menetelmä

Miten endoskooppinen otsan-/kulmakarvojenkohotus tehdään?

Endoskooppinen otsan- ja kulmakarvojenkohotus on mini-invasiivinen (vähän traumatisoiva) kirurginen tekniikka joka suoritetaan käyttämällä pientä kameraa (endoskooppia) joka on kytketty videomonitoriin. Endoskooppi työnnetään yhteen monista pienistä viilloista mitkä sijoitetaan hiusrajan taakse. Näin plastiikkakirurgi selkeästi näkee kaikki kudokset ihon alla. Toisesta pienestä viillosta plastiikkakirurgi työntää instrumenttinsa joiden avulla  nostetaan otsa ja kulmakarvat.

endotine-paakuva-otsa

Kun otsa ja kulmakarvat on nostettu uuteen, parempaan asentoon plastiikkakirurgi käyttää pieniä Endotine -implantteja jotka pitävät kudoksen pitkään paikallaan kunnes otsa ja kulmakarvat kiinnittyvät pysyvästi uuteen korkeuteen. Endotine -implantit tarjoavat otsan ja kulmakarvojen nostoon korkeuden säätömahdollisuutta ja parempaa pitoa. Endotine -implanttien koukut pitävät kudosta paikallaan pitkäaikaisesti, toisinkuin tavanomaiset ompeleet jotka leikkaavat kudoksen läpi ja aiheuttavat löystymistä.

endotine-koukkukasvokuva

 
Endotine -implantteja voidaan myös käyttää avoimessa otsan- ja kulmakarvojen kohotusleikkauksessa. Tässä toimenpiteessä tehdään pitkä viilto hiusrajan taakse, päälaelle korvien yläpuolelle. Plastiikkakirurgi nostaa otsaa ja poistaa ylimääräistä ihoa ja lihasta. Tähystyksen ja avoimen leikkauksen tekniikoita voidaan yhdistää. Endotine tähystysmenetelmässä tehdään pieniä viiltoja, joiden ansiosta vähemmän arpia, päänahan puutumista, hiustenlähtöä, kipua, turvotusta tai mustelmia. Endotine otsan- ja kulmakarvojen kohotusleikkaus voidaan tehdä myös paikallispuudutuksessa.

Lisäksi asiakkaat joille on tehty endoskooppinen Endotine otsan- ja kulmakarvojenkohotus, voivat palata nopeammin arkeen. Tyypillinen paluu työelämään on 1-2 viikkoa leikkauksesta.

vanhempi-mies

Endotine -menetelmä – uusi tehokas ratkaisu otsan- ja kulmakarvojenkohotuksessa

Endotine -implantit ovat uusinta ainutlaatuista teknologiaa kasvojen kohotusleikkauksissa. Endotine -implantti on hyvin pieni levy, joka on varustettu useilla koukuilla. Koukkujen ansiosta saadaan monipisteinen, tiukka kudoksien ote ja nosto, joka on pitkäkestoinen ja vahva.

endotine-koukut-otsa

Toisin kuin muut vaihtoehdot, ruuvit tai ompeleet, jotka ovat riippuvaisia yhdestä pisteestä, Endotine on monipisteinen kiinnitysimplantti. Tämä vähentää kudoksen venymisen mahdollisuutta.

Monipisteinen kiinnitys, jonka Endotine -implantit takaa, on erityisen tärkeää varhaisessa parantumisvaiheessa, jolloin kudokset kiinnittyvät uuteen kohtaan. Tyypillisesti nostetun kudoksen kiinnittuminen luuhun kestää 30-60 päivää. Endotine -implantit sulavat vähitellen 6-12 kk aikana, jonka ansiosta nostetut kudokset pysyvät paikoillaan ja ehtivät tarttua uuteen paikkaan pysyvästi. Endotine -implantit ovat valmistettu maitohaposta joka liukenee vähitellen.
 

Otsan ja kulmakarvojen kohotusleikkauksen tulokset

Otsan ja kulmakarvojen kohotusleikkauksen tulokset näkyvät nopeasti: ilme on virkistynyt ja nuorekas. Tulokset ovat pysyviä ja pitkäikäisiä, koska kudosten kiinnitys on pysyvää. Lisäksi vain otsan ja kulmakarvojen kohotusleikkauksella voi saavuttaa ideaalisen kohotuksen.

Leikkaukseen liittyvät riskit?

Otsan ja kulmakarvojen kohotusleikkauksia tehdään vuosittain tuhansia, joten niistä on runsaasti kokemuksia. Vaikka komplikaatiot ovat harvinaisia ja yleensä pieniä, on parasta keskustella mahdollisista komplikaatioista plastiikkakirurgin kanssa joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja antaa ohjeet riskien minimoimiseksi.

Mitä otsan ja kulmakarvojen kohotusleikkauksen jälkeen tapahtuu?

Otsan ja kulmakarvojen kohotus voi vaatia lyhyen, yhden yön sairaalassaolon. Suurin osa leikkauksista suoritetaan kuitenkin päiväkirurgisesti, jolloin potilaat voivat palata kotiin jo leikkauspäivänä.

Endotine -menetelmän etuna on, että paraneminen on huomattavasti perinteisiä kohotusleikkauksia nopeampaa, ja suurin osa turvotuksesta ja mustelmista häviää noin viikossa. Vaikka jokainen asiakas paranee eri tahtiin, etenee palautuminen yleensä seuraavissa vaiheissa:

Päivä leikkauksen jälkeen

·        Kasvojen alueella on joitakin mustelmia sekä turvotusta, joita voidaan vähentää pitämällä pää koholla

·        Leikkauksen jälkeen voi esiintyä kipua, jota hoidetaan kipulääkkeillä

Ensimmäisellä viikolla

·        Suihkussa käynti on sallittua

·        Turvotus huipentuu ja sitten alkaa laantua

·        Voi tehdä kevyitä arkiaskareita

Kahden viikon kuluessa

·        Suurin osa mustelmista häviää

·        Normaalit arjen rutiinit sekä kevyet askareet ovat sallittuja

·        Ompeleet poistetaan

Usein viikkojen kuluttua

·        Turvotus vähenee edelleen

·        Kasvovoiteiden ja meikin käytön voi aloittaa (n. 2-3 vkoa leikkauksesta)

·        Voi palata harrastusten pariin

Endotine -edut

Siirry hinnastoon tai tutustu hintoihin alla.

PLASTIIKKAKIRURGIN TEKEMÄNÄAlv 0%Alv 24%
Silhouette lift -kohotus sis. kartiolangat
(Paikallispuudutus)
4103€
Kulmakarvojen/otsan kohotusleikkaus
(Paikallispuudutus)
2720€ 3373€
Kulmakarvojen/ otsan kohotusleikkaus tähystyksessä Endotine-koukuilla ja yläluomien löyhän ihon ja rasvatyrän poisto
(Nukutus)
5644,5€6999€
Kulmakarvojen kohotusleikkaus
(Paikallispuudutus)
2400€ 2976€
Keskikasvojen kohotusleikkaus, Mini facelift
(Paikallispuudutus)
-4989€
Keskikasvojenkohotus tähystyksellä/avoimena, MACS facelift (Sis. Endotine-koukut)
(Nukutus)
-7019€
Leukalinjan ääriviivojen muotoilu/kiristys
sis. rasvaimu
(Paikallispuudutus)
2500€
Kaulan kohotus ja kaulan rasvaimu
(Paikallispuudutus)
-4999€
Kaulan kohotus ja kaulan rasvaimu
sis. platysmalihasten korjauksen/kiristyksen
(Nukutus)
-6999€
Avoin kasvojen ja kaulan kohotusleikkaus, kaulan rasvaimulla
(Paikallispuudutus)
-7009€
Avoin kaulan ja kasvojen kohotusleikkaus
(Nukutus)
-10009€
Avoin kasvojen, kaulan ja otsan kohotusleikkaus
(Nukutus)
-13499€
Ylähuulen nosto, Buffaloplastia
(Paikallispuudutus)
-1800€
Mansurow_014

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow

Giordano_010 – kopio

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Salvatore Giordano 

Lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille otsankohotukseen liittyvän kysymyksen.

[contact-form-7 id=”2992″ title=”Palaute”]