044 986 5510

Ma-Pe: 8-19

Endotine -keskikasvojenkohotus


ENDOTINE -KESKIKASVOJENKOHOTUS

Mikä on Endotine -keskikasvojenkohotus?

Endotine kohotusta kutsutaan myös nimillä "Midface lift" ja "Cheek lift". Aluetta silmän alaluomen ja suun välissä kutsutaan keskikasvoksi (midface). Ikä, painovoiman vaikutus, toistuvat lihasten supistumiset, elämäntapa ja genetiikka aiheuttavat tämän alueen ihon, rasvan ja lihasten liikkumisen alaspäin. Kun tämä tapahtuu, posket näyttävät roikkuvilta tai litteältä; alemmat silmäluomet voivat alkaa näyttää turvonneilta tai ontoilta; silmäpussit voivat korostua silmien alla; nenän ja suupielen ihopoimu voi syventyä.

vanhempi-nainen

Ikääntyessä, posken rasvapatti laskeutuu ja se venyttää silmän alaluomea, aiheuttaen niiden madaltumisen tai pullean näköisen. Posket alkavat näyttää roikkuvalta tai litteältä, aiheuttaen ”väsyneen” ilmeen. Nuorekas poski sijaitsee poskenluun päällä. Se luo pehmeän, tasaisen rajan silmäalaluomen ja poskien välillä.

Keskikasvojen kohotusmenetelmä palauttaa luonnollisen kaarevuuden ja poskien täyteläisyyden nostamalla pehmeät kudokset takaisin missä ne olivat nuoruudessa. Tämä saavutetaan nostamalla pehmeää keskikasvojen kudosta luusta ja kohottamalla ja kiinnittämällä sitä ylöspäin kohti silmiä, jolloin se tarttuu luonnollisesti luuhun.

endotine-keskikasvo-1
endotine-keskikasvo-2

Tämä menettely palauttaa poskitäyteläisyyden ja korostaa nuorekkaita ääriviivoja. Tuloksena on luonnollinen ja nuorekas ulkonäkö. Keskikasvojenkohotus tuottaa luonnollisen mutta hyvän lopputuloksen. Se usein suoritetaan muiden leikkauksien yhteydessä, kuten kaulankohotuksen, silmäluomien leikkauksen, tai otsakohotuksen kanssa. Kuitenkin monilla nuoremmilla potilailla, alle 45- vuotias, keskikasvojenkohotus on usein erillinen menettely.

Kasvojenkohotus_sivu
Kasvojenkohotus_etu
Kasvojenkohotus_etuviisto

  

Endotine -menetelmä

Endotine -keskikasvojenkohotus (Midface lift) on uusi tähystysmenetelmä, joka antaa plastiikkakirurgeille mahdollisuuden palauttaa helposti posken täyteläisyyden ja  sen nuorekkaan ilmeen, käyttämällä väliaikaista biohajoavaa implanttia. Endotine-implantit ovat pieniä ja niissä on viisi pientä koukkua, joiden avulla nostetaan posken kudosta (ja sen päällä olevaa keskikasvojen kudosta) hellävaraisesti mutta turvallisesti ja kohottamalla sitä uuteen asentoon. Endotine-implantit vähentävät ihon epätasaisuutta, joita esiintyy jos käytetään vanhan menetelmän ompeleita. Koukut jakavat kudoksiin kohdistuvat vetovoimat tasaisesti, joka minimoi epäonnistumisen ja vahingon mahdollisuutta, verrattuna ompeleisiin.

endotine-koukut

Yleensä kestää 30-60 päivää nostettavien kudoksien kiinnittyä luuhun. Koska implantit sulavat kokonaan vähitellen 6-12 kk ajan, se takaa että nostetut kudokset kiinnittyvät hyvin luuhun uudessa paikassa. Tämä on parannus verrattuna ompeleihin, jotka voivat antaa periksi leikkaamalla kudoksen läpi. Endotine- implantit ovat valmistettu maitohappoaineesta, joka on valmistettu kasvin materiaalista joka hajoaa luonnollisesti kehossa. Endotine-koukut ovat pyöristetty minimoimaan epämukavuutta ja tarjoamaan poskelle tukevaa alustaa. Koukkuja ei tunne ihon alla.

  

Miten Endotine -menetelmä suoritetaan tähystyksessä?

Menetelmän aikana plastiikkakirurgi tekee vain kaksi pientä viiltoa ohimon alueella, hiusrajan takana. Pieni kamera nimeltään endoskooppi ujutetaan yhteen viiltoon, ja toisesta kirurgiset instrumentit. Näiden avulla nostetaan varovasti keskikasvojen kudokset poskiluusta. Endotine-implantti asetetaan pehmytkudoksen alle, ja koukkujen avulla nostetaan pehmytkudosta ylöspäin nuorekkaammalle korkeudelle.

Keskikasvojen kohotusleikkaus tehdään usein nukutuksessa, mutta voidaan myös tehdä paikallispuudutuksessa ja sedaatiossa (rauhoittavat lääkkeet). Asiakkaat yleensä palaavat kotiin samana päivänä.

  

Kenelle Endotine -keskikasvojenkohotus sopii?

Jos poskienpäät ovat laskeneet, menettäneet täyteläisyyden vuosien varrella, alaluomet ovat pulleat ja silmien-poskien raja korostunut ja/tai jos nenän ja suupielen poimu on syventynyt, voit harkita Endotine keskikasvojenkohotusta. Paras tapa määrittää, onko Endotine keskikasvojen kohotus sinulle sopiva menetelmä, on keskustella plastiikkakirurgin kanssa.

Endoskooppinen Endotine keskikasvojenkohotus tarjoaa kolme eri tapaa luoda entistä luonnollisen ilmeen. Jokainen menetelmä tarjoaa eri viiltoja: korvan yläpuolella hiusrajan takana, alaluomen ripsireunalla, ja tarvittaessa joskus suun limakalvon kautta. Yleensä käytetään vain yhtä viiltomenetelmää. Riippumatta siitä, mitä viiltoja on käytetty, endoskooppisessa Endotine keskikasvojen kohotuksessa, ne ovat osoittaneet luotettavuutta saavuttamaan parhaita esteettisiä tavoitteita. Nämä Endotine-implantit pitävät keskikasvojen pehmytkudokset paikallaan paranemisen aikana, joka luo paremman lopputuloksen.

endotine
endotine-2

  

  

Mitä voin odottaa leikkauksen jälkeen?

Heti leikkauksen jälkeen, voi esiintyä väliaikaista turvotusta ja mustelmia, jotka voivat kestää 1-2 viikkoa.

Potilaat yleensä palaavat kotiin samana päivänä. Leikkauksessa käytetyt ompeleet poistetaan pian leikkauksen jälkeen.

Ensimmäiset pari yötä on tärkeää pitää päätä koholla, mikä lieventää turvotusta ja mustelmia. Yleensä peruskipulääkkeet riittävät kivun hallitsemiseen. Ensimmäisinä 3-4 päivän aikana tulisi rajoittaa ruokavaliota siten että se olisi pehmeämpää ja helpommin pureskeltavaa. Tämä auttaa myös vähentämään turvotusta.

Voit yleensä käydä suihkussa muutaman päivän kuluessa leikkauksesta ja useimmat potilaat ovat valmiita palaamaan töihin noin 7-10 päivän kuluessa. On suositeltavaa rajoittaa fyysistä rasitusta, saunaa ja uimista ensimmäisen kahden viikon jälkeen leikkauksesta.

Poskien alueella saattaa esiintyä kosketusarkuutta ensimmäisen kuukauden aikana.

  

Mahdolliset riskit endoskooppisessa keskikasvojenkohotuksessa?

Keskikasvojen kohotus leikkauksessa on aina riskejä, mutta Endotine -implantit on suunniteltu minimoimaan riskejä keskikasvojenkohotuksen aikana.

Endotine -keskikasvojenkohotuksen hyvät puolet

  • Ei suuria, näkyviä viiltoja kuten perinteisessä kasvojenkohotuksessa
  • Pitkäkestoinen vaikutus
  • Tehokas, luonnollinen lopputulos
  • Helposti yhdistettävä muihin menetelmiin, kuten otsan- ja kaulankohotukseen
  • Erinomainen esteettinen poskien korkeuden ja täyteläisyyden hallinta
  • Hellävarainen, turvalliset koukut jakavat vetovoimaa tasaisesti, joka vähentää ihon epätasaisuutta
  • Endotine-implantit hajoavat täysin luonnollisesti

  

Siirry hinnastoon tai tutustu hintoihin alla.

Leikkaushinnat sisältävät joko paikallispuudutuksen tai nukutuksen.
Pääasiallinen toimintatapa ilmoitettu palvelun kohdalla.
PLASTIIKKAKIRURGIN TEKEMÄNÄAlv 0%Alv 24%
Silhouette lift -kohotus sis. kartiolangat
(Paikallispuudutus)
4103€
Kulmakarvojen/otsan kohotusleikkaus
(Paikallispuudutus)
2720€ 3373€
Kulmakarvojen/ otsan kohotusleikkaus tähystyksessä Endotine-koukuilla ja yläluomien löyhän ihon ja rasvatyrän poisto
(Nukutus)
5644,35€6999€
Keskikasvojen kohotusleikkaus, Mini facelift
(Paikallispuudutus)
-4989€
Keskikasvojenkohotus tähystyksellä/avoimena, MACS facelift (Sis. Endotine-koukut)
(Nukutus)
-7019€
Leukalinjan ääriviivojen muotoilu/kiristys
sis. rasvaimu
(Paikallispuudutus)
2500€
Kaulan kohotus ja kaulan rasvaimu
(Paikallispuudutus)
-4999€
Kaulan kohotus ja kaulan rasvaimu
sis. platysmalihasten korjauksen/kiristyksen
(Nukutus)
-6999€
Avoin kasvojen ja kaulan kohotusleikkaus, kaulan rasvaimulla
(Paikallispuudutus)
-7009€
Avoin kaulan ja kasvojen kohotusleikkaus
(Nukutus)
-10009€
Avoin kasvojen, kaulan ja otsan kohotusleikkaus
(Nukutus)
-13499€
Ylähuulen nosto, Buffaloplastia
(Paikallispuudutus)
-1800€

  

Mansurow_014

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow

Giordano_010 – kopio

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Salvatore Giordano

  

Lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille kasvojenkohotukseen liittyvän kysymyksen.

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More