044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

UUTUUS! Täyteainepistoshoito käsiin ja decolteen alueelle

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

 

PLASTIIKKAKIRURGIN ILMAINEN KONSULTAATIO

RADIESSE-TÄYTEAINEPISTOSHOIDOT KÄSIEN SELKÄMYKSIIN JA DECOLTEEN ALUEELLE

Estetiikka Mansurowissa pistoshoitoja tekevät vain plastiikkakirurgian erikoislääkärit.

Täyteainepistokset ovat turvallinen ja tehokas tapa hoitaa ikääntymisen merkkejä ja juonteita käden selkämyksistä ja decolteen alueelta. RADIESSE™ täyteaine on FDA:n ( Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ) hyväksymä ihon alle laitettava täyteaine käsien keskisyvien tai syvien ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen. Aine soveltuu erinomaisesti myös decolteen alueelle.

 

Radiesse -täyteaineen avulla saat ikääntymisen merkit ja juonteet häviämään kämmenselkämyksistä samoin esim. liiallisen auringonoton seurauksena syntyneet rypyt decolteen alueelta. Täyteaine sopii myös ihon vahvistajaksi käden selkämysten ikääntyneelle, ohuelle iholle.

Ruiskutettavan RADIESSE™ - hoidon kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti ja piilottavat siten ikääntymisen merkkejä. Lisäksi aine muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenimuodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten RADIESSE™ -hoidon välitön vaikutus myös säilyy pitkään. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnollisen näköiset tulokset säilyvät useimmilla potilailla yli vuoden ajan. Tulokset vaihtelevat potilaskohtaisesti iästä, ihotyypistä, elämäntavoista, aineenvaihdunnasta ja hoidettavasta alueesta riippuen. Hoitotulokset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä.

Yksi hoitokerta kestää yleensä noin 30 minuuttia. Vaikutus tulee esiin välittömästi pistoksen jälkeen.

Tutustu hinnastoon.

Varaa aika lääkärille tästä.

Physicians report high success with Radiesse for hands, lue lisää tästä.

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille aiheeseen liittyvän kysymyksen.

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                 Dosentti, plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                       Salvatore Giordano

                  

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Botuliini- ja täyteainepistokset / PRP-plasmahoito / Hiustensiirto / Kasvot / Rinnat / Vartalo / Iho / Ihosyövät / HydraFacial / Exuviance-erikoiskasvohoito / Mesoterapia/mikroneulaus / Kemiallinen kuorinta / Ihon epätasaisuudet / Ihon värimuutosten hoito / Ihon kiinteyttäminen / Ripset ja kulmat / Sokerointi