044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Täyteainepistokset alkaen 270 €

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

 

Otsa

PLASTIIKKAKIRURGIN ILMAINEN KONSULTAATIO
TÄYTEAINE (Restylane, Teosyal, Belotero, Juvederm) hinta alkaen 270 €

Restylanea® sisältävät tuotteet tasoittavat ryppyjä, muotoilevat kasvonpiirteitä, tekevät huulista täyteläisemmät ja uudistavat ihoa.

Käsittelyt räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti, ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Restylane on luonnollinen kauneustuote, joka ei vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Restylanella on suoritettu yli 10 miljoonaa käsittelyä maailmanlaajuisesti.

Restylane on kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo. Restylanen hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita ja allergisten tai yliherkkyysreaktioiden riski on mahdollisimman pieni.

Restylanella tehtävän kauneuskäsittelyn edut

Restylanella tehtävän käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden itse päättää haluaako ylläpitää vaikutusta uudella käsittelyllä. Restylanella tehdyn käsittelyn tulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, ja yhdellä uusintakäsittelyllä vaikutuksen on viimeaikaisessa kliinisessä tutkimuksessa osoitettu kestävän jopa 18 kuukautta. Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan yleensä uusintakäsittely kuuden kuukauden kuluessa.

Restylanea sisältävien kauneustuotteiden teho ja turvallisuus on myös osoitettu lukuisissa kliinisissä tutkimuksissa.

Ihmisen ihon laatu muuttuu auringon ultraviolettisäteilyn ja ajan kulumisen aiheuttamien muutosten vuoksi. Restylane® voi auttaa täyttämällä ryppyjä, palauttamalla menetetyn tilavuuden ja parantamalla ihon rakennetta.

Oman ihon tunteminen on suuri apu, kun suunnittelet ulkonäön kohentamista. Iho on ihmisen suurin elin, ja sillä on monia tärkeitä toimintoja. Iho määrittää ihmisen ulkonäön ja muodon. Sen lisäksi sillä on muita tärkeitä tehtäviä, kuten kehon suojaaminen ympäristöltä, liiallisen veden haihtumisen ehkäiseminen ja kehon suojaaminen infektioilta.

Hidasta ihon ikääntymistä

Ikääntyessä ihon laatu muuttuu. Kollageeni ja elastiset kuidut heikentyvät, ja kehon oman hyaluronihapon laatu heikkenee. Tämän seurauksena ihon kimmoisuus vähenee ja ihosta tulee entistä epätasaisempi ja kuivempi. Tämä johtuu osittain luontaisista tekijöistä, joita on vaikea muuttaa, kuten yksilöllisestä geneettisestä koodista ja biologisesta kellosta. On kuitenkin olemassa ulkoisia eli elämäntapatekijöitä, joita voidaan tietyssä määrin kontrolloida ihon ikääntymisen hidastamiseksi.

UV-säteilyn aiheuttamat ihovauriot

Tupakointi ja alkoholin käyttö sekä liiallinen altistuminen auringolle ja stressille voivat nopeuttaa biologista kelloa. Kaikista näistä ikääntymistekijöistä auringon UV-säteily on suurin uhka. Itse asiassa UV-säteilyn uskotaan vastaavan suurimmasta osasta ihon ikääntymisestä. Ilman auringon aiheuttamia vaurioita ryppyjä ei todennäköisesti kehittyisi ennen 80 vuoden ikää.
Restylanea sisältävät tuotteet eivät voi muuttaa ajan kulumista. Ne voivat kuitenkin palauttaa ihon kosteustasapainon ja parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta sekä täyttää ryppyjä ja juonteita ja palauttaa kasvojen tilavuuden.
Halusitpa sitten uudistaa ihoa, tasoittaa ryppyjä tai muotoilla kasvonpiirteitä tai huulia, Restylanella® on tuote, joka saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi upeaksi. Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen.

Restylanen tulokset ovat nähtävissä välittömästi - ja koska käsittely on ei-kirurginen, voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti.

Ryppyjen käsittely jonka lopputulos on luonnollinen:

Joskus paras kauneuskäsittely on yksinkertainen pistos, joka tasoittaa ryppyjä ja uurteita.

Joissakin tapauksissa rypyt eivät lisää kasvojen luonnetta, vaan ne vaivaavat. Restylanen® avulla ulkonäköä voidaan parantaa nopeasti ja saavuttaa pitkään kestävä lopputulos. Silmän- ja suunympärysryppyjen tasoittamisesta syvien uurteiden ja otsaryppyjen korjaamiseen löytyy ratkaisu, jonka lopputulos on paras mahdollinen.

Restylanea sisältävät tuotteet voivat esimerkiksi tasoittaa seuraavia ryppyjä:

  • Nenän ja suun väliset juonteet (nasolabiaaliset rypyt)
  • Silmänympärysrypyt
  • Suunympärysrypyt
  • Naururypyt
  • Otsarypyt

Tutustu hinnastoon

Varaa aika lääkärille tästä

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille täyteainepistoksiin liittyvän kysymyksen.

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                                 Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                                       Salvatore Giordano

Mansurow_014                                   Giordano_010 – kopio

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Botuliini- ja täyteainepistokset / PRP-plasmahoito / Hiustensiirto / Kasvot / Rinnat / Vartalo / Iho / Ihosyövät / HydraFacial / Exuviance-erikoiskasvohoito / Mesoterapia/mikroneulaus / Kemiallinen kuorinta / Ihon epätasaisuudet / Ihon värimuutosten hoito / Ihon kiinteyttäminen / Ripset ja kulmat / Sokerointi