044 9865510

Ma-Pe: 8-19

Rintojen suurennusleikkaus 3310 €


PLASTIIKKAKIRURGIN ILMAINEN KONSULTAATIO

RINTOJEN SUURENNUSLEIKKAUS LAADUKKAILLA IMPLANTEILLA NYT VAIN 3310 € + IMPLANTIT  800 € -1850 €/PARI
( hinta sisältää leikkauksen, nukutuksen ja jälkikontrollin)

UUTUUS! Aktiiviliikkujalle B-Lite kevytimplantit 2500 €/pari

Huomio ulkopaikkakuntalaiset!
Plastiikkakirurgin konsultaation voi hoitaa myös sähköpostin ja valokuvien avulla. Ota yhteyttä info@estetiikkamansurow.fi tai 044 9865510, niin kerromme lisää.

Kannattaako lähteä ulkomaille laittamaan rintaimplantit?
Lue artikkeli: http://www.estetiikkamansurow.fi/totuus-rintaimplanteista-onko-jarkevaa-lahtea-ulkomaille-laittamaan-implantit/

Käytämme vain laadukkaita implantteja, joita ei tarvitse koskaan vaihtaa. Näille rintaimplanteille valmistaja antaa myös elinikäisen vaihtotakuun  implantin rikkoutuessa sekä kapselitakuun (lisätietoja takuusta alla).

Tuotetakuu

Päätyessäsi valitsemaan MENTOR®-rintaimplantit teet varmasti turvallisen, pitkäaikaisen ratkaisun. Kaikki MENTOR® ja PERTHESE™ -rintaimplantit kuuluvat elinikäisen tuotetakuun (Lifetime Product Replacement Policy) piiriin. Tuotetakuu korvaa silikonigeelitäytteiset implantit, jotka joudutaan vaihtamaan implantin kuoren repeytymisen tai muun valmistajan määrittelemän tuotevirheen takia. Tuotetakuu korvaa vain vaihdettavien implanttien kustannukset, ei korjausleikkausta.

Lisäksi MENTOR® tai PERTHESE™ silikonigeelitäytteiset rintaimplantit kuuluvat automaattisesti Mentor PatientCare Promise Limited Warranty -takuun piiriin.

PatientCare Promise Limited Warranty:

  • Korvaa implantit, jotka joudutaan vaihtamaan implantin kuoren repeytymisen takia (tuotteesta johtuva repeämä)
  • Kun valmistaja on vahvistanut repeämän johtuvan itse tuotteesta, on mahdollista saada jopa 1 000€ rahallista tukea uusintaleikkauksen kuluihin (repeämä todettu 10 vuoden sisällä implantin asennuksesta).
  • Sisältää kapselitakuun (koskee vain suurennusleikkauksia): valmistaja korvaa uuden samanalaisen / samantyyppisen implantin (kapseloituminen (Baker grade III/IV) todettu 10 vuoden sisällä implantin asennuksesta).

 

Lisätietoa Mentor PatientCare Promise Limited Warranty –takuusta (takuu voimassa 1.5.2013 jälkeen asennetuille) ja Mentor Lifetime Product Replacement Policy –takuusta (takuu voimassa 1.5.2013 mennessä asennetuille) on saatavana osoitteesta www.mentorwwllc.eu/warranty-info tai maahantuojalta.

Rintojen suurennusleikkauksella voidaan tasapainottaa keskenään erikokoisia rintoja ja kohentaa kehon ääriviivoja suurentamalla molempia rintoja. Suurentaminen voidaan tehdä rintaimplanteilla (silikoni) tai oman rasvan siirrolla. Suurennusleikkaus voidaan tehdä, kun omat rinnat ovat lopullisesti kehittyneet. Asiakkaan tulee olla henkisesti kypsä ymmärtämään syynsä toimenpiteelle, ja hänellä tulee olla realistiset odotukset toimenpiteen mahdollisuuksista.

Rintaimplanttien leikkaus ei ole monimutkainen mutta se vaatii plastiikkakirurgilta tarkkuutta ja kokemusta. Näistä seikoista riippuu, tuleeko uusista rinnoista kauniit ja luonnolliset. Estetiikka Mansurowissa työskentelevät kokeneet plastiikkakirurgit, joiden tietoihin ja ammattitaitoon voi luottaa.
Leikkaus kestää yleensä 1-1,5 tuntia. Nykyaikainen anestesia ei jätä minkäänlaisia sivutuntemuksia. Asiakas voi mennä kotiin samana päivänä tai jäädä halutessaan sairaalaan yöksi.

Mihin tehdään viillot ja tuleeko näkyviä arpia?

Rintojen suurennusleikkauksessa plastiikkakirurgimme tekevät hämmästyttävän pienet viillot. Pienestä viillosta implantin laittaminen on tekninen taito.  Estetiikka Mansurowissa käytetään pääsääntöisesti perioreolaarista viiltoa eli viillot tehdään areolan (nännipihan) alapuolelle, jossa arvet eivät näy.


Kuva 1. Perioreolaarinen viilto 

Varaa aikasi plastiikkakirurgin konsultointiin tästä.

Joustavasti maksuaikaa Estetiikka Mansurow -rahoituksella

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille rintojen suurennusleikkaukseen liittyvän kysymyksen.

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                                       Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                                             Salvatore Giordano

Mansurow_014                                          Giordano_010 – kopio

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.