044 9865510

Ma-Pe: 8-19

Rintojen suurennusleikkaus 2999 € PLASTIIKKAKIRURGIN ILMAINEN KONSULTAATIO

RINTOJEN SUURENNUSLEIKKAUS LAADUKKAILLA
IMPLANTEILLA VAIN 2999 € 
+ implantit  800 € - 1850 €/pari.
(hinta sisältää leikkauksen, anestesian ja jälkitarkastuksen)
Aktiiviliikkujalle B-Lite kevytimplantit vain 2500 €/pari
Modernit implantit ovat hienostuneen high teknologian-tuotteita, joiden on täytettävä erittäin korkeat vaatimukset. Rintaimplanttien on oltava:

  • Erittäin kestäviä ja nestetiiviitä
  • Biologisesti yhteensopivia
  • Muotonsa ja tilavuutensa säilyttäviä

Maailman parhaat rintaimplanttien valmistajat kuten esimerkiksi Allergan ja Mentor, noudattavat näitä vaatimuksia. Rintaimplantit, joita Estetiikka Mansurowissa käytetään, kestävät valtavaa kuormitusta. Niiden päälle voi ajaa jopa autolla ilman että implantin kuori hajoaa!

Kaikki implantit ovat läpäisseet vaativat testaukset ja lukuisat laatutarkastukset. Käyttämillämme rintaimplanteilla on tarvittavat patentit ja laatutodistukset koko maailmassa.

Kannattaako lähteä ulkomaille laittamaan implantit?
Lue lisää:
http://www.estetiikkamansurow.fi/totuus-rintaimplanteista-onko-jarkevaa-lahtea-ulkomaille-laittamaan-implantit/

Tuotetakuu

Päätyessäsi valitsemaan MENTOR®-rintaimplantit teet varmasti turvallisen, pitkäaikaisen ratkaisun. Kaikki MENTOR® ja PERTHESE™ -rintaimplantit kuuluvat elinikäisen tuotetakuun (Lifetime Product Replacement Policy) piiriin. Tuotetakuu korvaa silikonigeelitäytteiset implantit, jotka joudutaan vaihtamaan implantin kuoren repeytymisen tai muun valmistajan määrittelemän tuotevirheen takia. Tuotetakuu korvaa vain vaihdettavien implanttien kustannukset, ei korjausleikkausta.

Lisäksi MENTOR® tai PERTHESE™ silikonigeelitäytteiset rintaimplantit kuuluvat automaattisesti Mentor PatientCare Promise Limited Warranty -takuun piiriin.

PatientCare Promise Limited Warranty:

  • Korvaa implantit, jotka joudutaan vaihtamaan implantin kuoren repeytymisen takia (tuotteesta johtuva repeämä)
  • Kun valmistaja on vahvistanut repeämän johtuvan itse tuotteesta, on mahdollista saada jopa 1 000€ rahallista tukea uusintaleikkauksen kuluihin (repeämä todettu 10 vuoden sisällä implantin asennuksesta).
  • Sisältää kapselitakuun (koskee vain suurennusleikkauksia): valmistaja korvaa uuden samanalaisen / samantyyppisen implantin (kapseloituminen (Baker grade III/IV) todettu 10 vuoden sisällä implantin asennuksesta).

Lisätietoa Mentor PatientCare Promise Limited Warranty –takuusta (takuu voimassa 1.5.2013 jälkeen asennetuille) ja Mentor Lifetime Product Replacement Policy –takuusta (takuu voimassa 1.5.2013 mennessä asennetuille) on saatavana osoitteesta www.mentorwwllc.eu/warranty-info tai maahantuojalta.

Varaa aika lääkärille tästä

Joustavasti maksuaikaa saat Estetiikka Mansurow -rahoituksella.