044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Ripset ja kulmat

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Silmät ja kulmat 2

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Kulmakarvat kehystävät kasvoja ja kauniisti muotoillut, huolitellut kulmat kohottavat kasvojen yleisilmettä.

Kestoväri kulmissa ja ripsissä saa kasvot näyttämään pirteiltä ilman meikkiä, sekä nopeuttaa meikin tekoa.

Kestovärjäys säilyy noin 4 viikon ajan.

Värjäyksessä  käytämme RefectoCil -ammattilaislaatuisia kulma- ja ripsivärejä, joilla lopputulos on taatusti intensiivinen ja upea!

RefectoCilin juuret ovat 1930-luvulla perustetussa kampaamossa, jossa brändin perustaja kehitti vaimonsa kanssa paitsi kemiallisia seoksia hiusten värjäämiseen.

Tänä päivänä RefectoCil-värikartta käsittää kymmenen väriä aina sinisestä ja punaisesta mustaan. Laajan värivalikoiman ansiosta asiakkaalle on aina helppo valita oikea väri ja sävyttää kulmakarvat hiusten sävyyn.

RefectoCil-kestovärit ovat turvallisia ja tehokkaita.

Tutustu hinnastoon

 

RevitaLash -ripsien hoitoaine

RevitaLash® Advanced on hoitava väritön liner, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään lumoavan kauniilta ja voimakkailta, ilman liimaa ja irto-osia. Se on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote.

Revitalash

RevitaLash® Advanced sisältää Athena Cosmeticsin kehittelemän ainutlaatuisen yhdisteen kosmeettisia vaikuttavia aineita. Se on yhdistelmä tehokkaita peptidejä ja kasvien uutteita. Vain pieni määrä hoitotuotetta sipaistuna ripsirajan yläpuolelle kerran päivässä, riittää saavuttamaan kauneimman mahdollisen lopputuloksen.

RevitaLash -tuotteet ovat saaneet tunnustusta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Athena Cosmetics tunnetaankin uraa uurtavana pioneerina ripsienhoitotuotteissa, juuri pitkälle viedyn tuotekehittelynsä ansiosta.

Tutustu ihonhoitotuotteisiin

Galleria

silmanymparys

Tietoa meistä

Videot

tytto-kukka