044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Rintojen suurennus

 

RINTOJEN SUURENNUSLEIKKAUS
Tutustu hinnastoon.

Rintojen suurennusleikkauksella voidaan tasapainottaa keskenään erikokoisia rintoja ja kohentaa kehon ääriviivoja suurentamalla molempia rintoja. Suurentaminen voidaan tehdä rintaimplanteilla (silikonit) tai oman rasvan siirrolla.

Suurennusleikkaus voidaan tehdä, kun omat rinnat ovat lopullisesti kehittyneet. Asiakkaan tulee olla henkisesti kypsä ymmärtämään syynsä toimenpiteelle, ja hänellä tulee olla realistiset odotukset toimenpiteen mahdollisuuksista.

Ennen ja jälkeen kuvat:

Rinnat sivusta:

Rintojensuurennus_sivu_p        rinnat_sivu_oikea_p        rinnat_sivu_vasen_p

Rinnat etuviistosta:

Rintojensuurennus_etuviisto_p        rinnat_etuviisto_p

Rinnat edestä:

Rintojensuurennus_etu_p        rinnat_etu_p

Mitä plastiikkakirurgin konsultaatiossa tapahtuu?

Ensimmäinen askel rintojen suurennusleikkaukseen on henkilökohtainen tapaaminen plastiikkakirurgin kanssa. Plastiikkakirurgi arvioi huolellisesti asiakkaan fyysistä ja henkistä terveyttä, keskustelee esteettisistä tavoitteista ja vastaa kaikkiin kysymyksiin, joita asiakkaalla voi olla.

Konsultaation aikana käydään läpi mm. seuraavat asiat:
• Toimenpiteen esteettiset tavoitteet
• Nykyiset ja aikaisemmat sairaudet
• Käytössä olevat lääkitykset, myös ravintolisät ja luontaistuotevalmisteet
• Aiemmat leikkaukset
• Perheen rintasyöpähistoria
• Mammografiatulokset
• Implantti- ja rasvansiirtovaihtoehdot
• Leikkauksen jälkeiset asiat

Konsultaation aikana keskustellaan perusteellisesti implantin koosta, muodosta, tyypistä ja sijainnista, koska ne vaikuttavat lopulliseen tulokseen, sekä tarvittaessa rasvansiirron toimenpiteestä. Konsultaatiossa käydään läpi myös postoperatiiviset tekijät, jotka voivat vaikuttaa suurennusleikkauksen tulokseen leikkauksen jälkeen: esim. raskaudet ja painon vaihtelu usein muuttavat rintojen kokoa ja muotoa.

Konsultaation aikana plastiikkakirurgi tutkii rintoja, arvioi niiden kokoa, muotoa, ihon kimmoisuutta sekä nännipihojen sijoittamista. Hän voi myös ottaa valokuvia, jotka liitetään asiakkaan henkilökohtaisiin terveystietoihin.

Ennen leikkausta voidaan turvallisuussyistä suositella perustason mammografiaa rintakudosmuutosten havaitsemiseksi. Mainittakoon, että leikkauksen jälkeen ei ole tarvetta tehdä mammografiatutkimuksia normaalia useammin: tavallisilla kuvantamismenetelmillä pystytään hyvin erottamaan rintakudos rintaimplanteista.

Mikäli asiakkaan toiveena on kokonaisvaltaisempi rintojen ja kehon nuorentaminen, plastiikkakirurgin kanssa kannattaa keskustella muista toimenpiteistä, joita voi tehdä rintojen suurennusleikkauksen yhteydessä:
• Vatsapeitteiden kiristysleikkaus: ylimääräisen vatsapeitteen ihon ja ihonalaisen rasvakudoksen poistaminen, velttojen vatsalihasten kiristäminen tarvittaessa
• Rasvaimu (Body-Jet-laite): ongelma-alueiden kuten lantion, reisien ja vatsan muotoilu
• Rintojen kohotusleikkaus: roikkuvien ja pussimaisten rintojen kohotus (ei suositella tehtäväksi samaan aikaan rintojen suurentamisen kanssa, koska riski merkittäviin arpiin ja rintojen epätoivottuihin muutoksiin suurenee)

Miten rintojen suurennusleikkaukseen tulee valmistautua?

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeä noudattaa plastiikkakirurgin ohjeita jo ennen toimenpidettä. Asiakkaan tulee mm:
• Välttää tupakointia vähintään 8 viikkoa ennen ja jälkeen leikkauksen
• Välttää tiettyjä lääkkeitä
• Järjestää kotiinkuljetus ja kotihoito ensimmäisen 24 tunnin ajaksi

Mitä rintojen suurennusleikkauksessa tapahtuu?

Rintaimplanttileikkauksesta on useita muunnelmia. Valittava tekniikka riippuu asiakkaan yksilöllisistä ominaisuuksista, fyysisistä tarpeista ja esteettisistä tavoitteista. Valintaan vaikuttavat myös implantin tyyppi, muoto ja koko, sekä implantin ja viillon sijainti. Vaihtoehdoista keskustellaan plastiikkakirurgin kanssa perusteellisesti ennen leikkausta.

Suurennusleikkauksen viillot tehdään rintojen luonnollisten poimujen mukaan niin, että arvet jäävät mahdollisimman huomaamattomiksi. Viillot ovat yleensä pieniä ja ne tehdään johonkin seuraavista:
• Rintojen alla sijaitsevaan ihopoimuun
• Pitkin nännipihan alareunan viivaa
• Kainaloon

Kun viilto on tehty, luodaan tasku implanttia varten joko rintalihaksen tai rintakudoksen taakse. Implantti asetetaan taskuun, useimmiten lihaksen alle, ja haava laitetaan huolellisesti kiinni.

Rintojen suurennusleikkaus tehdään yleisanestesiassa. Anestesialääkäri seuraa fyysistä tilannetta leikkauksen aikana ja leikkauksen jälkeen.

Mitä suurennusleikkauksen jälkeen tapahtuu?

Rintojen suurennusleikkaus voi vaatia lyhyen, yhden yön sairaalassaolon . Suurin osa leikkauksista suoritetaan kuitenkin päiväkirurgisesti, jolloin potilaat voivat palata kotiin jo leikkauspäivänä.

Vaikka jokainen asiakas paranee eri tahtiin, etenee palautuminen yleensä seuraavissa vaiheissa:

Muutaman päivän sisällä leikkauksesta
• Voi käydä suihkussa
• Voi tehdä ei-fyysistä työtä

Useiden viikkojen kuluttua leikkauksesta
• Turvotukset ovat usein jo hävinneet
• Harrastuksia voi jatkaa
• Lopullinen tulos alkaa näkyä

Suurennusleikkauksen tulokset

Jos odotukset rintaimplanttien suhteen ovat olleet realistiset, leikkaustulos todennäköisesti tyydyttää. Useimmat toimenpiteet tuottavat kauniit, luonnollisen näköiset rinnat. Vaikka rintaimplantit antavat kestäviä tuloksia, on tärkeää muistaa, että esimerkiksi ikä, genetiikka ja painon vaihtelu voivat muuttaa rintojen kokoa ja muotoa ajan myötä.

Ovatko rintaimplantit turvallisia?

Rintojen suurennusleikkauksista on runsaasti kokemuksia, koska niitä tehdään hyvin paljon. Siitä huolimatta toimenpiteeseen voi liittyä jonkin verran riskejä ja komplikaatioita, joista on hyvä olla tietoinen. Plastiikkakirurgi vastaa kaikkiin kysymyksiin ja antaa ohjeet riskien minimoimiseksi.

Leikkauksenjälkeiset kontrollikäynnit
Ensimmäinen plastiikkakirurgin kontrollikäynti on muutama päivä leikkauksen jälkeen. Seuraavat kontrollikäynnit ovat yleensä 3, 9 ja 18 kuukauden kuluttua leikkauksesta, jolloin plastiikkakirurgi arvioi pitkän aikavälin tuloksia ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin.

Huomio ulkopaikkakuntalaiset!
Plastiikkakirurgin konsultaation voi hoitaa myös sähköpostin ja valokuvien avulla. Ota yhteyttä info@estetiikkamansurow.fi tai 044 9865510, niin kerromme lisää.

Tutustu hinnastoon.

Varaa aika lääkärille tästä.
Mansurow_014                                   Giordano_010 – kopio
Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                                   Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                                         Salvatore Giordano

 

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille rintojen suurennukseen liittyvän kysymyksen.

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Botuliini- ja täyteainepistokset / PRP-plasmahoito / Hiustensiirto / Kasvot / Rinnat / Vartalo / Iho / Ihosyövät / HydraFacial / Exuviance-erikoiskasvohoito / Mesoterapia/mikroneulaus / Kemiallinen kuorinta / Ihon epätasaisuudet / Ihon värimuutosten hoito / Ihon kiinteyttäminen / Ripset ja kulmat / Sokerointi

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.