044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

NeoStrata -kuorintahoidot

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

 

NeoStrata -GLYKOLIHAPPOKUORINNAT

Dermatologisesti kehitetty ihonhoito, jota asiantuntijat suosittelevat kaikkialla maailmassa. NeoStratan perustajat tohtorit Eugene van Scott ja Ruey Yu, ovat kansainvälisesti tunnustettuja kosmeettisen dermatologian uranuurtajia. He ovat kehittäneet ja patentoineet ensimmäisen glykolihappokuorinnan. Juuri he löysivät AHA- ja PHA- happojen nuorentavan voiman, mikä mullisti ikääntyvän ihon hoidon.
He ovat saaneet Dermatology Foundationin myöntämän Discovery Honorary Award -
palkinnon tutkimustyöstään. Se on yksi maailman hienoimmista ja arvostetuimmista ihotutkimusalan palkinnoista.

Iho tarvitsee kosteutta
Laktobioninen happo on NeoStratan keksintö, joka kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Se on PHA-yhdiste, joka ei ärsytä ihoa. Laktobioninen happo on tehokas antioksidantti, jolla on kyky sitoa itseensä kosteutta. Se muodostaa ainutlaatuisen kalvon, joka antaa iholle tasaisen ja samettisen pinnan. Laktobionista happoa sisältävät tuotteet vähentävät ohuita juonteita ja ryppyjä ja lisäävät ihon täyteläisyyttä. Laktobionista happoa käytetään vain NeoStratan ihonhoitotuotteissa.

Tehokas NeoStrata -ihonkuorinta antaa ihollesi uutta eloa ja hohtoa. Hoito räätälöidään
ihosi ongelmien ja tarpeiden mukaisesti. Hoitoon yhdistetään hoitolahoito sekä päivittäinen kotihoito NeoStratan tuotteilla.

NeoStratan ammattitasoinen kuorintakäsittely:
- Irrottaa ihon pinnalta kuivat ihosolut, jotka saavat ihon näyttämään harmaalta ja väsyneeltä
- Antaa iholle uutta hehkua
- Vahvistaa ihoa

NeoStratan vaikutukset:
- Ehkäisee ja vähentää pintajuonteita ja ryppyjä
- Tasapainottaa akneihoa, rasvaista ja epäpuhdasta ihoa
- Lievittää rosacea -ihoa
- Vähentää pigmenttimuutoksia
- Kosteuttaa kuivaa ihoa
- Lievittää seborrooista ihottumaa
- Vaalentaa tummia silmänalusia

Kuorintahoitojen lisäksi käyttämällä NeoStratan tehokkaita ihonhoitotuotteita päivittäin voi edistää solujen uusiutumista ja vahvistaa ihon suojamekanismia ilman, että iho ärtyy tai kuivuu. Samalla voi vähentää ja ehkäistä ikääntymisen merkkien näkymistä iholla. NeoStratan ainutlaatuiset patentoidut teknologiat auttavat ihoasi uusiutumaan.
Erilaisille iho-ongelmille, kuten aknelle, rosacealle, rypyille tai hyperpigmentaatiolle, suositellaan NeoStratan erikoistuotteita, joita käytetään päivittäisen ihonhoito-ohjelman lisäksi. NeoStrata -sarja sisältää myös tuotteita silmänympärysiholle ja vartalolle.

On suositeltavaa käyttää NeoStratan tuotteita ennen erilaisia esteettisiä käsittelyjä tai niiden jälkeen. Tällaisia käsittelyjä ovat mm. botuliini, täyteaineet, microdermabrasion -kuorinta ja plastiikkakirurgia.


Ennen                                            Jälkeen

Kuvan asiakkaalle on tehty NeoStrata -kemiallinen kuorinta kaksi kertaa
ja HydraFacial -kasvohoito kolme kertaa. Lisäksi hänelle on valittu oikeat kotihoitotuotteet tukemaan hoitoja. Kuvat on otettu hoitosarjan puolivälissä.
Tavoitteena on mahdollisimman tasainen ja kuulas iho.Ennen                                                 Jälkeen

Tutustu hinnastoon

Ajan NeoStrata- glykolihappokuorintaan voit varata tästä