044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Ihonhoitotuotteet

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

IHONHOITOTUOTTEET

 

 

teoxane-yhteiskuva

TEOXANE

Elinvoimainen, sileä, kiinteä, pehmeä ja kirkas iho! Nyt se on saavutettavissa Teoxanen uusilla, käänteentekevillä ihonhoitotuotteilla. Hyaluronihappoa, uudistavia ainesosia, antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja sisältävät voiteet ja seerumi tekevät ihmeitä iholle.

Advanced Filler Anti-wrinkle voide 
Täydellinen yhdistelmä RHA hyaluronihappoa ja uudistavia ainesosia sisältävä voide vaikuttaa syvällä ihon kerroksissa vahvistaen ihon rakenteita ja vähentäen ryppyjä. Advanced Filler kosteuttaa ja palauttaa ihon elastisuuden. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja elinvoimaiselta. Säännöllisesti käytettynä hidastaa ikääntymisen merkkejä ja vähentää ryppyjä. Ihosta tulee täyteläinen ja kiinteä.
50 ml

Advanced Filler Eyes Contour - silmänympärysseerumi
Ohuelle ja herkälle silmänympärysalueen iholle syntyy helposti tummentumia ja hienoja ryppyjä. Alueen mikroverenkierto voi iän mukana myös heikentyä ja saa aikaan väsähtäneen ilmeen. Silmänalukset tummuvat ja usein esiintyy myös turvotusta.

Teoxanen Advanced Filler Eyes Contour –seerumi sisältää Hyaluronihappoa (Resilient Hyaluronic Acid™) ja Biophytexiä, jotka aktivoivat ihon mikroverenkiertoa palauttaen ihon raikkauden ja nuorekkuuden, vaalentaen tummia silmänaluksia ja laskien turvotusta.

Advanced Filler Eyes Contourin roll-on annostelija on hygieninen ja miellyttävä sekä säästää seerumia levittäen sen vain halutulle alueelle. Seerumilla on välitön viilentävä ja virkistävä vaikutus silmänympärysalueelle. Säännöllisesti käytettynä seerumi vahvistaa ihoa, vaalentaa tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta.
15 ml


RHA-seerumi 
Korkea RHA hyaluronihappopitoisuus aktivoi ihon luonnollisen uudistumisprosessin. Seerumin sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien ja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Aktiiviset ainesosat kosteuttavat ja kiinteyttävät ihon välittömästi. 14 päivän käytön jälkeen iho on tasaisempi, hohtavampi ja kauniin värinen.
30 ml


RHA+VCIP  C-vitamiiniseerumi

 • estää pigmenttiläiskien syntymisen
 • hidastaa ihon ikääntymistä
 • kirkastaa ihon väriä
 • kiinteyttää
 • lisää kollageeni I ja IV tuotantoa
 • vahvistaa ihon pintakerrosta ja lisää elastisuutta

Seerumi sisältää luontaista RHA hyaluronihappoa, solujen uudistumista edistävää NovHyal’ia sekä C-vitamiinia.
30 ml

Advanced Perfecting Shield Anti-wrinkle-voide

Vahva anti-aging vaikutus on saavutettu voimakkaasti vaikuttavilla antioxidanteilla, anti-wrinkle peptideillä ja aurinkosuojalla, jotka toimivat yhdessä Teoxanen kosteuttavien ja elvyttävien ainesosien kanssa. Iho tuntuu heti käytön jälkeen kosteutetulta, pehmeältä ja heleältä. Sävytetyt, valoa heijastavat pigmentit mukautuvat luonnollisesti kaikkiin ihosävyihin.  Jo 7 päivän käytön jälkeen iho on kiinteämpi, tasaisempi ja väsymyksen merkit ovat kadonneet.  Suojakerroin 30.
50 ml

Re(cover) Complexion SPF 50

Ihanteellinen, peittävä ja suojaava (suojakerroin 50) meikkivoide käytettäväksi erityisesti kauneuskirurgisten toimenpiteiden jälkeen Voide peittää tehokkaasti mustelmat, punaiset läiskät ja pistosjäljet.

Tuote sisältää:

 • Hyaluronihappoa; kosteuttava vaikutus
 • Väripigmenttejä; peittävät ja tasoittavat ihon väriä
 • Arnicauutetta; parantava, antibakteerinen vaikutus
 • E-vitamiinia; nopeuttaa ihon tervehtymisprosessia
 • Ethylhexyl methoxycinnamate Octocrylene Titanium Dioxyde; suojaa UV-säteiltä

EXUVIANCE-IHONHOITOTUOTTEET

Exuviance-ihonhoitotuotteet on suunniteltu nykyaikaiselle ihmisille, joka haluaa todellisia tuloksia helposti ja edullisesti. Kaikki Exuviance-tuotteet sopivat miehille ja naisille, jotka haluavat huolehtia ulkonäöstään. Tuotteet on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle. Tämän vuoksi voit luottaa tuotteiden turvallisuuteen.

Exuviancen mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita.

Oikeassa suhteessa AHA:ta sisältävä tuote auttaa vähentämään pintajuonteiden ja ryppyjen muodostumista, kuivuutta, epäpuhtauksia ja pigmenttihäiriöitä.

Saat ainutlaatuisia tuloksia edulliseen hintaan.

 • Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja.
 • Tuotteita ei testata eläimillä.
 • Exuviancen tuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön
 • Kosteusvoiteet ja kasvovedet eivät aiheuta ihomatoja eivätkä aknea.
 • Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia, ja ne on testattu oftamologisesti.
 • Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.

Lisää tietoa Exuviance tuotteista löydät täältä: http://www.exuviance.fi/tuotteet.aspx

 

 

 

NeoStrata

Tieteellisesti edistynyt, kliinisesti tutkittu ihonhoitosarja. Ihotautilääkärit suosittelevat sitä uudistamaan ja parantamaan ihoa ja sen ulkonäköä. Ihosi ulkonäkö paranee huomattavasti, ja tunnet itsesi hehkuvan kauniiksi. On suositeltavaa käyttää NeoStratan tuotteita ennen erilaisia esteettisiä käsittelyjä ja niiden jälkeen. Tällaisia käsittelyjä ovat mm. botuliini, täyteaineet, microdermabrasion -kuorinta ja plastiikkakirurgia.

 

Vita Liberata -itseruskettavat tuotteet

Vita Liberata tuotesarjan filosofia on uudistaa ajatusmaailmaamme itseruskettavista tuotteista. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus.

Vita-Liberata-Homepage-Banner

Vita Liberata tuotteissa ei ole hajusteita. Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa.

Vita-Liberata-luxury-tan-suay-castlebar-mayo (1)