044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Mikroneulaus

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

MIKRONEULAUS

Mikroneulauksella pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho.

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Couperosa-ihon hoito

mikro-1-couperosa

Aknearpien hoito

mikro-4-aknearpien-hoito

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Ihon pinnan hoito

mikro-2-arven-hoito

Arven hoito
mikro-3-ihon-pinnan-hoito

 

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiini tuotannon lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla pikkuhiljaa, noin 4-6 viikon kuluttua. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

 


Galleria

silmanymparys

Tietoa meistä

Videot

tytto-kukka