044 9865510

Ma-Pe: 8-19

Rasvansiirto kasvoihin

Kasvot ja silmät

RASVANSIIRTO KASVOIHIN

Oman rasvan siirto kasvoihin

Rasvansiirrolla saadaan kasvoihin nuorekasta pyöreyttä ja pehmeyttä. Kasvojen ihon alle siirrettävä rasva otetaan potilaan omasta vatsasta tai reidestä täyttämään kasvojen juonteita, uurteita ja kasvojen madaltuneita alueita. Rasvansiirrolla saadaan täyteläisyyttä myös huuliin tai poskiin.

Rasvansiirrolla voidaan hoitaa myös aknen tai vamman aiheuttamaa ihon epätasaisuutta. Tällöin asiakkaan vakuutus osallistuu hoidon kustannuksiin.

Kenelle rasvansiirto kasvoihin sopii?

Rasvansiirto sopii ikääntymisestä johtuvan kasvojen kudoskadon korjaamiseen sekä vammoista, aknesta tai leikkauksista johtuvien kudoskuoppien täyttämiseen.

Yleisimmät korjattavat alueet ovat:

  • "Uponneet" alaluomet
  • Posket
  • Naururypyt nenän ja suun välillä
  • Ihon painaumat
  • Arpien painaumat
  • Otsarypyt
  • Huulet

Rasvansiirto voidaan yhdistää myös muihin toimenpiteisiin kuten laserhoitoon, silmäluomien leikkaukseen ja kasvojenkohotukseen.

Mitä rasvansiirrossa tapahtuu?

Rasvansiirto on kirurginen toimenpide, jossa potilaan omasta ihonalaisesta rasvakudoksesta esim. vatsasta, reisistä tai pakaroista otetaan rasvaimulla rasvasoluja, ja rasva siirretään kasvojen hoidettaville alueille.

Rasvansiirrossa tarvittava rasvaimu tehdään pienen pistohaavan kautta ohuella neulalla tai kanyylilla imuruiskua tai imukonetta, esim. Body-Jet-laitetta käyttäen, ja siirto kasvoihin tehdään neulan avulla. Lue lisää rasvaimusta.

Mitä rasvansiirron jälkeen tapahtuu?

Rasvansiirto kasvoihin voi vaatia lyhyen, yhden yön sairaalassaolon. Suurin osa leikkauksista suoritetaan kuitenkin päiväkirurgisesti, jolloin potilaat voivat palata kotiin jo leikkauspäivänä.

Rasvansiirron jälkeen potilaat voivat yleensä palata normaalielämään heti toimenpiteen jälkeen. Turvotusta voi esiintyä useiden viikkojen ajan, jos käsiteltävä alue on suuri. Aurinkoa tulee välttää, kunnes punoitus ja mustelmat ovat hävinneet, mikä yleensä vie noin kaksi vuorokautta.

Rasvansiirron tulokset

Rasvansiirron tulokset vaihtelevat potilaasta riippuen. Ensimmäisellä siirtokerralla rasvaa laitetaan hieman enemmän kuin tarvitaan, koska siirretystä rasvasta katoaa yleensä noin neljäsosa. Tämän vuoksi rasvansiirto on joskus uusittava. Lopulliset tulokset voi yleensä nähdä noin puoli vuotta siirron jälkeen.

Tutustu hinnastoon.

Varaa aika lääkärille tästä.

 

 

Mansurow_014                        Giordano_010 – kopio
Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                       Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                             Salvatore Giordano

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille rasvansiirtoon liittyvän kysymyksen.

 

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Botuliini- ja täyteainepistokset / PRP-plasmahoito / Hiustensiirto / Kasvot / Rinnat / Vartalo / Iho / Ihosyövät / HydraFacial / Exuviance-erikoiskasvohoito / Mesoterapia/mikroneulaus / Kemiallinen kuorinta / Ihon epätasaisuudet / Ihon värimuutosten hoito / Ihon kiinteyttäminen / Ripset ja kulmat / Sokerointi

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.