044 9865510

Ma-Pe: 8-19

Huulien muotoilu

HUULIEN MUOTOILU

Huulten muoto ja täyteläisyys eivät aina vastaa toiveita tai minäkuvaa. Korjaustarpeita voivat aiheuttaa ikääntymisen tuomat muutokset (huulten ohentuminen, syvät ilmepoimut huulissa ja suupielissä), kasvoihin kohdistuneet vammat ja huulten arvet tai muodin muuttuneet ulkonäkövaatimukset.

Huuliin kohdistuvat toimenpiteet tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Huulten kudos turpoaa helposti, joten toimenpiteen jälkeen kannattaa toipumiseen varata vähintään 10 päivää. Laserilla leikkaaminen vähentää verenvuotoa ja jälkiturvotusta, ja lymfahoito nopeuttaa turvotuksen laskemista.

Huulten muotoa ja paksuutta voidaan muotoilla leikkauksella tai lisäämällä niihin omaa kudosta tai täyteainetta.

Huulet ja suu

Rasvansiirto

Rasvaimulla vartalolta tai alaraajoista otettua ihonalaista rasvaa voidaan siirtää huuliin niin, että niihin saadaan haluttu muoto. Rasvasolut siirretään huuleen pienellä, neulapäisellä kanyylilla.

Dermis-rasvasiirre

Ihon syvemmästä osasta eli dermiksestä otettavalla siirteellä saadaan huulten paksuuteen huomattavampi muutos. Siirre otetaan esim. nivusesta tai umpilisäkkeen poistoarvesta, muotoillaan, pujotetaan huuleen pienestä reiästä ja kiinnitetään. Siirteen mukana voidaan siirtää myös ihonalaista rasvaa.

Täyteaineet

Huulten muotoiluun on olemassa useita erilaisia täyteaineita. Osa aineista liukenee ja häviää kudoksista ajan mittaan, jolloin hoitoja joudutaan uusimaan. Pysyvät aineet tarjoavat pysyviä tuloksia, mutta niitä käytettäessä on tiettyjä riskejä saada myöhemmin komplikaatioita.

Ylähuulen lyhentäminen

Ikääntyessä kasvot muuttuvat usein niin, että ylähuuli näyttää pidemmältä, alahuuli laskeutuu alaspäin ja purenta madaltuu, jolloin alahampaat hymyillessä näkyvät. Tilanne korjaantuu usein pelkällä rasvansiirrolla, mutta joskus on tarpeen lyhentää ylähuulta: huulen ja nenänpohjan rajalta poistetaan ihoa ja kudoksia tuetaan ylemmäs.

Parhaan vaihtoehdon juuri sinulle määrittää plastiikkakirurgi konsultaatiossa.

 

Tutustu hinnastoon.

 

Mansurow_014                                  Giordano_010 – kopio
Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                                Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                                      Salvatore Giordano

 

Lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille huulien muotoiluun liittyvän kysymyksen.

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

 

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.