044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Kasvohoidot

Tarjoamme kahden kosmetologin voimin useita erilaisia kasvohoitoja.

  &

Johanna Lehto                                    Laura Mononen

 

Siirry suoraa haluamallesi sivulle

Hydrafacial
Exuviance
Sweet therapy -kasvohoito
Kemiallinen kuorinta
Glo-therapeutics kuorinnat
NeoStrata kuorintahoidot
Clean & Pure kasvohoito
Timanttihionta
Radiofrekvenssi
Rain drops -kasvohoito
Mikroneulaus
Anti-aging mesoterapia
C-vitamiini -kasvohoito
Miesten Fresh up -kasvohoito

tai lue alta lisää hoidoista eri tilanteisiin!

IHON VÄRIMUUTOSTEN HOITO

Ihon värimuutoksia voidaan hoitaa mm. HydraFacial -erikoiskasvohoidoilla.

Lue lisää tästä

Myös Exuviance-erikoiskasvohoitoihin sisältyvällä kemiallisella kuorinnalla saadaan aikaan hyviä tuloksia mm. pigmentti-ihon hoidossa.

 

IHON EPÄTASAISUUDET JA AKNE-ARVET

Aknen aiheuttaman ihon epätasaisuuden hoitoon on useita menetelmiä. Ihon mikroneulauksella voidaan helposti hoitaa näitä ihomuutoksia. Mikroneulauksella voidaan tasoittaa myös pieniä ryppyjä, uurteita ja ihon värimuutoksia.

IHON KIINTEYTTÄMINEN

Kaikkien iho vanhenee ennemmin tai myöhemmin. Perintötekijöiden lisäksi asiaan vaikuttaa se, kuinka paljon on ottanut aurinkoa ja miten hyvin on hoitanut ihoaan. Vuosien myötä ihosolujen uudistuminen hidastuu. Iho kuivuu ja sen kimmoisuus ja täyteläisyys vähenevät.

Myös kasvolihasten toiminta vaikuttaa juonteiden ja ryppyjen muodostumiseen. Kun ilmehdimme, kasvoille syntyy poimuja. Kun ihon jäntevyys ja kimmoisuus ajan mittaan vähenee, poimut erottuvat vaikka lihakset olisivat rentoina.

Täyteaineet silottavat tiettyjä ihoalueita tai juonteita. Juonteet täytetään ruiskuttamalla ihoon hyaluronihappoa. Toinen keino on vähentää lihastoimintaa ruiskuttamalla lihakseen sen toimintaa heikentävää ainetta. Suurempi muutos edellyttää yleensä kirurgista toimenpidettä, kuten kasvojenkohotusta. Nämä hoidot eivät vaikuta ihon pintaan tai rakenteeseen, joten hyvien tulosten saamiseen tarvitaan myös oikeita ihonhoitotuotteita ja hoitoja. Exuviancen AHA-hoidot ja -ihonhoitotuotteet vähentävät tutkitusti ikääntymisen merkkejä ja parantavat selvästi ihon rakennetta, täyteläisyyttä, sävyä ja kiinteyttä.

Exuviancen AHA-hoidot parantavat selkeästi ihon kiinteyttä ja täyteläisyyttä.