044 9865510

Ma-Pe: 8-19

Intiimikirurgia

PLASTIIKKAKIRURGIN ILMAINEN KONSULTAATIO

INTIIMIKIRURGIAA NAISILLE JA MIEHILLE

Intiimialueiden kirurgiaa eli naisten ja miesten sukuelinten korjauksia tehdään perustelluista syistä sekä toiminnan että ulkonäön korjaamiseksi. Asiantuntijan puoleen kannattaa kääntyä rohkeasti, jotta oireita ja löydöksiä voidaan arvioida ja vaivoihin löytää apua.

Naiset

Genitaalialueen esteettisen kirurgian tarpeen taustalla voi olla fyysinen haitta tai esteettinen ongelma. Yleisimpiä vaivoja ovat emättimen väljyys sekä kipu ja arkuus esim. yhdynnässä, mikä voi nuorilla naisilla johtua kroonisesta haavaumasta (fissura) emättimen suuaukon alaosassa. Joskus leikkauksella hoidetaan klitoriksen liikakasvua (hyperplasia) tai palautetaan neitsyys immenkalvoa korjaamalla.

Leikkaukset tehdään yleensä paikallispuudutuksessa ja toipuminen on nopeaa. Leikkauksessa käytettäviä lankoja ei tarvitse jälkikäteen poistaa, sillä ne sulavat itsestään. Leikkauksen laajuudesta riippuen muutaman päivän sairasloma voi olla tarpeen.

Lue lisää:

Immenkalvon korjaus

Häpyhuulten liikakasvu

Välilihan arpikorjaus

Emättimen väljyys

Haavauma emättimenaukossa

 

Tutustu hinnastoon.

Varaa aika lääkärille tästä.

 

komea-mies

Miehet

Miesten genitaalialueen esteettisen kirurgian yleisin syy on impotenssin hoitaminen. Impotenssi voi olla ensimmäinen oire elimistössä tapahtuneista verisuoniston muutoksista, joiden syyt kannattaa selvittää.

Siittimen koon kasvattamiseksi voidaan tehdä korjausleikkauksia, joilla saadaan aikaan pieniä muutoksia. Siitintä voidaan pidentää, paksuntaa tai sen muotovirheitä korjata.

Ahdas ja kireä esinahka saattaa aiheuttaa mm. virtsaamisongelmia. Esinahan kireyttä voidaan hoitaa mm. ympärileikkauksella

Lue lisää:
Peniksen pidentäminen

Miesten ympärileikkaus

 

Tutustu hinnastoon.

Varaa aika lääkärille tästä.

Mansurow_014                                        Giordano_010 – kopio
Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                                     Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                                           Salvatore Giordano

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille intiimikirurgiaan liittyvän kysymyksen.

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Botuliini- ja täyteainepistokset / PRP-plasmahoito / Hiustensiirto / Kasvot / Rinnat / Vartalo / Iho / Ihosyövät / HydraFacial / Exuviance-erikoiskasvohoito / Mesoterapia/mikroneulaus / Kemiallinen kuorinta / Ihon epätasaisuudet / Ihon värimuutosten hoito / Ihon kiinteyttäminen / Ripset ja kulmat / Sokerointi