044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Ihon kiinteyttäminen

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

 

peilikuva

IHON KIINTEYTTÄMINEN

Kaikkien iho vanhenee ennemmin tai myöhemmin. Perintötekijöiden lisäksi asiaan vaikuttaa se, kuinka paljon on ottanut aurinkoa ja miten hyvin on hoitanut ihoaan. Vuosien myötä ihosolujen uudistuminen hidastuu. Iho kuivuu ja sen kimmoisuus ja täyteläisyys vähenevät.

Myös kasvolihasten toiminta vaikuttaa juonteiden ja ryppyjen muodostumiseen. Kun ilmehdimme, kasvoille syntyy poimuja. Kun ihon jäntevyys ja kimmoisuus ajan mittaan vähenee, poimut erottuvat vaikka lihakset olisivat rentoina.

Täyteaineet silottavat tiettyjä ihoalueita tai juonteita. Juonteet täytetään ruiskuttamalla ihoon hyaluronihappoa. Toinen keino on vähentää lihastoimintaa ruiskuttamalla lihakseen sen toimintaa heikentävää ainetta. Suurempi muutos edellyttää yleensä kirurgista toimenpidettä, kuten kasvojenkohotusta. Nämä hoidot eivät vaikuta ihon pintaan tai rakenteeseen, joten hyvien tulosten saamiseen tarvitaan myös oikeita ihonhoitotuotteita ja hoitoja. Exuviancen AHA-hoidot ja -ihonhoitotuotteet vähentävät tutkitusti ikääntymisen merkkejä ja parantavat selvästi ihon rakennetta, täyteläisyyttä, sävyä ja kiinteyttä.

Exuviancen AHA-hoidot parantavat selkeästi ihon kiinteyttä ja täyteläisyyttä.

kraksparkar-fore-efterrynkor2-fore-efter

 

Galleria

silmanymparys

Tietoa meistä

Videot

tytto-kukka