044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Endotine -keskikasvojen kohotus

vanhempi-nainen

PLASTIIKKAKIRURGIN ILMAINEN KONSULTAATIO
MIKÄ ON ENDOTINE-KESKIKASVOJEN KOHOTUS ELI MIDFACE LIFT?

(Kutsutaan myös cheek lift)

Aluetta silmän alaluomen ja suun välissä kutsutaan keskikasvoksi tai midfaceksi. Ikä, painovoiman vaikutus, toistuvat lihasten supistumiset, elämäntapa ja genetiikka aiheuttavat tämän alueen ihon, rasvan ja lihasten liikkumisen alaspäin. Kun tämä tapahtuu, posket näyttävät roikkuvilta tai litteältä; alemmat silmäluomet voivat alkaa näyttää turvonneilta tai ontoilta; silmäpussit voivat korostua silmien alla; nenän ja suupielen ihopoimu voi syventyä.

Ikääntyessä, posken rasvapatti laskeutuu ja se venyttää silmän alaluomea, aiheuttaen niiden madaltumisen tai pullean näköisen. Posket alkavat näyttää roikkuvalta tai litteältä, aiheuttaen ”väsyneen” ilmeen. Nuorekas poski sijaitsee poskenluun päällä. Se luo pehmeän, tasaisen rajan silmäalaluomen ja poskien välillä.

Keskikasvojenkohotus menetelmä palauttaa luonnollisen kaarevuuden ja poskien täyteläisyyden nostamalla pehmeät kudokset takaisin missä ne olivat nuoruudessa. Tämä saavutetaan nostamalla pehmeää keskikasvojen kudosta luusta ja kohottamalla ja kiinnittämällä sitä ylöspäin kohti silmiä, jolloin se tarttuu luonnollisesti luuhun.

endotine-keskikasvo-1 endotine-keskikasvo-2

Tämä menettely palauttaa poskitäyteläisyyden ja korostaa nuorekkaita ääriviivoja. Tuloksena on luonnollinen ja nuorekas ulkonäkö. Keskikasvojenkohotus tuottaa luonnollisen mutta hyvän lopputuloksen. Se usein suoritetaan muiden leikkauksien yhteydessä, kuten kaulankohotuksen, silmäluomen leikkauksen, tai otsakohotuksen kanssa. Kuitenkin monilla nuoremmilla potilailla, alle 45- vuotias, keskikasvojen kohotus on usein erillinen menettely.

Kasvojenkohotus_sivuKasvojenkohotus_etuKasvojenkohotus_etuviisto

Endotine - keskikasvojen kohotus  menetelmä

Endotine -keskikasvojen kohotus (Midface lift) on uusi tähystysmenetelmä, joka antaa plastiikkakirurgeille mahdollisuuden palauttaa helposti posken täyteläisyyden ja  sen nuorekkaan ilmeen, käyttämällä väliaikaista biohajoavaa implanttia. Endotine-implantit ovat pieniä ja niissä on viisi pientä koukkua, joiden avulla nostetaan posken kudosta (ja sen päällä olevaa keskikasvojen kudosta) hellävaraisesti mutta turvallisesti ja kohottamalla sitä uuteen asentoon. Endotine-implantit vähentävät ihon epätasaisuutta, joita esiintyy jos käytetään vanhan menetelmän ompeleita. Koukut jakavat kudoksiin kohdistuvat vetovoimat tasaisesti, joka minimoi epäonnistumisen ja vahingon mahdollisuutta, verrattuna ompeleisiin.

endotine-koukut

Yleensä kestää 30-60 päivää nostettavien kudoksien kiinnittyä luuhun. Koska implantit sulavat kokonaan vähitellen 6-12 kk ajan, se takaa että nostetut kudokset kiinnittyvät hyvin luuhun uudessa paikassa. Tämä on parannus verrattuna ompeleihin, jotka voivat antaa periksi leikkaamalla kudoksen läpi. Endotine- implantit ovat valmistettu maitohappoaineesta, joka on valmistettu kasvin materiaalista joka hajoaa luonnollisesti kehossa. Endotine-koukut ovat pyöristetty minimoimaan epämukavuutta ja tarjoamaan poskelle tukevaa alustaa. Koukkuja ei tunne ihon alla.

Miten Endotine-keskikasvojen kohotus tähystysmenetelmä suoritetaan?

Menetelmän aikana plastiikkakirurgi tekee vain kaksi pientä viiltoa ohimon alueella, hiusrajan takana. Pieni kamera nimeltään endoskooppi ujutetaan yhteen viiltoon, ja toisesta kirurgiset instrumentit. Näiden avulla nostetaan varovasti keskikasvojen kudokset poskiluusta. Endotine-implantti asetetaan pehmytkudoksen alle, ja koukkujen avulla nostetaan pehmytkudosta ylöspäin nuorekkaammalle korkeudelle.

Keskikasvojen kohotusleikkaus tehdään usein nukutuksessa, mutta voidaan myös tehdä paikallispuudutuksessa ja sedaatiossa (rauhoittavat lääkkeet). Asiakkaat yleensä palaavat kotiin samana päivänä.

Kenelle Endotine -keskikasvojen kohotus sopii?

Jos poskienpäät ovat laskeneet, menettäneet täyteläisyyden vuosien varrella, alaluomet ovat pulleat ja silmien-poskien raja korostunut ja/tai jos nenän ja suupielen poimu on syventynyt, voit harkita Endotine keskikasvojen kohotusta. Paras tapa määrittää, onko Endotine keskikasvojen kohotus sinulle sopiva menetelmä, on keskustella plastiikkakirurgin kanssa.

Endoskooppinen Endotine keskikasvojen kohotus tarjoaa kolme eri tapaa luoda entistä luonnollisen ilmeen. Jokainen menetelmä tarjoaa eri viiltoja: korvan yläpuolella hiusrajan takana, alaluomen ripsireunalla, ja tarvittaessa joskus suun limakalvon kautta. Yleensä käytetään vain yhtä viiltomenetelmää. Riippumatta siitä, mitä viiltoja on käytetty, endoskooppisessa Endotine keskikasvojen kohotuksessa, ne ovat osoittaneet luotettavuutta saavuttamaan parhaita esteettisiä tavoitteita. Nämä Endotine-implantit pitävät keskikasvojen pehmytkudokset paikallaan paranemisen aikana, joka luo paremman lopputuloksen.

endotine endotine-2

Mitä voin odottaa leikkauksen jälkeen?

Heti leikkauksen jälkeen, voi esiintyä väliaikaista turvotusta ja mustelmia, jotka voivat kestää 1-2 viikkoa.

Potilaat yleensä palaavat kotiin samana päivänä. Leikkauksessa käytetyt ompeleet poistetaan pian leikkauksen jälkeen.

Ensimmäiset pari yötä on tärkeää pitää päätä koholla, mikä lieventää turvotusta ja mustelmia. Yleensä peruskipulääkkeet riittävät kivun hallitsemiseen. Ensimmäisinä 3-4 päivän aikana tulisi rajoittaa ruokavaliota siten että se olisi pehmeämpää ja helpommin pureskeltavaa. Tämä auttaa myös vähentämään turvotusta.

Voit yleensä käydä suihkussa muutaman päivän kuluessa leikkauksesta ja useimmat potilaat ovat valmiita palaamaan töihin noin 7-10 päivän kuluessa. On suositeltavaa rajoittaa fyysistä rasitusta, saunaa ja uimista ensimmäisen kahden viikon jälkeen leikkauksesta.

Poskien alueella saattaa esiintyä kosketusarkuutta ensimmäisen kuukauden aikana.

 

Mahdolliset riskit endoskooppisessa keskikasvojen kohotuksessa?

Keskikasvojen kohotus leikkauksessa on aina riskejä, mutta Endotine-implantit on suunniteltu minimoimaan riskejä keskikasvojen kohotuksen aikana.

Endotine -keskikasvojen kohotuksen hyvät puolet

  • Ei suuria, näkyviä viiltoja kuten perinteisessä kasvojenkohotuksessa
  • Pitkäkestoinen vaikutus
  • Tehokas, luonnollinen lopputulos
  • Helposti yhdistettävä muihin menetelmiin, kuten otsan- ja kaulankohotukseen
  • Erinomainen esteettinen poskien korkeuden ja täyteläisyyden hallinta
  • Hellävarainen, turvalliset koukut jakavat vetovoimaa tasaisesti, joka vähentää ihon epätasaisuutta
  • Endotine-implantit hajoavat täysin luonnollisesti

Tutustu hinnastoon.

Varaa aika lääkärille tästä.

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille kasvojen kohotukseen liittyvän kysymyksen.

Mansurow_014                           Giordano_010 – kopio
Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                        Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                              Salvatore Giordano

 

 

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Botuliini- ja täyteainepistokset / PRP-plasmahoito / Hiustensiirto / Kasvot / Rinnat / Vartalo / Iho / Ihosyövät / HydraFacial / Exuviance-erikoiskasvohoito / Mesoterapia/mikroneulaus / Kemiallinen kuorinta / Ihon epätasaisuudet / Ihon värimuutosten hoito / Ihon kiinteyttäminen / Ripset ja kulmat / Sokerointi

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.