044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Botuliinipistoshoidot

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

PLASTIIKKAKIRURGIN ILMAINEN KONSULTAATIO
Huom! Meillä pistoshoidot tekee aina plastiikkakirurgi.
Botuliinipistoshoito alkaen 160 €. Katso hinnat täältä.

Botulinum on puhdistettu terapeuttinen aine, joka poistaa linjat ja rypyt ja uurteet kasvojen yläosassa inaktivoimalla erityisiä lihaksia, jotka vetävät ihoa. Se toimii poistaen kasvojen voimakkaat rypyt - ne rypyt, jotka eivät johdu ikääntymisestä tai auringolle altistumisesta, vaan kasvojen liikkeistä, kuten nauramisesta, hymyilemisestä tai kulmien kurtistamisesta vuosien ajan. Hoito Botuliinilla kyseisillä alueilla aiheuttaa alla olevien lihaksien rentoutumisen, antaen iholle entistä sileämmän ja raikkaan ulkonäön. Kuitenkin paras tapa saada täydellisiä vastauksia tiettyihin kysymyksiin, jotka liittyvät yksilöllisiin tarpeisiin on henkilökohtainen tapaaminen plastiikkakirurgin kanssa.

Botuliini on yleisimmin käytetty hoito aikuisille, 30-vuotiaille ja vanhemmille, esim.

 • Sibelius -rypyt (pystysuorat rypyt kulmakarvojen välillä)
 • Otsan rypyt (horisontaaliset otsarypyt)
 • "Hymyrypyt" lähellä silmiä
 • Platysma-lihaksen (kaulanlihaksien) juonteet, jotka näkyvät kaulassa paksuina juonteina.

Botuliini on turvallista ja tehokasta käyttää hoidettaessa myös muita tilanteita, kuten:

 • Silmäluomen spasmi tai silmien lihasspasmit, jotka voivat aiheuttaa silmän karsastuksen
 • Kasvojen lihasten epätasapaino
 • Kaulan lihaksien spasmi
 • Spastiset lihakset potilailla, joilla on CP-vamma (aivovauriovamma).Useammat tutkimukset ovat todenneet, että botuliinilla voidaan myös hoitaa:
 • Migreenipäänsäryt
 • Liiallinen kämmenien ja kainaloiden hikoilu.

Henkilökohtainen tapaaminen on ensimmäinen askel asiakkaalle, joka harkitsee botuliini-hoitoa. Tässä tapaamisessa plastiikkakirurgi arvioi asiakkaan fyysistä ja henkistä terveyttä ja keskustelee erityisistä hoitotavoitteista.

Vastaanotolla selvitetään:

 • Nykyiset ja aiemmat sairaudet (myös raskaus ja imetys)
 • Lääkitys (myös ravintolisät ja luontaistuotevalmisteet)
 • Allergiat.

Botuliini-pistokset ovat nopeita ja siihen liittyy hyvin vähän kipua. Usein potilaat huomauttavat, että ultra-ohut neula, jota käytetään injektion aikana, aiheuttaa huomattavasti vähemmän epämukavuutta kuin mitä he odottivat. Yksinkertainen vastaanottomenettely kestää yleensä 10-15 minuuttia tai vähemmän ja todelliset injektiot vievät vain sekunnin. Puudutusta ei tarvita. Plastiikkakirurgi voi myös käyttää puudutusgeeliä.

Botuliini-injektioiden määrä riippuu hoidettavista alueista. Kaulaan tai otsaan voidaan laittaa noin 8-12 injektiota, Sibelius-ryppyihin kulmakarvojen välillä 5-7 injektiota ja ryppyihin silmien ympärillä 2-3 injektiota kumpaankin silmään. Plastiikkakirurgi löytää yliaktiiviset lihakset, jotka ovat vastuussa liikkeestä ja ilmaisusta.

 

Miltä näytän ja miltä tuntuu heti injektion jälkeen?

Voit palata työhön tai normaaliin päivittäiseen toimintaan heti käsittelyn jälkeen. Kuitenkin ensimmäisen 3-5 tunnin kuluttua injektion jälkeen, sinua kehotetaan välttämään kumartumista tai ponnistamista. Liikunta tai kasvohieronta voi levittää lääkkeitä alueille, joihin sitä ei ole tarkoitettu. Tavoitteena on, että lääke vaikuttaa lihakseen paikassa, johon se on pistetty. Mustelmia ja / tai turvotusta saattaa esiintyä injektiokohdassa.

Vaikutusaika

Voi kestää useita päiviä ennen kuin Botuliini täydellinen vaikutus kehittyy. Kestotulokset saattavat vaihdella, yleensä vaikutus pysyy kolmesta kuuteen kuukautta.

Jos hoito ei vastaa haluttuja tuloksia, plastiikkakirurgi voi suositella toista käsittelyä.

Potilaat ovat yleensä tyytyväisiä tuloksiin. Useimmat ovat yllättyneet siitä, miten helppoa on pitää tuloksia säännöllisellä hoidolla.

On kuitenkin tärkeää olla tietoinen, että jos lopettaa hoidot kokonaan, botulinumtoksiini poistuu kehosta kokonaan ja ulkonäkö palaa aiempaan tilaan.

Varaa aika lääkärille tästä.

Voisiko sinulle sopia paremmin täyteaine? Lue täyteainepistoksista täältä.

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille pistoshoitoihin liittyvän kysymyksen.

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                                         Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                                               Salvatore Giordano

                                        
Ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*