044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Botuliini- ja täyteainepistokset alk. 140 €

pistos-2

BOTULIINIPISTOKSET   hinta alkaen 140 €

Huom! Meillä pistoshoidot tekee aina plastiikkakirurgi.

Ilmeet lähettävät vahvaa viestiä. Kasvojen rypyt/ilmaisun linjat ovat joskus liian voimakkaita ja häiritsevät kantajaansa. Jos Sibelius- ja otsarypyt tai muut kasvojen rypyt estävät näyttämästä yhtä hyvältä kuin haluaisi, kosmeettinen denervatio botulinumtoksiini-injektiolla voi olla hyvä vaihtoehto.

Botulinum on puhdistettu terapeuttinen aine, joka poistaa linjat ja rypyt ja uurteet kasvojen yläosassa inaktivoimalla erityisiä lihaksia, jotka vetävät ihoa. Se toimii poistaen kasvojen voimakkaat rypyt - ne rypyt, jotka eivät johdu ikääntymisestä tai auringolle altistumisesta, vaan kasvojen liikkeistä, kuten nauramisesta, hymyilemisestä tai kulmien kurtistamisesta vuosien ajan. Hoito Botuliinilla kyseisillä alueilla aiheuttaa alla olevien lihaksien rentoutumisen, antaen iholle entistä sileämmän ja raikkaan ulkonäön. Kuitenkin paras tapa saada täydellisiä vastauksia tiettyihin kysymyksiin, jotka liittyvät yksilöllisiin tarpeisiin on henkilökohtainen tapaaminen plastiikkakirurgin kanssa.

Botuliini on yleisimmin käytetty hoito aikuisille, 30-vuotiaille ja vanhemmille, esim.

 • Sibelius -rypyt (pystysuorat rypyt kulmakarvojen välillä)
 • Otsan rypyt (horisontaaliset otsarypyt)
 • "Hymyrypyt" lähellä silmiä
 • Platysma-lihaksen (kaulanlihaksien) juonteet, jotka näkyvät kaulassa paksuina juonteina.

Botuliini on turvallista ja tehokasta käyttää hoidettaessa myös muita tilanteita, kuten:

 • Silmäluomen spasmi tai silmien lihasspasmit, jotka voivat aiheuttaa silmän karsastuksen
 • Kasvojen lihasten epätasapaino
 • Kaulan lihaksien spasmi
 • Spastiset lihakset potilailla, joilla on CP-vamma (aivovauriovamma).Useammat tutkimukset ovat todenneet, että botuliinilla voidaan myös hoitaa:
 • Migreenipäänsäryt
 • Liiallinen kämmenien ja kainaloiden hikoilu.

Henkilökohtainen tapaaminen on ensimmäinen askel asiakkaalle, joka harkitsee botuliini-hoitoa. Tässä tapaamisessa plastiikkakirurgi arvioi asiakkaan fyysistä ja henkistä terveyttä ja keskustelee erityisistä hoitotavoitteista.

Vastaanotolla selvitetään:

 • Nykyiset ja aiemmat sairaudet (myös raskaus ja imetys)
 • Lääkitys (myös ravintolisät ja luontaistuotevalmisteet)
 • Allergiat.

Botuliini-pistokset ovat nopeita ja siihen liittyy hyvin vähän kipua. Usein potilaat huomauttavat, että ultra-ohut neula, jota käytetään injektion aikana, aiheuttaa huomattavasti vähemmän epämukavuutta kuin mitä he odottivat. Yksinkertainen vastaanottomenettely kestää yleensä 10-15 minuuttia tai vähemmän ja todelliset injektiot vievät vain sekunnin. Puudutusta ei tarvita. Plastiikkakirurgi voi myös käyttää puudutusgeeliä.

Botuliini-injektioiden määrä riippuu hoidettavista alueista. Kaulaan tai otsaan voidaan laittaa noin 8-12 injektiota, Sibelius-ryppyihin kulmakarvojen välillä 5-7 injektiota ja ryppyihin silmien ympärillä 2-3 injektiota kumpaankin silmään. Plastiikkakirurgi löytää yliaktiiviset lihakset, jotka ovat vastuussa liikkeestä ja ilmaisusta.

Onko olemassa muita hoitovaihtoehtoja?

Syvälle otsan- ja Sibelius-ryppyihin, jotka johtuvat ikääntymisestä, plastiikkakirurgi voi suositella otsankohotusleikkausta.

Jos rypyt kasvoissasi johtuvat pääasiassa auringon vahingosta tai ikääntymisestä, ja eivät ole keskittyneet kasvon yläkolmannekseen, plastiikkakirurgi voi suositella ihon kuorinta tekniikkaa, kuten kemiallista kuorintaa, dermabrasiota (mekaanista kuorintaa) tai laser-kuorintaa, kutistamaan ryppyjä ja luomaan tasaisempaa ulkonäköä.

Miltä näytän ja miltä tuntuu heti injektion jälkeen?

Voit palata työhön tai normaaliin päivittäiseen toimintaan heti käsittelyn jälkeen. Kuitenkin ensimmäisen 3-5 tunnin kuluttua injektion jälkeen, sinua kehotetaan välttämään kumartumista tai ponnistamista. Liikunta tai kasvohieronta voi levittää lääkkeitä alueille, joihin sitä ei ole tarkoitettu. Tavoitteena on, että lääke vaikuttaa lihakseen paikassa, johon se on pistetty. Mustelmia ja / tai turvotusta saattaa esiintyä injektiokohdassa.

Vaikutusaika

Voi kestää useita päiviä ennen kuin Botuliini täydellinen vaikutus kehittyy. Kestotulokset saattavat vaihdella, yleensä vaikutus pysyy kolmesta kuuteen kuukautta.

Jos hoito ei vastaa haluttuja tuloksia, plastiikkakirurgi voi suositella toista käsittelyä.

Potilaat ovat yleensä tyytyväisiä tuloksiin. Useimmat ovat yllättyneet siitä, miten helppoa on pitää tuloksia säännöllisellä hoidolla.

On kuitenkin tärkeää olla tietoinen, että jos lopettaa hoidot kokonaan, botulinumtoksiini poistuu kehosta kokonaan ja ulkonäkö palaa aiempaan tilaan.

Otsa

 

TÄYTEAINEPISTOKSET hinta alkaen 270 €

Täyteainehoidot tasoittavat ryppyjä, muotoilevat kasvonpiirteitä, tekevät huulista täyteläisemmät ja uudistavat ihoa.

Käsittelyt räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti, ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Täyteaine Restylane on luonnollinen kauneustuote, joka ei vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Restylanella on suoritettu yli 10 miljoonaa käsittelyä maailmanlaajuisesti.

Restylane on kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo. Restylanen hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita ja allergisten tai yliherkkyysreaktioiden riski on mahdollisimman pieni.

Restylanella tehtävän kauneuskäsittelyn edut

Restylanella tehtävän käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden itse päättää haluaako ylläpitää vaikutusta uudella käsittelyllä. Restylanella tehdyn käsittelyn tulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, ja yhdellä uusintakäsittelyllä vaikutuksen on viimeaikaisessa kliinisessä tutkimuksessa osoitettu kestävän jopa 18 kuukautta. Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan yleensä uusintakäsittely kuuden kuukauden kuluessa.

Restylanea sisältävien kauneustuotteiden teho ja turvallisuus on myös osoitettu lukuisissa kliinisissä tutkimuksissa.

Ihmisen ihon laatu muuttuu auringon ultraviolettisäteilyn ja ajan kulumisen aiheuttamien muutosten vuoksi. Restylane® voi auttaa täyttämällä ryppyjä, palauttamalla menetetyn tilavuuden ja parantamalla ihon rakennetta.

Oman ihon tunteminen on suuri apu, kun suunnittelet ulkonäön kohentamista. Iho on ihmisen suurin elin, ja sillä on monia tärkeitä toimintoja. Iho määrittää ihmisen ulkonäön ja muodon. Sen lisäksi sillä on muita tärkeitä tehtäviä, kuten kehon suojaaminen ympäristöltä, liiallisen veden haihtumisen ehkäiseminen ja kehon suojaaminen infektioilta.

Hidasta ihon ikääntymistä

Ikääntyessä ihon laatu muuttuu. Kollageeni ja elastiset kuidut heikentyvät, ja kehon oman hyaluronihapon laatu heikkenee. Tämän seurauksena ihon kimmoisuus vähenee ja ihosta tulee entistä epätasaisempi ja kuivempi. Tämä johtuu osittain luontaisista tekijöistä, joita on vaikea muuttaa, kuten yksilöllisestä geneettisestä koodista ja biologisesta kellosta. On kuitenkin olemassa ulkoisia eli elämäntapatekijöitä, joita voidaan tietyssä määrin kontrolloida ihon ikääntymisen hidastamiseksi.

UV-säteilyn aiheuttamat ihovauriot

Tupakointi ja alkoholin käyttö sekä liiallinen altistuminen auringolle ja stressille voivat nopeuttaa biologista kelloa. Kaikista näistä ikääntymistekijöistä auringon UV-säteily on suurin uhka. Itse asiassa UV-säteilyn uskotaan vastaavan suurimmasta osasta ihon ikääntymisestä. Ilman auringon aiheuttamia vaurioita ryppyjä ei todennäköisesti kehittyisi ennen 80 vuoden ikää.
Restylanea sisältävät tuotteet eivät voi muuttaa ajan kulumista. Ne voivat kuitenkin palauttaa ihon kosteustasapainon ja parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta sekä täyttää ryppyjä ja juonteita ja palauttaa kasvojen tilavuuden.
Halusitpa sitten uudistaa ihoa, tasoittaa ryppyjä tai muotoilla kasvonpiirteitä tai huulia, Restylanella® on tuote, joka saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi upeaksi. Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen.

Restylanen tulokset ovat nähtävissä välittömästi - ja koska käsittely on ei-kirurginen, voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti.

Ryppyjen käsittely jonka lopputulos on luonnollinen:

Joskus paras kauneuskäsittely on yksinkertainen pistos, joka tasoittaa ryppyjä ja uurteita.

Joissakin tapauksissa rypyt eivät lisää kasvojen luonnetta, vaan ne vaivaavat. Restylanen® avulla ulkonäköä voidaan parantaa nopeasti ja saavuttaa pitkään kestävä lopputulos. Silmän- ja suunympärysryppyjen tasoittamisesta syvien uurteiden ja otsaryppyjen korjaamiseen löytyy ratkaisu, jonka lopputulos on paras mahdollinen.

Restylanea sisältävät tuotteet voivat esimerkiksi tasoittaa seuraavia ryppyjä:

 • Nenän ja suun väliset juonteet (nasolabiaaliset rypyt)
 • Silmänympärysrypyt
 • Suunympärysrypyt
 • Naururypyt
 • Otsarypyt

 

Huulet ja suu

Huulet:

Restylane® tarjoaa luonnollisen tavan huulten muotoiluun ja antaa niille toivomasi täyteläisyyden ja muodon.
Huulet ovat usein katseen ja huomion keskipiste. Restylane voi tehdä huulista täyteläisemmät, korostaa huulirajaa tai tehdä amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla.

Tätä Restylane voi tehdä hymyllesi:

 • Lisätä huulten tilavuutta
 • Korostaa huulirajaa
 • Tehdä suupieliin iloisemman ilmeen
 • Vähentää suunympärysryppyjä

Muokkaus:

Restylane® muotoilee poskia luonnollisesti ja korostaa leukaa.

Restylane muotoilee poskia luonnollisesti ja korostaa leukaa.

Kun leikkaus on liian pitkälle menevä toimenpide, Restylane voi auttaa palauttamaan kasvojen menetetyn tilavuuden luonnolliselta näyttävällä tavalla. Restylane lisää leuan ja poskien tilavuutta hellävaraisesti ja muotoilee ja korostaa näitä alueita antaen nuorekkaan ja selkeämmän ilmeen.

Restylane voi esimerkiksi muotoilla ja korostaa kasvojen ominaisuuksia

 • Korostamalla poskiluuta
 • Korostamalla leukaa.

Vastaanotto ja Restylanella tehtävä käsittely

Tule vastaanotolle valmistautuneena. Ole rehellinen itsellesi toiveidesi ja kysymystesi suhteen. Saat tietää, kuinka Restylanea sisältäviä tuotteita voidaan käyttää turvallisesti sinun toiveidesi mukaisesti, ja sinulta kysytään lääketieteellisestä historiastasi. Kun lähdet vastaanotolta, sinulla tulisi olla hyvät tiedot Restylanesta ja sinun tulisi tietää, millaisia tuloksia voit odottaa.

Päätät yhdessä lääkärisi kanssa, mikä Restylanea sisältävä tuote sopii tarpeisiisi. Lääkäri keskustelee kanssasi kivunlievityksestä ennen käsittelyä. Koska ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä ja ihmiset ovat eri tavoin herkkiä, Restylanesta on saatavana myös versio, johon on yhdistetty kivunlievitys. Käsiteltävästä alueesta riippuen voit myös valita muita puudutteita, kuten puudutusvoiteen, hammaspuudutteen tai jäätä.

Restylanella tehtävä käsittely kestää noin 15-30 minuuttia. Se suoritetaan ruiskuttamalla Restylanea ohuella neulalla ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) täyttämään ryppyjä tai lisäämään tilavuutta, muotoilemaan kasvoja tai huulia tai uudistamaan ihoa.

Käsittelyn jälkeen

Käsittelyn jälkeen saat jälkihoito-ohjeet. Käsittelyn jälkeisiä yleisesti esiintyviä oireita ovat esimerkiksi käsittelyalueen punoitus, turvotus, kipu, kutina, mustelmat tai arkuus. Oireet häviävät yleensä muutaman päivän, viimeistään yhden tai kahden viikon kuluessa. Käsittelyn jälkeen tarvitaan joskus täydennyskäsittely optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Seuraava Restylanella tehtävä käsittely

Koska Restylane hajoaa luonnollisesti, tarvitset jossain vaiheessa uusintakäsittelyn lopputuloksen ylläpitämiseksi. Uusintakäsittely tehdään yleensä 6-12 kuukauden kuluttua ryppyjen osalta ja kuuden kuukauden kuluessa huulten osalta. Uudistettaessa ihoa Restylane Vitalilla yleinen hoito-ohjelma koostuu kolmesta 2-4 viikon välein suoritettavasta käsittelystä ja 4-6 kuukauden välein suoritettavista uusintakäsittelyistä.

Miksi valita Restylane?

Valitse Restylane®, kun etsit luonnollista, turvallista ja yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöityä kauneuskäsittelyä.

Miljoonat ihmiset ovat käyttäneet Restylanea, mikä on tehnyt siitä maailman käytetyimpiä hyaluronihappopohjaisia esteettisiä injektiokäsittelyitä. Restylane tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkonäön parantamiseen aina huulien muotoilusta ihon uudistamiseen. Tulokset ovat aina yhtä ainutlaatuisia kuin sinäkin.

Restylanella tehtävillä käsittelyillä on kolme merkittävää etua:
• Se on luonnollinen!
Restylane antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen. Se perustuu ainutlaatuiseen NASHA™-teknologiaan, jonka hyaluronihappo muistuttaa läheisesti kehon omaa hyaluronihappoa. Restylane ei ole toksiini, eikä se vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Koska Restylane ei ole pysyvä, vältät pysyviä muutoksia, joita voit katua, koska kasvot muuttuvat ajan myötä.
• Se on turvallinen!
Restylane on markkinajohtaja - kautta maailman on tehty 10 miljoonaa käsittelyä. Toisin kuin jotkin muut hyaluronihappopohjaiset tuotteet, Restylane ei ole eläinperäistä. Se tarkoittaa, että allergisten reaktioiden ja tautien tarttumisen riski on mahdollisimman pieni.
• Se on sinua varten!
Restylanea sisältävillä tuotteilla tehtävät käsittelyt voidaan räätälöidä sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti - ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Käsittely on ei-kirurginen, joten toipumisaika on mahdollisimman lyhyt ja voit jatkaa normaalia elämää

Tutustu hinnastoon

Varaa aika lääkärille tästä

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää plastiikkakirurgille pistoshoitoihin liittyvän kysymyksen.

Plastiikkakirurgian erik.lääkäri                                         Plastiikkakirurgian erik.lääkäri
Furkat Mansurow                                                               Salvatore Giordano
Mansurow_014                                             Giordano_010 – kopio

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Botuliini- ja täyteainepistokset / PRP-plasmahoito / Hiustensiirto / Kasvot / Rinnat / Vartalo / Iho / Ihosyövät / HydraFacial / Exuviance-erikoiskasvohoito / Mesoterapia/mikroneulaus / Kemiallinen kuorinta / Ihon epätasaisuudet / Ihon värimuutosten hoito / Ihon kiinteyttäminen / Ripset ja kulmat / Sokerointi

Galleria

silmanymparys

Tietoa meistä

Videot

tytto-kukka