044 9865510

Ma-Pe: 8-19, La: 12-18

Anestesia

ANESTESIA

Anestesialla tarkoitetaan kivun poistoa toimenpiteen ajaksi. Anestesiologiset kivunpoistomenetelmät ovat yleisanestesia eli nukutus ja puudutukset, esim. spinaali-, epiduraali- ja plexuspuudutukset. Yleisanestesian katsotaan koostuvan kolmesta osatekijästä: kivun poistosta, nukutuksesta ja lihasten rentoutumisesta. Anestesiamenetelmien kehittyessä haittavaikutukset ovat tulleet harvinaisemmiksi, ja yhä vaikeammin sairaita henkilöitä voidaan hoitaa turvallisemmin. Leikkaus ja nukutus edellyttävät aina peruselintoimintojen huolellista valvontaa.


Käyttämämme anestesiamuodot

Yleisanestesia eli nukutus: Potilas on unessa koko toimenpiteen ajan eikä tunne kipua. Nukutusaineet ruiskutetaan tipan kautta suoraan suoneen.  Yleisanestesiaa käytetään isommissa leikkauksissa kuten mm. rintaleikkaukset, kasvojenkohotukset ja vatsan pienennykset.

Paikallispuudutus: Puuduteaine pistetään toimenpidealueelle, joka aineen vaikutuksesta tulee tunnottomaksi ja kivuttomaksi.  Paikallispuudutusta käytetään pienemmissä toimenpiteissä kuten esimerkiksi luomen poisto, ylä -ja alaluomileikkaukset, rasvaimu, arpikorjaukset ja tatuoinnin poistot.

Spinaali- eli selkäpuudutus: Käytetään yleensä rasvaimussa, rasvan siirroissa ja isoissa alaraajojen arpikorjauksissa.

Pintapuudutus: Ihon pinta puudutetaan puudutevoiteella. Pintapuudutusta käytetään kasvojen pienissä toimenpiteissä kuten esimerkiksi PRP-hoidossa, rasvaluomien poistoissa ja pistoshoidoissa.

Kokeneet anestesialääkärimme tarjoavat turvallisen ja miellyttävän anestesiamuodon sekä hallitsevat mahdollisten haittavaikutusten eston ja hoidon.

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää anestesiaan tai kivunhoitoon liittyviä kysymyksiä anestesialääkäreillemme.

Vastaava anestesialääkäri
Markku Taittonen

Taittonen_006

 

Ota yhteyttä!

Nimi*

Sähköposti*

Viesti*

Botuliini- ja täyteainepistokset / PRP-plasmahoito / Hiustensiirto / Kasvot / Rinnat / Vartalo / Iho / Ihosyövät / HydraFacial / Exuviance-erikoiskasvohoito / Mesoterapia/mikroneulaus / Kemiallinen kuorinta / Ihon epätasaisuudet / Ihon värimuutosten hoito / Ihon kiinteyttäminen / Ripset ja kulmat / Sokerointi

Uutiskirje

Liity uutiskirjelistalle! Tätä kautta saat parhaat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.